Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki sofd do Rpi aby czytał SACD-ISO

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

Wita,wszedłem w posiadanie Rasberry Pi B+ wgrałe sobie na niego to Volumio,i steruje przez telefon,nie powiem żeby to mnie zachwyciło bo kontrola oraz obsługa piosenek jest tragiczna i zdecydowanie wolę telefon otg i odtwarzacz onkio hf  hyby itp.  ale spróbowałem tego dziadostwa bo nie muszę drenować ciągle mojego złącza usb w telefonie,zachwyty i achy tym badziewiem są dla mnie niezrozumiałe.

Bardzo proszę o podpowiedz czy to gó.......     potrafi odtwarzać obrazy SACD-iso bo inaczej jest dla mnie bezużyteczne

Gość

(Konto usunięte)

Jeśli chcesz ruszyć dsd na malinie ,to z tego ISO musisz wyciągnąć pliki ( 5 minut roboty).

Jak masz burdel w swoich plikach ,robi taki sam będziesz miał na Volumio. Ja mam ok. 9 TB muzyki na Synology i żeby cokolwiek znaleźć potrzebuje raptem paru sekund. Nie wiem czemu ty masz z tym problem.

Screenshot_20181219-012613.jpg

Ale mi nie chodziło o pliki bo dsd mam tego niewiele i nie ma nic ciekawego,interesuje mnie prawie wyłącznie tidal,malina z tym vumio to jest srasznie męczące nie chce toro dobrze chodzic i jest paskudny interfejs,co innego orginalna aplikacja tidal na androida,jest piękna,wszystko suler chodzi,wywalam to gowno do smietnika i przechodzę na konverter amareno i dac usb zwykłym kablochem usb do telefonu,żadne serwery dupery mi nie potrzebne.

Ale dziękuje za odp

• Moderatorzy

Myvolumio z tidalem działa stabilnie.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Lucarto Audio Ferro IA40 ; Maraim Welese 3.2, Hegel HD25, Raspberry PI4 + Allo digione Signature, Cambridge Audio 752BD, Lucarto Audio Albero

Miałam: Audio Academy Hyperion IV Plus, Haiku Audio Bright MK4

Jeśli tak wszystko łatwo się obsługuje na tej malinie i volumio,to może ktoś mi powie jak to cholerstwo ustawić żeby grało pliki za koleją z folderu bez dodawania do kolejek duperek itp..    poprostu tak jak w każdym prawdziwym odtwarzaczu,odpalam jeden utwór a to sobie dalej gra utwory po kolei,ta małpa nie chce grać za koleją,po odegraniu utworu staje bydle i czeka h.... wie na co

Nie odpalasz pojedyńczego numeru tylko całą płytę(katalogu nie otwierasz aż do utworów),przy każdym pliku są trzy kropeczki a w nich różne funkcje np.odtwarzaj.

Odpalasz jeden utwór to gra jeden:-)

• Moderatorzy

Klikasz clear and play fd97284784cc271f667b048fc323b89c.jpg

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Lucarto Audio Ferro IA40 ; Maraim Welese 3.2, Hegel HD25, Raspberry PI4 + Allo digione Signature, Cambridge Audio 752BD, Lucarto Audio Albero

Miałam: Audio Academy Hyperion IV Plus, Haiku Audio Bright MK4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.