Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha as 1100 tryb protct

foka79

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
W dniu 8.09.2018 o 09:03, artur 1984 waw napisał:

Podobno nie powinno się ciągle hebelkować wzmaka. Ja bym tak ciągle nie katował sprzetu. U mnie działa normalnie cały czas w stand-by - szczegolnie że do wzmaka podłaczony jest też przez DAC tuner TV itp. Wyłaczam hebelkiem od wielkiego dzwonu (burze / wyjazdy itp). Producent chyba też takiej praktyki nie zaleca.

Nie zaleca?  no to sie zdziwisz jak padnie podczas burzy - NA YT mozesz OBEJRZEC I posłuchac jak znasz english,

gostek nie wyłaczył wzmaka i padaka , dziekuje

oczywiscie głownie trzeba korzystac stand by do  biezacego grania

W dniu 22.09.2018 o 13:27, foka79 napisał:

Problem rozwiązany. Uszkodzony kabel zasilania.. Dziękuję Panu Robertowi z serwisu Yamahy za pomoc :-)

Kabel  uszkodzony we wzmaku za ponad 6 klocków , słaba wiazka, ot oszczednosci na miedzi

3 godziny temu, Wiesław Szypniewski napisał:

Kabel  uszkodzony we wzmaku za ponad 6 klocków , słaba wiazka, ot oszczednosci na miedzi

normalnie jak to już ktoś powiedział 

"cyrk"

Mam obecnie pięć "klocków" Yamahy od kina domowego, przez stereo już 10 letnie, po RN-602 i jak do tej pory żadnych problemów ?

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.