Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do Accuphase e 360 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki sklep jeśli można zapytać? Po przeczytaniu "Włochy" oraz "50%" ceny zjeżył mi się włos na głowie bo niestety większość takich ogłoszeń to oszuści.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gościa znalazłem na ebay - miał wiele pozytywnych opinii, no i ma sklep.

Kolumny będą w przyszłym tygodniu to napiszę co i jak

Ukryta Zawartość

Troche to śmiedzi, adres na stronie to blok mieszkalny na obrzeżach miasta ale może Ci się uda, ceny wyglądają na normalne.

Edytowane przez Marek.S

Kolumny doszły - nówki zapakowane, z dokumentacją... super

Super zakup , GRATULUJĘ . SF Elipsa to świetne kolumny a i cena doskonała. Mnie trochę smuci opinia niektórych użytkowników

AS na temat Włochów u których kupowałem trochę sprzętów i kolumn Sonus Faber - nikt mnie nie oszukał i wszystko zawsze

było w idealnym porządku. Napisz jak grają ale po wyjęcia z pudeł nie spodziewaj się za dużo - muszą się wygrzać co najmniej

z kilkanascie dni. Pisz.

Dlaczego smuci? Wiekszosc ogloszen z hifishark z wloch to oszusci, szczegolnie na Subito / Kijiji.

A juz nie raz byly watki o podstawionych sklepach z wloch ktore znikaly po wcoignieciu kilkudziesieciu tysiecy euro.

• 2 tygodnie później...

Kolumny doszły - nówki zapakowane, z dokumentacją... super

Kolegę Lukasza wcięło , od prawie 3 tygodni nie dał znaku zycią. Czy coś nie tak z kolumnami SF czy jakiś inny problem ?

wszystko super, graja pięknie, nie wiem jak wrzucic foty, podpowiedzcie to wrzucę.

Dokupiłem jeszcze kable:

Ukryta Zawartość

i transport Sotm sms 200.

generalnie jestem mega zadowolony. .

Ukryta Zawartość

Na dole, w polu gdzie piszesz tekst, w jego prawym dolnym rogu są dwa przyciski, jeden "Napisz", drugi "Więcej opcji". Klikasz w ten "Więcej opcji" i pojawia Ci się polę z możliwością dodania plików, w tym zdjęć. Dalej już chyba ogarniesz :)

zamówiłem z włoch ze sklepu - nowe z gwarancją w cenie 50% ceny w polsce.

U nas też jest przecena na te kolumny. Niemniej, nie tak atrakcyjna jak we Włoszech. Ok.56 tys.zł. Piękne głośniki. Czy twój wzmacniacz radzi sobie z nimi? Ktoś kiedyś pisał zdaje się z wybrzeża ,że to trudne i kapryśne głośniki. E 360 nie jest jakimś mocarzem. Moim zdaniem do tych kolumn raczej pasuje pre+power np. Audia Flight 100. Też z Italii :) To jest jednak inne granie.

Pozdrawiam

W mojej ocenie radzi sobie OK, ale słyszałem te kolumny z Gryphon Diablo - i muszę przyznać że zestaw grał lepiej. Ja dokupiłem do toru SOtM sms 200 oraz nieco zrekonfigurowałem Roon - co dało poprawę szczególnie w niskich pasmach.

Kolumny wciąż sie wygrzewają wiec zobaczymy za jakiś czas.

W mojej ocenie radzi sobie OK, ale słyszałem te kolumny z Gryphon Diablo - i muszę przyznać że zestaw grał lepiej. Ja dokupiłem do toru SOtM sms 200 oraz nieco zrekonfigurowałem Roon - co dało poprawę szczególnie w niskich pasmach.

Kolumny wciąż sie wygrzewają wiec zobaczymy za jakiś czas.

Dobrze że się odezwałeś bo już miałem obawy że coś nie wypaliło. Gryphon , gryphonem ale są inne wzmacniacze równie dobre a nawet

i lepsze do Sonusów.

gryphonem ale są inne wzmacniacze równie dobre a nawet

i lepsze do Sonusów.

napiszesz więcej ? czytałem (ale nie słyszałem :) że AR REF 75 podobno świetnie grają w komplecie,

• 1 miesiąc później...

Witam kolegów. W drodze do mnie jest Accu P4200, będzie podpięty do SF Cremona, mam nadzieję, że kolumny jak i wzmacniacz jakoś się zgrają. Jest to mój pierwszy Accu i czekam z niecierpliwością jak na pierwsze dziecko w rodzinie :)

Witam kolegów. W drodze do mnie jest Accu P4200, będzie podpięty do SF Cremona, mam nadzieję, że kolumny jak i wzmacniacz jakoś się zgrają.

A do czego podpinasz tą końcówkę: jakie pre i CD? I jakie interkonekty oraz kable głośnikowe?

• 2 lata później...

Witam,

Odgrzeję temat i chętnie dołączę się do dyskusji dlatego że sam zastanawiam się nad połączeniem Accuphase  w tym E360 z moimi kolumnami B&W 805D2. Może ktoś słuchał takiej konfiguracji i podzieli się opinią(?) ...bo w salonie już raczej nie posłucham tej wersji.

Edytowane przez Audioholics
  • Pokaż nowe odpowiedzi