Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam zadbanego auta dla znajomej do 15tys pln

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Obiecałem pomóc swojej znajomej znaleźć zadbane auto w granicach 15 tys. W ogłoszeniach publicznych sami wiecie jakie są oferty  Pytam zatem - może ktoś z Was nosi się z zamiarem sprzedaży swojego auta i chciałby, żeby trafiło w dobre ręce?

Może też czyjś znajomy sprzedaje coś pewnego?

Ja też obiecałem pomóc zięciowi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest zadbany- zrobiona antykorozja, naprawy na bieżąco, itp.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, porlick napisał:

Ja też obiecałem pomóc zięciowi.

Ukryta Zawartość

Jest zadbany- zrobiona antykorozja, naprawy na bieżąco, itp.

Dzięki, przekazuję znajomej.

Ukryta Zawartość

jak ktos szuka auta zadbanego,w dobrym stanie za 15 tys zl,to powinien sie ostro zastanowic w co sie laduje,zastaw bankowy,komorniczy,przeszczep,blizniak,15 tys zl to kosztuje zadbany rower z wyzszej polki.

3 godziny temu, tomek7776 napisał:

jak ktos szuka auta zadbanego,w dobrym stanie za 15 tys zl,to powinien sie ostro zastanowic w co sie laduje,zastaw bankowy,komorniczy,przeszczep,blizniak,15 tys zl to kosztuje zadbany rower z wyzszej polki.

Niby tak, tylko że nikt nie pisał, że to auto musi być z wyższej półki. A jeśli być nie musi, to "szukajcie a znajdziecie".

PS. Miałem kiedyś Astrę F (czyli tzw "jedynkę"). Kupiłem 10-cio letnią, sprzedałem 18-to letnią. Przebieg od 110tys km do 230tys km (wg licznik, faktycznego nie znam). Przez cały okres użytkowania na usterki techniczne wydałem 25pln.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Znajoma już kupiła. Zaproponowałem jej tę Astrę a ta poszła do komisu i kupiła Paska. 

Nie wiem, nie widziałem nawet jakiego, dostała 3 lata gwarancji. Wydawała się być zadowolona.

nie dostala gwarancji,tylko ubezpieczenie kosztow napraw,zapewne w podstawowej wersji,jesli nie bedzie serwisowac,miec na to faktur,nici z wyegzekwowania.

do tego usterka ma byc samoistna,a nie naturalnym zuzyciem w wyniku uzytkowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.