Skocz do zawartości
IGNORED

Skala pedofilii w Kk

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Ajothe napisał:

Potwierdzasz znowu, że nie rozumiesz dlaczego pedofilia w KK jest szczególnie potworna. 

Skoro ksiądz-pedofil jest bardziej potworny, to tatuś-pedofil (tzw "murarz") musi być mniej potworny - nie odpowiedziałeś, dlaczego.

27 minut temu, Ajothe napisał:

Beznadzijeny przypadek. 

Potwierdzam, samokrytyka cenna rzecz.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

jak inaczej nazwać te kłamstwa, matactwa i moralne szpagaty?

Proponuję parafrazą "antyreligijny kaganiec na umyśle". Miło mi było wykazać, że daliście się zrobić kłamstwom i matactwom antykościelnej propagandy, ale mi się znudziło.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Skoro ksiądz-pedofil jest bardziej potworny, to tatuś-pedofil (tzw "murarz") musi być mniej potworny - nie odpowiedziałeś, dlaczego.

Już było napisane dlaczego, musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem, choć to raczej nie pomoże. 

Edytowane przez Ajothe
48 minut temu, Ajothe napisał:

Już było napisane dlaczego

Skoro Twoim zdaniem ksiądz-pedofil jest bardziej potworny od murarza-pedofila, bo pierwszy został ukryty przez proboszcza, a drugi ukrywa się za rolą tatusia, to gratuluję braku poczucia moralności. W pierwszym przypadku ofiara może liczyć na pomoc tatusia, a w drugim czyją... księdza?

53 minuty temu, Ajothe napisał:

musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem, choć to raczej nie pomoże. 

Przerażające do czego doprowadza "antyreligijny kaganiec na mózgu". Nie ukryjesz za obelgami, że nie masz nic na temat do powiedzenia.

userowi @szymon1977 wydaje się, że coś wykazał.

Zabawne.

Jeżeli cokolwiek wykazał, to swoje zaślepienie i religijny fanatyzm, ale to wiemy już od dawna.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli cokolwiek wykazał, to swoje zaślepienie i religijny fanatyzm, ale to wiemy już od dawna.

Nie jestem Katolikiem o czym wielokrotnie pisałem. Jeśli jeszcze raz to choćby zasugerujesz, to publiczne kłamstwo potraktuję jak obelgę i zgłoszę "atak personalny", tym bardziej posądzanie o "religijny fanatyzm".

userowi @szymon1977 wydaje się, że coś wykazał

Powtórzę:

W dniu 10.01.2025 o 17:06, szymon1977 napisał:

Oczywiście, że nie. Więc czytaj to, co sam wklejasz:

"Jak wynika z raportu, w 121 sprawach sprawcami była osoba niespokrewniona z ofiarą, a w 106 przypadkach spokrewnieni. Około 38 proc. spraw dotyczyło czynów popełnionych w rodzinie. W 70 zgłoszonych sprawach jako sprawcę wskazano rodzica, w 4 sprawach było to rodzeństwo, w 16 dziadkowie, a w 16 kolejnych członkowie dalszej rodziny.

Z kolei wśród wskazanych sprawców niespokrewnionych, ale pozostających w relacji z ofiarami największą grupę stanowili duchowni. W raporcie wymieniono m.in.: nauczycieli, wychowawców i opiekunów (9 spraw), trenerów sportowych (6 spraw), lekarzy (2 sprawy), duchownych (57 spraw), przedstawicieli innych związków wyznaniowych (5 spraw), partnerów rodzica (17 spraw), znajomych rodziny (6 spraw) i sąsiadów (19 spraw)."

107 w rodzinie, a 57 duchownych. 

Wykazałem, ze jesteście ofiarami kłamstw antykościelnej propagandy.

Ciekawe odchylenie.

Nazywanie kogoś w Polsce katolikiem ma być według @szymon1977obelgą i atakiem personalnym.

Nawet ja, choć katolikiem nie jestem nie uznałbym tego za obelgę, bo niby dlaczego? Bycie katolikiem jest według @szymon1977 czymś hańbiącym???

Ludzie, kochani, czy jest z nami lekarz???

Jestem Europejczykiem.

Nazywanie kogoś w Polsce katolikiem ma być według @szymon1977obelgą i atakiem personalnym.

Nie, ale publiczne kłamstwo na czyjś temat jest obelgą i atakiem personalnym.

Bycie katolikiem jest według @szymon1977 czymś hańbiącym???

Nie, to Twój pomysł. Powiedziałbym, że masz...

...ciekawe odchylenie.

53 minuty temu, szymon1977 napisał:

Nie, ale publiczne kłamstwo na czyjś temat jest obelgą i atakiem personalnym.

Nie, to Twój pomysł. Powiedziałbym, że masz...

Masz problem ze sobą. Wypisujesz jakieś zdania nad których sensem kompletnie nie panujesz, a pretensje masz do innych.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Wypisujesz jakieś zdania nad których sensem kompletnie nie panujesz

Przestań przypisywać mi głupoty, które sam wymyślasz, a wszystko będzie dobrze. Pisałam, że kłamstwo jest obelgą - że obelgą jest bycie katolikiem, to już Twój pomysł... a może tego drugiego? Sory, ale po treści Was nie rozróżniam, a autora nie chce mi się sprawdzać. 

