Skocz do zawartości
IGNORED

SŁUCHAWKI DO 1500ZŁ

Jakub Pers

Rekomendowane odpowiedzi

A ty się chciałeś poskarżyć, że ktoś ci dłubał we wzmacniaczu, czy coś innego chciałeś może?

Pochwalić żeby innym gula skakała:)

po h..j Ci takie drogie...

HD380PRO i ppzamiatane :-)

Napisałem do 1500 a nie od:)

Grado SR325e

Tylko własnie czytałem recenzje tych grado i niby sa dosyć niewygodne a raczej aj siedzę nonstop w słuchawacj po montuję filmy zatem cos wygodnego jednak potrzebuje i może zamknietego:0

Audio technica ATH 900x.

Ja.kialem to.połączenie z NADem po modzieni grało świetnie. W Ja dziś jak najbardziej bo słuchawki potrafią każdy detal wydobyć. A przy tym nie są jakieś jasne w brzmieniu. Uważam że lepszej propozycji nie ma

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

V-MODA Crossfade M-100 mam, posiadam i nie zamierzam zmieniać na inne:) Polecam a wiele słuchawek przerobiłem

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

W tej cenie to możesz mieć już słuchawki planarne, a nie dynamiczne. A to już kompletnie inna rozmowa. Kupisz, nie kupisz, posłuchać powinieneś

https://sklep.rms.pl/hifiman-he-400s-he400s-audiofilskie-sluchawki-planarne-ortodynamiczne-przenosne

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

V-MODA Crossfade M-100 mam, posiadam i nie zamierzam zmieniać na inne:) Polecam a wiele słuchawek przerobiłem

porownywalaes je z modelami za ok1500zl bo ich cena jest atrakcyjna

W tej cenie to możesz mieć już słuchawki planarne, a nie dynamiczne. A to już kompletnie inna rozmowa. Kupisz, nie kupisz, posłuchać powinieneś

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wiesz chętnie bym posłuchał kilku ale niestety jak pisałem do stacjonarnego sklepu u mnie w Gdyni to nie ma akcji żeby posłuchać a pytałem o modele za 1.5kola

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

porownywalaes je z modelami za ok1500zl bo ich cena jest atrakcyjna

Wziąłem je w ciemno, sprowadziłem z czech najlepsza opcja cenowo była. Czytałem o nich na forach zagranicznych bardzo dużo pozytywnych opinii wśród dji, producentów.

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.