Skocz do zawartości
IGNORED

zamówienie na kwarc

Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

>DeTom

kwarc właśnie odebrałem - dziękuję.

kwarc chciałbym tylko podmienić w cd - czy mogę go wlutować "jak leci", czy nóżki mają znaczenie? - jeżeli tak wstawię fotkę odtwarzacza. z góry dzięki za odzew.

DeTom

nie wiem jak Ci dać znać więc piszę i tu

pisałem też na maila i w powiązanym wątku o zegarze

dotarła do mnie paczka z częściami do clocka ale brak kwarcu (11MHz)

daj znać jak przeczytasz

Lista chętnych była dość długa , może ktoś znalazłby czas i zrobiłby zbiorowe zamówienie ?

Przy indywidualnym zamówieniu ceny nie wyglądają zachęcająco , a termin realizacji przy szybkiej reakcji chętnych powinien się zakończyć przed świętami .

Sam po uruchomieniu Jocko do pełni szczęścia brakuje mi kwarcu 1-szt Kwarc Omig 5ppm na 16MHz

n owłaśnie, w poprzednim zamówieniu jeżeli dobrze sie orientuję uczestniczyło okołło 25 osób, a już teraz po wpisach widać, że coś około 7 - 10 chciałoby się wpisać na kolejną listę; może jednak jest sens zorganizować kolejne forumowe zamówienie do OMIG-u; podejmie ktoś wyzwanie?

Proponuję zrobić listę, jak będzie odpowiednia ilość chętnych, to pewnie znajdzie się ktoś kto to zorganizuje.

Lista chętnych na kwarc z Omigu o parametrach: obudowa HC49/U, stabilność temp. 5ppm, pojemność obciążenia CL 30pF.

1. Karmaj - 16,9344 2szt

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.