Skocz do zawartości
IGNORED

kto nie lubi bab?

pep22

Rekomendowane odpowiedzi

>kalimorfa

Fakt ! Kajmakowy torcik z "Misianki" jest super !

(wlascicielka "Misianki" jest pani Misia,

ktora po powrocie z Australii, namowila kolezanke

na wyrob tortow, ktore smialo konkuruja z wyrobami

"Pierota/Batidy" - "czekoladowo-pomaranczowy" - mniam mniam ! :),

a nawet Pani Magdy Gesler z Mokotowskiej !

Niech mi tylko ktos wytlumaczy, kto to jest ten - Kajmak ?!

(do tej pory kojarzylem z - kajmanem australijskim ! :)

kajmak - wykonanie (na syriuszu złe fluidy i sie nie da potrawa typowo ziemiańska)

składniki:1kg cukru,1-2 litrów mleka ,kostka margaryny

Gotuje się mleko z cukrem na małym ogniu cały czas mieszając 2 godziny kolor przejdzie w brazowy,następnie do makutry do włożonej margaryny dolewamy wcześniej przyrzadzoną miksturę i rozcieramy pięknie na masę,następnie smarujemy n.p.wafle

Kto nie lubi bab !

pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Paulinko

Czyżby z twoją długą szczoteczka miała doczynienia jakaś paskudna gruba baba

Faktycznie jamole są trochę głośne (mało kto pamięta że to był pies używany dawniej na, tak ,tak niedżwiedzie z tąd w nich taka wojownicza dusza) i sa niezwykle wytrzymałe, znam nawet jednego takiego co przeżył pchnięcie szpadą przez niejakiego "Dzidka". Oprócz tego znałem taka miłą szorstkowłosa suczkę (te najbardziej lubię) z Alei Trzech Wieszczów co jak było za zimno to podnosiła na spacerze cztery łapy i trzeba ją było wtedy nosić-co to był za spacer.Mój czarny Ferrari w stosunku do długaśnych zachowuje się z dystynkcją i nie daje się sprowokować. A propo czy podoba ci się taki patent na wyprowadzanie psów gdy jesteś mocno zajęta

pozdrawiam

Rafaell

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Drogi Rafaellu polecam dietę naszego mistrza fraszek ,,Rano keks, wieczór sex'', jeśli w ten sposób podejdziesz do sprawy to Twoja baba napewno nie będzie gruba i możesz karmić ją i siebie kajmakowymi babeczkami...

Smakowitości wszelakiej Wam życzę!!!!

a kto to buszowal po archiwum, co? znudzily wam sie awantury i werbalna kopanina, czy szukaliscie moze hakow na towarzyszy niedoli, co?

jakies stare czasy odgrzebano. mial racje dziadek narodu sowieckiego, ze jak sie tylko da czlowieka, to sie na niego zawsze cos znajdzie. i ja widze tlumaczyc sie musze ;-) najpewniej zmuszona bylam okolicznosciami do walki z materia, co to mi sie niestety nie udaje specjalnie - z baba drozdzowa! no bo o jakie inne baby moglo chodzic, o jakie chodzic moglo?

co do jamniorow, to oczywiscie waleczne bestyje. kazdy mysliwy wlasciciel jest istna fontanna historyjek o ich bitwach z dzikami, borsukami i innymi dzikimi zwierzami. a ze poznalam przez matrymonialne wyczyny mojej szczotki wielu, to wraz z iloscia wysluchanych historyjek jakos zmniejszala sie wiara w wyczyny "siedmiu ich sie uwiesilo, dzik pedzil ranny przez knieje, jamniki powiewaly na wietrze, ale dozarte go wykonczyly bydlaka po trzech godzinach".

bab dalej nie lubie, nie umie, nie chcem robic. jesc bardzo, ale tylko w momentach skrajnej rezygnacji.

pozdrawiam panowie. i panie, jezeli jakies zagladaja do tego istotnie w pierwszej chwili wygladajacego na babsko-mizoginiczny watek

