Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD pasujący kolorystycznie do Accuphase

eMeR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję budżetowego odtwarzacza CD pasującego kolorystycznie do Accuphase E-470, czyli w szampańskim kolorze. Przeszukiwałem sklepy i jedyne firmy z takimi odtwarzaczami jakie znalazłem to Marantz, który odpada bo ma mocno odmienny design oraz Accuphase, który odpada ze względu na cenę. Muzyki słucham głównie z plików, ten odtwarzacz będzie używany baardzo sporadycznie, stąd chciałbym przeznaczyć na niego jak najmniej.

Co moglibyście mi zaproponować?

Z góry dziękuję na pomoc :)

Gość

(Konto usunięte)

Stare CD Luxmana także bywają w podobnych kolorach.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Tu masz "szampana"....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Smuga cienia spowija..;-)

Gość

(Konto usunięte)

Denon 510 do accuphase? Po za tym nie jest szampański. 1500 że też nie

Miało być tanio, autor nie podał budżetu. A jakiego koloru wg kolegi są te Denony, bo na pewno nie są typowo srebrne, jak np. powiedzmy YAMAHA

Zawsze można drożej DCD2500.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Miało być tanio, autor nie podał budżetu. A jakiego koloru wg kolegi są te Denony, bo na pewno nie są srebrne.

Zawsze można drożej DCD2500.

Wg Denona , 510 był robiony w wersji czarnej i srebrnej. Tak samo 1500 ae. Nie było innych wersji

Gość

(Konto usunięte)

Wg Denona , 510 był robiony w wersji czarnej i srebrnej. Tak samo 1500 ae. Nie było innych wersji

Kolor to Premium silver, a to już trochę co innego. Wady wzroku jeszcze nie mam, albo przynajmniej tak sądzę :-).

Cytat z testu:

Wzmacniacz Denon PMA-1500AE

Front wzmacniacza, podobnie jak i odtwarzacza Denon DCD-1500AE, wykonano z anodowanej na złocisty kolor blachy aluminiowej, wygiętej w charakterystyczną "falę".

https://audio.com.pl/testy/stereo/odtwarzacz-cd-wzmacniacz/1350-denon-dcd-1500ae-pma-1500ae

I tyle z mojej strony w temacie

Pozdr.

Witam,

Poszukuję budżetowego odtwarzacza CD pasującego kolorystycznie do Accuphase E-470, czyli w szampańskim kolorze. Przeszukiwałem sklepy i jedyne firmy z takimi odtwarzaczami jakie znalazłem to Marantz, który odpada bo ma mocno odmienny design oraz Accuphase, który odpada ze względu na cenę. Muzyki słucham głównie z plików, ten odtwarzacz będzie używany baardzo sporadycznie, stąd chciałbym przeznaczyć na niego jak najmniej.

Co moglibyście mi zaproponować?

Z góry dziękuję na pomoc :)

Technics z serii Gold?

De gustibus non est disputandum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.