Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Mc... mógłbyś określić tak mniej więcej kiedy byłoby kolejne zamówienie, bo w obecnej sprawie z "likwidacią" Vify sam nie wiem za bardzo co robić i czy czekac na zamówienie, czy panicznie kupowac D25AG w Akustyku....

Witam,

Czy w związku z masowym zamówieniem na vify może ktoś polecić jakąś konstrukcję zwrotnicy, rodzaj elementów (cewki pow i taśmowe, kond. Jantzen i zwykje itp.)

Głośniki, które posiadam to: DX25TG i M18WH

skrzynki to ProAc R2.5 ze zmniejszoną objętością do 18l poprerz wsadzenie przegrody (mniej więcej w połowie)

Na razie plan zakłada użycie (i ew. modyfikację) Ostinato 2000, ale może ktoś ma lepszy pomysł.

--->McGyver możesz pomóc?

wojtekr

Zaadaptuj zwrotkę od Ostinato. Ponieważ DX jest czteroomowy trzeba zwiększyć pojemność kondensatora do 6,8-8,2uF i na nowo dobrać wartość tłumika rezystorowego.

Panowie, oczekuję dzisiaj jakichś wieści od Rolpha. Powinien już widzieć przelew na swoim koncie, więc pewnie napisze że przystąpił do kompletowania zamówienia. Jak dostanę, to Was poinformuję.

Poprzednie zamówienie trwało jeszcze dłuzej. Taki już urok tych zbiorowych zamówień, za to mamy maksymalne rabaty. Ja już zroniłem tutaj wszystko, pieniądze do Rolfa wysłane, czekam teraz tylko na wiadomość od niego.

Witam... w zwiazku że chwilową nieoboecnością w katalogu AC Seasów 27TBC/G miałbym do Was prośbe. Być moze ktoś z Wa ma pare tych wysokotonówek i chciał by je sprzedać ?? jestem baaaaaaaardzo zainteresowany.

Troche mniej zainteresowany jestem parą Vif D25AG w wersji z komorą tłumiącą (najlepiej).

Jeśli ktoś coś, to niech mi ten tego na maila: [email protected]

McGyver

Głośników jeszcze nie ma, a ferie w Warszawie nadeszły - ja wyjeżdżam i do końca przyszłego tygodnia będę off-line. Jaka jest dalej procedura, czy po prostu wysyłasz głośniki (za pobraniem ?), czy mam teraz coś jeszcze załatwić w kontekście mojej nieobecności ?

Witam

Mam do Was prośbę. Proszę się samodzielnie zorganizować w grupy regionalne i wpisać tutaj na forum listę czyje głośniki wysłać w jednej paczce, i do kogo. Wiem że ma być wspólna paczka warszawska, ale może jeszcze coś z innych miast?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.