Skocz do zawartości
IGNORED

odsluch tworczosci McGyvera w Wawie

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

Broda - po prostu probuje Ci zalatwic dojazd - Mc wspomnial cos o lozku - wystarczy dodac koleczka, cieplo sie ubierzesz, wezmiesz wlasna linke holownicza i ... juz jestes u nas :)

Kaszio - sorki ale nie pamietam juz pierwszych wpisow :) Ja jestem chetny na odsluch GC - nie wiem czy akurat w czasie tego spotkania skoro chlopaki przywoza jakiegos Cayina - choc mozna uznac GC za tranzystorowa alternatywe.

• Redaktorzy

No i może jakaś przyblizona liczba osób, które się pojawią, zeby nie było czegoś w stylu nalotu dywanowego (50 chlopa w 20m^2 naraz)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

McGuyver - mozecie byc i o 9tej rano :)

Sorki ale mam tak zagonione 2 tyg w pracy, ze po prostu nie mam czasu Was liczyc, wybierac klockow do odsluchow, wysylac maili etc. Zgodnie z obietnica rozesle maila z informacjami do wszystkich - jutro lub w srode (bardziej prawdopodobne). Zamierzam zaproponowac, zebyscie jednak samodzielnie podzielili sie na grupki, na tych ktorzy przyjda rano i tych, ktorzy przyjda popoludniu. Osob zapowiedzialo sie bodaj 30 (pare) co oczywiscie wyklucza mozliwosc by wszyscy naraz sluchali, stad podzial na mniejsze grupy tak naprawde da Wam lepsze szanse/warunki posluchania czegokolwiek.

Witam,

Deklarowałem się na priv w godzinach "okołopołudniowych". Szerzej informuję za to, że mogę przynieść CD Marantza (63KI) z dołożonym niedawno LClockiem XO. Powiem krótko, TO DZIAŁA ;) Jeśli warto włączyć go do porównań, dajcie znać. Kolumny by się właściwie jakieś "ogólnie znane" przydały...

>pal55

Może zaproponuj godziny spotkania dla obu grup. Jeśli pierwsza byłaby koło 10, to ja się zapisuję na pierwszą turę. Ile planujesz czasu na jedną grupę?

Pzdr

McGyver -> wyslalem do Ciebie wczoraj dwa maile - nie wiem czy brak odpowiedzi oznacza, ze nie dotarly? - wyylalem, na adres ktory podales bodaj w grudniu jako nowy.

Rafko -> na razie czekam na info od Mc o ktorej przyjada (pierwotnie byla mowa o 11tej ale z pytania tu na forum wnosze, ze moze jednak chlopaki przyjada wczesniej)

Tak jest, czytałem, ale późno było... Będziemy około 9:00. Raczej sami wniesiemy kolumny, za to będziemy wdzięczni za pomoc z klockami. Rozumiem że kolce w kolumnach niewskazane?

kolce niewskazane - chyba, ze ktos dostarczy cokoly (ktore beda na miekkich nozkach/filcach etc), jesli ich nie bedzie to i tak bedzie trzeba podklejac kolumny. Dam jeszcze znac czy cos zorganizujemy - kolce mozecie wziasc - najwyzej ich nie wkrecimy.

Postaram sie dzis wieczorem przejrzec maile ktore do mnie przyszly - acz nie wszyscy odpisali wiec moze nie bedzie nas tak wielu :) Generalnie o ile kojarze odpowiedzi to wiekszosc chce przyjsc rano, nieliczni kolo poludnia, a jeszcze mniej liczni popoludniu. Nie bede robil podzialu, acz jesli ktos sie deklarowal, ze przyjdzie rano a moze rownie dobrze przyjsc ok 14tej to jak najbardziej zachecam :)

McGyver napisal, ze przyjada ok 9tej - zmienily sie warunki na drogach wiec podejrzem, ze to jednak bedzie nieco pozniej stad na 9ta moga przyjsc Ci, ktorzy chca rzucic uchem na moje tuby.

pal55 - Przepraszam , to był żart , ale jestem mile zaskoczony :)))

[obrazekLUKASZ-245189_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O gratach które przywleczemy już pisałem, zmian nie ma. Reszta zależy od gospodarza, tylko jedna prośba z mojej strony: około południa pociągiem (cóż za poświęcenie) przybędzie z pomorza kolega Lutek objuczony jak wielbłąd (cóż za samozaparcie, podziwiam szczerze) klockami Rotela. Koledzy, apeluję, aby pozwolić mu choć kwadrans posłuchać kolumienek na jego klockach, należy mu się chyba za taką ciężką pracę fizyczną, nie???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.