Skocz do zawartości
IGNORED

Zwrotnica lub końcówka mocy do subwoofera Re Audio SX18D4

g:p

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Mógłby ktoś z was polecić jakąś dobrą i niedrogą zwrotnicę lub końcówkę mocy do głośnika Re Audio SX18D4 ? 

Subwoofer chcę podłączyć w domu (obecnie jest podłączony na 8 Ohm) ale mój obecny wzmacniacz (samsung av-r620) nie daje mu rady ani w 4 ani w 8 Ohm. Głośnik coś tam gra ale ledwo się rusza i nie schodzi zbyt nisko z basem także jakby ktoś mógł polecić coś w miarę taniego i mocnego co da radę wyciągnąć z tego subwoofera coś więcej to byłbym wdzięczny za pomoc.

• 2 tygodnie później...
22 godziny temu, porlick napisał:

Kup gotowy panel subwooferowy, będzie tanio i wygodnie.

Już nad tym myślałem tylko właśnie nie wiem jaki.

14 godzin temu, xajas napisał:

Ile to jest „niedroga“

Jak najtaniej i najmocniej. Coś co da rade go pociągnąć i wycisnąć z niego więcej niż mój zabawkowy amp. Ogólnie coś do ok 500zł, bo nie mam zamiaru więcej do niego dokładać, bo nie wiem czy spełni moje oczekiwania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.