Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Wawie najlepiej kupić kolumny?

bandanaboy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już w temacie umiesciłem swoje pytanie ale może je rozszerzę. Otóż chodzi mi o sklep, gdzie sądobre warunki odsłuchowe i dobry wybór sprzętu gdzieś do 2000 tys. złotych, gdyż właśnie do tej ceny chcę sobie zakupić. Myślę nad jamo X550, jamo E855, infinity primus 300, może i jamo X870 (one raczej z deka droższe no ale zobaczę), i jakieś może JBL. Ja nie jestem z Wawy i właśnie dlatego jak będę jechał kupić to chciałbym wiedzieć gdzie warto zajść i pod względem odsłuchowym i cenowym. Jestem z Pionek koło Radomia ale wątpieże ktoś zna taki skel w moim regionie więc pytam sięo Warszawę. Aaa i może mógłby ktoś mi poweidzieć gdzie można kupić dobre wzmacniacze? Mogą być używane ale w bdb stanie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Jamo i JBL to z tego co wiem maja w sklepie Europa na Armii Ludowej. Musisz najpierw zadzwonić. Polecam ci to miejsce bo 10m dalej masz sklep Trimexu (JPW, JM Lab itd) a 500m z tyłu sklep Audiofil. Takie Audiofilskie 3 w 1. A jak by ci jeszcze czasu starczyło to możesz podjechać 4 przystanki tramwajem do sklepu Top HiFi na ul. Nowogrodzkiej.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zgadzam się z przedmówcami.

Dodam tylko że JBL'e i Infinity dobrze jest posłuchać w sklepie dealerskim tych firm na ul Księcia Trojdena (Ochota, blisko Żwirki i Wigury) ponieważ mają praktycznie wszystkie modele. Zawsze jest tam pusto i mają świetne warunki odsłuchowe. Trzeba się wcześniej umawiać na odsłuch. Jest tam trudno trafić, ale jak Cię to interesuje to podam szczegóły.

Dziękuję wszytkim za propozycje, napewno skorzystam ze wszystkich i teraz mi będzie o wiele łatwiej. A jeśli ktoś chce więcej informacji piodac np jak dotrzec do jakiegoś sklepu np do tego na okęciu to proszę pisać na maila [email protected] wydaje mi isę że tak bedzie najlepiej. Jeszcze raz wszystkim dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.