Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory na szerokopasmowcu Sonido

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie w moich podłogowych BodnarSandglass te szerokopasmowce grają wyśmienicie a czy ktoś robił monitory na tym węgierskim szerokopasmowcu, jaki model najlepiej wybrać ? Tak w ogóle ciężko w Polsce dostać te głośniki, macie jakieś namiary, bo na Allegro i Olx bieda

https://www.audiostereo.pl/topic/136932-monitory-na-szerokopasmowcu-sonido/

Pisz do producenta - bardzo miły i sympatyczny gość

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

SFR175A z wysyłką jak dobrze pamiętam ok 280E para

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Panowie, kupiłem samoróbki na głośniku full range Tangband W3-517SB w bardzo fajnych obudowach, tak myślę, czy nie wymienić głośnika, tylko głośnik jest mały i raczej takich Sonido bez przeróbki nie znajdę, wymiary obudowy szer. 23,5 cm, głębokość: 21 cm, wys. 17 cm, średnica otworu do głosnika 7,5 cm, ja głośnik kładę na najdłuższy bok a poprzedni właściciel kładł tak, że nóżki były na tej najkrótszej, link do aukcji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , . Głośnik gra fajnie, ale wiem, że Sonido by zagrało o wiele lepiej ale chyba raczej nie da rady wymienić na niego ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 4 tygodnie później...

SFR175A z wysyłką jak dobrze pamiętam ok 280E para

285 z wysyłką kurierem do PL. Tylko, jak monitor to bassreflex, a jak BR to seria SWR zamiast SFR.

Też właśnie buduje monitory i jestem po obfitej korespondencji z Istvanem. Bardzo pomocny człowiek!

Odnośnie współpracy nie narzekam. Przy zamówieniu głośników dostałem dodatkowo wełnę do wypełnienia kolumn i tuby bassrefleksu - wszystko wysłane w piatek, a w poniedziałek kurier był u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.