Paulinka

kalimforta

Droga Kalimforto przepraszam za wcześniejsze "okrucieństwo" odnośnie Twojej poezji ale jak to mówił niejaki Oskar" Boże chroń mnie przed przyjaciółmi,przed wrogami się sam obronię"

Co do fraszki "Rano keks,wieczór sex" to niestety ale musiał bym wtedy wszystko inne odstawić, raptem jest to podobno tylko 300 kalorii strach pomyśleć gdyby zadziałał efekt jo-jo trzeba by wtedy wszystko jeszcze bardziej zintensyfikować.

Mam przyjaciela który " tak swoją żonę szanował że az inne fatygował" faktycznie to wtedy zadziałało-wyleciał z domu ze szczoteczka do zębów póżniej schudło mu się bidaczkowi nie miał domu a musiał utrzymać parę- nawet go na jakiś czas przygarnąłem a póżniej pomogłem mu załatwić tanie lokum.

Gdy dobrze będziesz tarła tego korzenia to i 300 kalorii możesz stracić

Ale jak weżmiesz tego korzenia w swoje ręce to i 900 i wiecej kalorii utracisz-uważaj mimo to bo może się przestraczyć i uciec

miłego tarcia

Rafaell

=>paulinka, 25 Sty 2007, 17:30

Baby są najlepsze świerzutkie z rodzynkami i niestety trochę je ciężko zrobić (recepty od połowiny nie udało mi się wykraść :( )

Mój pasterski przystojny z twarzy Asay (Asayowie najpiękniejsi ludzie na świecie-szczególnie mężczyżni,może jeszcze tylko Maorysi) najchętniej pasie ptaki wyglada to tak; jak idę jedną stroną Wisły to ptaki przenoszą sie na drugą .Najciekawiej wyglada to jak wiosną goni się z nisko latajacymi jaskółkami prawie je dogania.Latem ma troche gorzej jest czarny i za ciepło ubrany no i trochę szybko puchnie (zabieram wodę do picia żeby się nie zagotował) Niestety piękno zawsze musi być krótkotrwałe aktualnie ma 7 lat i strach mnie ogarnia że z kazdym dniem bedzie coraz starszy-parafrazując do ks Twardowskiego "nigdy wiecej zwierząt tak szybko odchodzą"

podrap odemnie za uchem Fidelka

pozdrawiam

Rafaell

Oj Rafaell, fatalnie bo już cały korzeń starty......korzeń imbiru i na wieczór będzie pyszna kawa lub herbatka, pozostały mi tylko jedynie laski..... laski cynamonu, tylko że ich lepiej nie ścierać , fajnie pachną i wyglądają całe w filiżance z gorącą earl grey

• Redaktorzy

"Oj Rafaell, fatalnie bo już cały korzeń starty......korzeń imbiru i na wieczór będzie pyszna kawa lub herbatka, pozostały mi tylko jedynie laski..... laski cynamonu, tylko że ich lepiej nie ścierać , fajnie pachną i wyglądają całe w filiżance z gorącą earl grey"

To już fatalnie, koleżanko, tak się nad herbatą pastwić. A może jeszcze tak laskę wanilii, żeby upadek był zupełny? Jedyna herbata, którą wyplułem po nabraniu, to była właśnie tzw. waniliowa.

• 2 tygodnie później...

nie kumam dlaczego macie takie dziwaczne podejscie do BAB!!!moze jeszcze nie spotkaliscie takiej jaka szukacie...?Po za tym co Wy byscie bez BAB zrobili?!O tuz nic!Bo to dzieki nim jestescie na swiecie bo Wam facetom nie chciałoby sie nosic dziecka przez 9 miesiecy i do tego jeszcze porod ktory moze trwac godzinami!!

a co do zwierzakow ja mam mieszanca

a oto i on z alfem ktorego juz pewnie wrabał...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.