Skocz do zawartości
IGNORED

Uklad kolumnw KD - różni producenci raz jeszcze

artur 1984 waw

Rekomendowane odpowiedzi

Po zmianach w posiadanych systemach zostały mi B&W 686S2. Obecnie zainstalowane jako kolumny efektowe w zestawie KD. Front skłąda się z STX Electrino 150 i z tej samej serii kolumny centralnej. Do B&W nie ma to nawet startu... Jak sądzicie, czy jest sens wymiana kolumny frontowej na B&W nawet używaną ? Zawsze wychodziłem z założenia, że cały front winien być tego samego producenta... Jest jeszcze taka opcja, że w tym samym pokoju w zestawie stereo stoją KEFy R300. Niestety nie mam możliwosci wlaczenia ampli stereo do zestawu KD. A irytuje mnie wizja przełączania kabli /choć zarówno w Kefach jak i w Electrino 150 mam banany/.

Z góry dziękuję

Wniosek jest chyba prosty, zbieraj kasę na nowe fronty B&W 683S2.

Na dzien dzisiejszy wieksze wydatki nie wchodza juz w gre. Doceowo tak, ale mowimy o rozwiazaniu "na dzis". pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.