Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniaczem Pan charakteru kolumn nie zmienisz

witoldn

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, passer napisał:

SC był/jest... 

Każdy ma prawo być głupi. Ale stawianie własnej niewiedzy ponad czyjąś wiedzę, nie uprawnia do obrażania go. Więc nie rób z atakującego ofiary. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Jeśli próbuję im czasem udowodnić, że jej nie mają, to zaczynają się ataki grupowe.

Jeśli wypisujesz takie bzdury, jak to, że potenjometr zwiększa sygnał, albo tym podobne, a wszyscy wykazują bezsens tej wypowiedzi, to jest to prawda, a nie inwektywy. Może w ramach wolności wypowiedzi mamy przytakiwać, bo masz prawo pisać glupoty???

7 minut temu, szymon1977 napisał:

Każdy ma prawo być głupi.

A obowiązek z tym walczyć. Niestety, SC nie wywiązuje się z obowiazku.

?

Jego wypowiedzi swiadcza o braku szacunku do ludzi ktorzy w przeciwienstwie do niego dysponuja wiedza pozwalajaca na wyjasnienie komus pewnych zagadnien ze swiata fizyki czy elektroniki.

Chociaz raz sprawdzilby jaka jest prawda i przyznal sie do tego ze byl w bledzie a nie z uporem osla ciagnie temat starajac sie cos komus udowodnic i wytlumaczyc na chlopski rozum.

5 minut temu, Moontan napisał:

Porlick masz juz swoje lata moze...  zbyt mocno uzalezniony jestes od forum ....

Powinieneś być wdzięczny, że dzięki osobom takim jak Porlick, masz szansę zrozumieć swoje hobby. Z szansy nikt oczywiście nie każe Ci korzystać.

Jestem duzo starszy od niego i mentorow juz mi nie trzeba .Takie aktywne smiecenie w bezowocnych tematach to istna glupota ale to komercyjne forum i moze ktos ma profity to tu, to tam .....byle interes sie krecil..

7 minut temu, szymon1977 napisał:

Powinieneś być wdzięczny, że dzięki osobom takim jak Porlick, masz szansę zrozumieć swoje hobby. Z szansy nikt oczywiście nie każe Ci korzystać.

Szymek, i myślisz że banda maniaków sprzętu uwierzy w cokolwiek innego niż zależność dobrego grania od $$$... ????

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Sądząc po Twoich wpisach to Ty szacunku nie masz dla nikogo...niestety.

Jeżeli udowodnisz (lub chociażby uprawdopodobnisz), że Twoje IQ jest poniżej 70, to Cię tu na forum publicznie przeproszę. Ok?
2 minuty temu, Moontan napisał:

;))))))))))))))>>>>>>>>>Jestem duzo starszy od niego i mentorow juz mi trzeba........innych.....:))))))))))))))

ok , domyślam się, ktorych

Coś Wam nie wychodzi to wspólne ignorowanie mnie, które zaproponował porlick.
Chęć trollowania i dokopania za wszelką cenę jest silniejsza.
Ja już dawno zamilknąłem, ale widzę, że trolle sceptycy nadal taplają się we własnym smrodku. 

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

1 hour ago, soundchaser said:

Coś Wam nie wychodzi to wspólne ignorowanie mnie, które zaproponował porlick.
Chęć trollowania i dokopania za wszelką cenę jest silniejsza.
Ja już dawno zamilknąłem, ale widzę, że trolle sceptycy nadal taplają się we własnym smrodku. 

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Gdybys zamilkl to ten post by nie istnial.

3 godziny temu, porlick napisał:

Ojojoj, płaskoziemca ma pretensje, że Ziemia jest kulista!

proponowałeś żeby ignorować

to był dobry pomysł , tylko żeby zadziałał to trzeba go wdrożyc  ?

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

6 godzin temu, ziko369 napisał:

Szymek, i myślisz że banda maniaków sprzętu uwierzy w cokolwiek innego niż zależność dobrego grania od $$$... ????

Gdy kończy się wiedza, to guzik mnie obchodzi w co kto uwierzy. Ale gdy ktoś własne $$$ ponad czyjąś wiedzę stawia? Lub co gorsza własny brak wiedzy ponad czyjąś wiedzę?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.