25 minut temu, Jaro_747 napisał:

Zacznij pisać z sensem i na temat

To, że Ty sensu nie dostrzegasz nie znaczy, że go nie ma - jest ale zupełnie inny, niż chciałbyś żeby był. Za plecami waszej walki z Kk, pedofile mają się całkiem dobrze.

25 minut temu, Jaro_747 napisał:

a wszystkim ulży.

Jak już pisałam zanudziliście mnie. Mogę Ci coś obiecać: nie będziecie mnie przywoływać, to nie będę przychodzić. Znów będziecie we trzech, powtarzać te same od 10lat trzy mdłe teksty na krzyż, i klikać sobie nawzajem lajki. A życie będzie się toczyć poza tym wątkiem.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

szymon1977ma poczucie misji.

Wprost przeciwnie: zajrzałem tu przez przypadek, zobaczyłem Wasz błąd, więc fgo sprostowałem. To wszystko. Ze Wy staliście się narzędziami w czyjejś ideologicznej wojnie, nie znaczy, że każdy nim jest.

2 minuty temu, TomekL3 napisał:

Jak np. premier Tusk.

Nie wywołuj Tuska z lasu.

7 minut temu, TomekL3 napisał:

Jak np. premier Tusk.

Jeżeli już jakiś polityk to niejaki Morawiecki, chorobliwy mitoman.

Jestem Europejczykiem.

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli już jakiś polityk to niejaki Morawiecki, chorobliwy mitoman.

Miszczofska zagrywka!

A że Morawiecki kłamie to znaczy, że Tusk kłamać nie może? To tak jak z tymi pedofilia, że skoro są w Kk, to wśród tzw. "murarzy" być ich nie może (pomimo, że wg artykułu wklejonego przez Was na dowód, że wśród księży jest ich najwięcej wychodzi, że w rodzinie jest ich dwukrotnie więcej).

Dlaczego porównujesz pedofili księży, za którymi stoi Watykan i cała sieć parafii, na które są przenoszeni do pedofili bez sutanny?

Edytowane przez Ajothe
21 minut temu, Ajothe napisał:

Dlaczego porównujesz pedofili księży, za którymi stoi Watykan i cała sieć parafii, na które są przenoszeni do pedofili bez sutanny?

A dlaczego nie?

Po prawdzie porównanie to Wasz pomysł, podsumowany epitetami, że są najgorsi i jest ich najwięcej... jak się okazuje błędnymi. No bo chyba nie twierdzisz, że lepszym pedofilem jest tatuś (tzw "murarz") i że jest ich mniej? Dużo piszecie, a ci napiszecie okazuje się być samobójem. Ot kłamstwa i manipulacje antykościelnej propagandy i widowiskowe acz sprzeczne z faktami slogany.

18 minut temu, Ajothe napisał:

Dlatego, że to nie ma najmniejszego sensu. 

Jak z porównania wychodziło Wam, że księży jest więcej i są gorsi, to porównania miały sens - jak się okazało, że w rzeczywistości jest na odwrót a Wy jesteście ofiarami kłamstw własnej propagandy, to porównania straciły sens? Zaorałeś sam siebie dobieraniem faktów tak, żeby do wyobrażenia o świecie pasowały. Jedyne na coś Was stać, to klikanie sobie nawzajem lajków za obelgi i puste slogany.

Teraz, Ajothe napisał:

Porównania ilościowe w tym przypadku są kretyńskie, może kiedyś to zrozumiesz. 

Nie sądzę żeby kiedykolwiek to zrozumiał.

No chyba, że nawiedzi go Duch Święty.

Jestem Europejczykiem.

17 minut temu, Ajothe napisał:

Porównania ilościowe w tym przypadku są kretyńskie

Powtorzę:

51 minut temu, szymon1977 napisał:

Po prawdzie porównanie to Wasz pomysł, podsumowany epitetami, że są najgorsi i jest ich najwięcej... jak się okazuje błędnymi. No bo chyba nie twierdzisz, że lepszym pedofilem jest tatuś (tzw "murarz") i że jest ich mniej?

12 minut temu, Ajothe napisał:

Po co? 

Może zrozumiesz.

12 minut temu, Ajothe napisał:

Już się zbłaźniłeś wystarczająco 🙂

Nie ja wyszedłem na błazna, skoro to Wy wkleiliście artykuł, zaprzeczający Waszym teoriom. Jesteście tylko narzędziami czyjejś zakłamanej propagandy.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Jedyne na coś Was stać, to klikanie sobie nawzajem lajków za obelgi i puste slogany.

22 minuty temu, Ajothe napisał:

Po co? 

Już się zbłaźniłeś wystarczająco 🙂

No jednak uważa że niewystarczająco🤪.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Ajothe napisał:

wybielając pedofili w czarnych sukienkach. 

Nie kłam nigdy nikogo z niczego nie wybieliłem - Wy owszem, tzw "murarzy", twierdzeniem, że to księża mają więcej.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Jedyne na coś Was stać, to klikanie sobie nawzajem lajków za obelgi i puste slogany.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.