Skocz do zawartości
IGNORED

LG OLED plus SOUNDBAR LG SK10Y to dobry wybór?

niesamowity

Rekomendowane odpowiedzi

Klient miał właśnie ograniczone możliwości ( żona) i wybrał właśnie do muzyki Paradigm PW i jest bardzo zadowolony.

Ale argument ☺

Rozbawiłeś mnie do łez.

No widzisz, też się cieszę. Radość to podstawa.

A do tematu - klient, kupił i zapłacił . Jest zachwycony i możesz mu naskoczyć.

Odpowiem ci w twoim tonie.

Niech ten klient nie posra się z tego zachwytu ☺

To aluzja do mnie, że wytknąłem Ci chamską odzywkę?

Jako branżę, obowiązuje Cię szczegolna kultura wobec potencjalnych klientów. Zla taką odzywkę, jak do Rafi'ego, powinieneś z automatu dostać bana.

Raf77, za szybko kliknąłeś, pisałem do locoloco, nawiązując do jego filmiku.

Locoloco- czego mu zazdrościć? Przesranego życia pod pantoflem, czy bezsensownego zakupu???

• 10 miesięcy później...

Witam posiadam ten sound bar lg sk 10y + 2 tylne i robi wrażenie ale każdy decyduje co mu pasuje kiedyś też byłem sceptykiem ale po odsłuchu zmieniłem zdanie ka osobiście polecam 

• 1 miesiąc później...

LG SK10Y to kosmos.. Niesamowity dzwięk dzięki Angielskiej firmie Meridian! Pamiętajcie jednak że Dolby Atmos nie wyjdzie samo z siebie.. Soundbar musi mieć wsparcie TV kt dopiero co się pojawiają np w nowych Oledach lub Ledach LG.

Alternatywą będzie tez Blu Ray player ze wsparciem dla obrazu 4k I Dolby Atmos!

Takie wsparcie również posiadają konsole XBox One.

Oby dwie alternatywy pozwalają na oglądanie np Netflix z dzwiękiem Dolby Atmos.

Jeżeli interesuje kogoś Sk10y to polecam dokupić tylne głośniki.. Sprawdzenie dzwięku Dolby Atmos w sklepie... przytrzymujemy przycisk funkcyjny.. po czym odpala sie demo dzwięku Dolby Atmos.. Gwarantuje wam że szczęka leci do podlogi ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.