Skocz do zawartości
IGNORED

Tania wysyłka z UK?

josef

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 lat później...

Witam

Polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w miare tanio- dostawa w ok 4 dni. Pelen ''monitoring'' przesylki. Wysylalem pare razy i nie bylo problemu. Po polsce rozwozi DPD.

Lub jest tansza opcja rowniez wielokrotnie sprawdzona firma

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czas dostawy do 5 dni roboczych. Tylko nie wiem czy zbieraja paczki z calej angli czy z obrebu londynu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

NIe wydaje mi sie. To duza firma kurierska w UK. Maja swoje bazy w calym kraju. Pewnie wiekszosc klientow to prywatne osoby:) Pare dni temu doszly do mnie kolumny z samej polnocy uk na poludnie w jeden dzien. Do polski ok 3-4dni. Zalezy gdzie w pl mieszkasz. Wysylalem cd do warszawy to bylo 33f ale juz do mnie do wrocka bylo tylko 24f...

Jak dojdziesz do ''konca'' to jeszcze jest vat jakos 5f:) Czesto wysylaja znizki na maila jak sie zarejestrujesz nawet jezeli nic jeszcze nie wyslales:)

Ot tak dla zachety.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

wiekszosc z nich odbiera paczki tylko z obrebu Londynu ja skorzystalemz tej uslugi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) paczke mialem po 4 dniach :)

Ukryta Zawartość

spradz na tej stronie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

DHL i DPD są dość tanie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

jak najbardziej : parcel2go

Ukryta Zawartość

ubezpieczenie, monitoring i niskie ceny.

Wczesniej można sobie wszystko wyliczyć.

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Kilka razy korzystałem z parcel2go przy przesyłkach preampu,końcówki i cedeka od Talk Electronics. Najtańszą opcją dostawałem paczkę w 4-5 dni kurierem DHL'a. Ale w wysyłkach do UK, najtańsza okazywała się Poczta Polska. Wszystko dochodziło bez jakichkolwiek problemów.

Z UK wysyłam zawsze tym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w Polsce rozwozi Opek, wysyłałem z 7-8 paczek i zawsze w terminie i nie naruszone.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.