Skocz do zawartości
IGNORED

Programy do konwersji - Divx, DVD, Xvid

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Przeglądam różne programy do konwersji i zapisu plików filmowych jako DVD i muszę przyznać, że jakoś wszystkie te aplikacje nie spełniają pokładanych w nich nadziei.

Czy ktoś z Was konwertował plik avi na taki aby odtwarzać to z płyty dvd w odtwarzaczu dvd? Chciałbym przekonwertować 1,5 godzinny film w avi (choć wg informacji wyskakujących w różnych programach - ten plik jest kodowany w Xvid) na pliki umożliwiające zapis na płycie dvd.

Czy jest jakiś program typu kombajn, który zrobi to dobrze, z zachowaniem odpowiedniej jakości konwersji obrazu i dźwięku i jeszcze od razu sprzęży z wypaleniem płytki?

Co byście polecili?

Mam Athlona 64 3.2GHz + 512MB PC400 + Radeona9800Pro i muszę przyznać, że komp się zaczyna krztusić przy tym zadaniu...... ;))))

https://www.audiostereo.pl/topic/13999-programy-do-konwersji-divx-dvd-xvid/

Zaczyna się krztusić? To co ja mam powiedzieć jak używam Durona750 Mhz :) Praktycznie codziennie coś kompresuje, z tym że zwykle odwrotnie czyli materiał zgrany z tunera satelitarnego do divx, albo coś z dvd.

A co do

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do avi do dvd to np. polecam artykuły:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no cóż - wczoraj ściągnąłem sobie wersję demo kretyńsko prostego programu z www.dvdsanta.com ... zaznaczyłem plik AVI (1,2GB) do konwersji na płytkę dvd... i po konwersji wyjąłem gotową nagraną płytkę DVD z przekonwertowanym filmem - TO DZIAŁA ;))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.