Jump to content
adamon

Kalibracja EzSet/EQ nie działa poprawnie, Harman AVR240

Recommended Posts

Panowie mój Heniek przestał współpracować co do kalibracji EzSet/EQ.
Znaczy po załączeniu kalibracji robi wszystko (słychać szumy) ale podczas zapisu wkrada się jakiś błąd i całość szaleje - znaczy włącza się maksymalna głośność i jakieś dziwne znaki na wyświetlaczu. Mam nadzieję, że nie jest to błąd nie podpiętego suba ? Przednie kolumny na large i mają wystarczający bas 🙂

Stwierdziłem, że ustawię to ręcznie, ale jak to się powinno zrobić ? 
Teoretycznie zrobiłem fotki ustawień każdego głośnika przed zapisaniem i tak ustawiłem, odległość i wzmocnienie na każdym kanale.
Czy jeszcze coś powinienem ustawić ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 godzin temu, 5z0p3n napisał:

No jakbym miał przed oczami harmana 🙂 no cały on 🙂

Ale gra lepiej niż  nowy Denon 🙂 

Edited by adamon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.