Skocz do zawartości
IGNORED

No to kurde mam problem teraz - kolumny

KwasCoNiePamietaHasla

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj juz sie umowilem na zakup kolumn JBL LX2004, i pojechalem kupic do nich wzmaczniacz do mediamarktu a tam zoabczylem kolumny na wyprzedaży za pol ceny elac 105 II. Elac jest tańszy od tych JBL o 500zł wiec nie wiem teraz co zrobić. Czy kupić te elac i zaoszczedzona kase dolozyc do wzmaczniacza. A ze wzmaczniczy to widzialem tylko jedne ponizej 1000zl - Denon PM-a 495. Ja biore plytke i jade do MM poslucghac tych elac ale teraz jest masa ludzi w MM więc bedzie ciężko. A wy miedzy czasie coś poradcie

https://www.audiostereo.pl/topic/14307-no-to-kurde-mam-problem-teraz-kolumny/

Kup, to co dla Ciebie ładniej gra, jeśli i jedne i drugie mieszczą się w Twoim pułapie cenowym. W MM to jest d..a a nie słuchanie, więc podjedź gdzieś do jakiegoś sklepu i tam je odsłuchaj.

no to dokonałem zakupu nie wiem czy dobrego bo nawet jeszcze ich nie podłaczyłem bo nie mam jeszcze wzmaczniacza. A kupiłem Elac 105 II za 1100zł w MM. No i tutaj moje pytanie jaki wzmaczniacz i dvd ( do słuchania audio i mp3 ) do ceny za całość 1300zł. (wiem ze w MM nie ma wzmaczniacza tanszego niz 999zł ( denon pma 495 ) no wlasnie ten ewentualnie bym mogl kupić co o nim myślicie ) A może jest coś takiego połączonego ( dvd z dobrym wzmaczniaczem zeby w miare graly te moje głośniki).

tego Denona sobie daruj, bo nędzny, jak musi być nowy to kup Yamahę AX396, trochę droższa ale warto, bo to nie zakup na dwa tygodnie. A może rabat uzyskasz? A w ogóle to rozejrzyj się za używką. DVD raczej nowe.

Na allegro gość nie daleko mnie (więc mozliwy jest odbior osobisty, a tylko taki wchodzi w gre) sprzedaje ktoś YAMAHA AX - 596 używany ale nie wiem na jakiej cenie licytacja się skączy, narazie nikt nie licytuje i jest 800zł. Warto go kupić bo coś czytałem na forum że ma za dużo mocy czy coś. Czy do moich elaców bedzie dobry ?

Dobry piecyk. Za 800 warto. Troszkę (minimalnie) szorstki w porównaniu do Marantza PM7000, ale naprawdę minimalnie, i troszkę inaczej buduje scenę stereo na akustycznych kawałkach, ale też całkiem dobrze. Podatny również na tuning, choć może nie tak bardzo jak Marantz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.