Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz słuchawkowy?

szymanek17

Rekomendowane odpowiedzi

czy wzmacniacz słuchawkowy do 100 zł np opa2604 będzie dobrym rozwiązaniem do karty dzwiękowej opartej o pcm2702 ? czy wiecie moze gdzie można kupic ten cały kompletny wzmacniacz z zasilaczem gotowy do działania? a moze wiecie gdzie moge jeszcze dostać karte opartą pcm2702 ? bo na proaudio pan się nie odzywa

https://www.audiostereo.pl/topic/13996-wzmacniacz-s%C5%82uchawkowy/

> czy wzmacniacz słuchawkowy do 100 zł np opa2604 będzie dobrym rozwiązaniem do karty

> dzwiękowej opartej o pcm2702 ?

karty pcm2702 czesto maja jako wmacniacz operacyjny (zaraz po pcm2702) uzyty wlasnie opa2604 i jest to zdecydowanie za male wzmocnienie dla sluchawek.

>moze wiecie gdzie moge jeszcze dostać karte opartą pcm2702 ? bo na proaudio pan się nie odzywa

moze na allegro ktos bedzie chcial sie takiej pozbyc w co watpie, "pan z proaudio" swoje karty sprzedaje na allegro, zagladaj tam co jakis czas to moze trafisz.

przepraszam limak, poprstu nie spojrzałem ze ktoś odpowiedział, powiedz czy mozna do taiego np emu 404 dokupić wzmacniacz słuchawkowy i za ile, najlepiej najtańszy ale zeby wykozystał mozliwości tej karty, pytałeś takze kiedys o wzmacniacze na stronie cyfrotronik czy cos takiego, czy to są wzmacniacze które trzeba wlutować czy oddzielnie stojące. Czy wzmacniacz tpa6120 który mi poleciłeś moze stać oddzielnie czy też musi być wbudowany. W koncu także nie rozumiem, dostałeś tę kate pcm2702? też bym chciał ale koleś sie nie odzywa. Co do kart które mi polecasz to dowiadywałem sie ze maya 44 wcale nie jest taka najlepsza w tym przedziale, podobno wcale nie ustepuje jej prodigy 7.1 lt i revolution 7.1 podobno jest nawet lepszy, co o tym myslisz? Co zrobić, którą karte kupić. Moze moglibyśmy pogadać na czacie kiedys?

>czesć pokazałeś mi to bo sam masz te problemy czy moze dlatego ze zignorowałem

> to ze ten temat juz poruszałeś?

przyznam ze niebardzo kumam ;)

> powiedz czy mozna do taiego np emu 404 dokupić wzmacniacz słuchawkowy i za ile,

> najlepiej najtańszy ale zeby wykozystał mozliwości tej karty,

oczywiscie ze mozna a nawet jest to wzkazane jak masz zamiar uzywac dobre sluchawki

wzmacniacz dostaniesz juz za 100 pln i powinno byc lepiej niz bez niego ale jak chcez wykozystac 0404 to polecam cos lepszego z firmowych np. creek 21 albo project w cenie ok 1000 pln albo zapisz sie do piotrka 608 na "forum 608" cena mniejsza a jakosc lepsza.

>pytałeś takze kiedys o wzmacniacze na stronie cyfrotronik czy cos takiego,

> czy to są wzmacniacze które trzeba wlutować czy oddzielnie stojące.

sa to zestawy do samodzielnego montarzu albo juz poskladane osobne wzmacholki klasy sredniej

>Czy wzmacniacz tpa6120 który mi poleciłeś moze stać oddzielnie czy też musi być wbudowany.

tpa6120 to uklad scalony TI, jest to zintegrowany wzmacniacz sluchawkowy bardzo wysokiej jakosci - ofc trzeba go wlutowac i to pozadnie na pozadnie przygotowana plytke i generalnie trzeba miec dobry projekt.

> W koncu także nie rozumiem, dostałeś tę kate pcm2702? też bym chciał ale koleś sie nie odzywa.

tak, mam te karte juz jakis czas

>Co do kart które mi polecasz to dowiadywałem sie ze maya 44 wcale nie jest taka najlepsza

> w tym przedziale, podobno wcale nie ustepuje jej prodigy 7.1 lt i revolution 7.1

> podobno jest nawet lepszy, co o tym myslisz? Co zrobić, którą karte kupić.

jak juz mowilem, opini jest tytle ile osob odpowiada (niestety)

>Moze moglibyśmy pogadać na czacie kiedys?

gg 1926232 (najlepiej po 20 czyli po pracy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.