Skocz do zawartości
IGNORED

łyżwy CCM Ribcore 44 K- ktoś ma?

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

najważniejsze aby TOBIe noga wpasowała się w skorupę

trochę jeździłem na łyżwach i rolkach

i pasowanie za każdym razem to była loteria -

wchodziłem do sklepu i potem 10 par do przymiarki

- mi K2 z ich wymiarem i skorupą podchodzą - nie wiem z jakich półek - amator czy pro - robią łyżwy

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Pasować pasowały .

Problemem była urwana blokada sznurówki przy. jednym bucie i nie działające PUMP..

W Poprzednich łyżwach Reebok pompki również nie działały ..

Ciekaw jestem opini innych bo model CCm ma termoformowalny but.. W pudełku ne było żadnej instrukcji co i jak i z czym to sie je ...

Sprzęt odesłałem do sklepu. z zapytaniem gdzie jest rzetelne info odnośnie Formowania termicznego buta . Zapytałem również jak mogą sprzedawać towar nierzetelnie opisany ..Zaznaczyłem że - jako dla klienta - jest to forma oszustwa i powinni wymagac od producenta dokładnego opisu i instrukcji .W necie znalazłem opis formowania takich butów , ale dotyczył innej Firmy i nie wiem czy to jest standard.Buty narciarskie formuje się sporo innaczej.. Inne temperatury.

Obaczymy co odpiszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.