Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Twoi są u władzy od 5 lat czemu go nie wprowadzą ?
Jesteśmy w unii a Unia póki co zmierza bardziej w kierunku zssr niż USA

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, atmeg napisał:

z tobą skończyłem rozmowy miłośniku morderców z SB.

Lata mi to miłośniku krętactwa i jebania narodu przez miernoty. 

5 minut temu, caleb66 napisał:

Jesteśmy w unii a Unia póki co zmierza bardziej w kierunku zssr niż USA

Cały czas unia szła w kierunku usa ale usa się obraziło . Unia nie zgodziła sie na skakanie na sznureczku jak wiesz kto.... ?

------------------------

miesko niestety zdążyło sie przymrozić w zamrazalniku ale rozmrazam .

muza by sie przydala jakas dobra ,kotos ma propozycje ? ale nie bede czekal sam znajde.

Cały czas unia szła w kierunku usa ale usa się obraziło . Unia nie zgodziła sie na skakanie na sznureczku jak wiesz kto.... ?
Puknij się w cymbal.
Jak narazie to cała unia tańczy jak Niemcy zagrają angole miały dość i wyszły z tego cyrku i to najpewniej nie koniec ,czas pokaże.

Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Kur...wa Amerykę odkrył.

Jeszcze tylko sprawdź co cię w stanach czeka jeźeli ulegniesz wypadkowi i nie masz ubezpieczenia zdrowotnego lub ubezpieczonego samochodu. Tylko pomarzyć . 

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, caleb66 napisał:

Puknij się w cymbal.
Jak narazie to cała unia tańczy jak Niemcy zagrają angole miały dość i wyszły z tego cyrku i to najpewniej nie koniec ,czas pokaże.

To i my pewnie z czasem wyjdziemy jak nam skończą dawać więcej niź wkładamy . Nie zmienia to faktu źe ze stanami raczej graniczyć nie bedziemy ,chyba źe staniemy się ich kolonią bo o to wam chyba chodzi.

To i my pewnie z czasem wyjdziemy jak nam skończą dawać więcej niź wkładamy . Nie zmienia to faktu źe ze stanami raczej graniczyć nie bedziemy ,chyba źe staniemy się ich kolonią bo o to wam chyba chodzi.
Lepiej być kolonią USA niż ruskich albo Niemiec.

mam . ach te wspomnienia ? serio ,te noce w samochodzie pod lasem przy tej muzie .....aaaa, bylo .teraz gulasz trza robić ...a  polecam te muze na takie damsko meskie wyprawy .

w sumie zrobić dobry gulasz to jest niewiele pracy przy samym przygotowaniu , głównie krojenie to jakies w sumie z 10 minut krojenia lacznie i z 20 minut smazenia pokrojonego miesa ,reszta to gotowanie ,przy tym juz nie trzeba stac . jedynie trzeba dolewac wody jak odparuje .

A ja myślałem źe Polska ma być Polską . 
Ale się przeliczyłem
A Japonia jest Japonia albo Korea Koreą ta południowa ,żebyś nie pomylił z polnocna która kumala się z zssr i tak jej zostało do dziś.

ale jak w muzie ,liczą sie szczegóły ....dodatki , przyprawy ,sos ....warzywa ....

ide po flaszke ,gotowanie gulaszu bez flaszki :) nie ,flaszka musi byc .

zmieniem zdanie ,nie ide po flaszke ,

absolutny muzyczny odjazd .......

nie ide po flaszke bo glupio byloby spieprzyc 1,5kg dobrego mieska i miec do tego kaca jutro.

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, caleb66 napisał:

A Japonia jest Japonia albo Korea Koreą ta południowa ,żebyś nie pomylił z polnocna która kumala się z zssr i tak jej zostało do dziś.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu 

Dla ciebie nie ma problemu aby z Polski amerykańską kolonię zrobić a Japonia jest Japonią a Korea jest Koreą i ?

Chodziło ci chyba tylko o ZSRR które skleiłeś z Koreą Płn. 

13 minut temu, Riczi75 napisał:
Dla ciebie nie ma problemu aby z Polski amerykańską kolonię zrobić a Japonia jest Japonią a Korea jest Koreą i ?
Chodziło ci chyba tylko o ZSRR które skleiłeś z Koreą Płn. 

Pytałem się Ciebie o to czy te kraje są koloniami USA pomimo obecności obcych wojsk na swoim terytorium .

Edytowane przez caleb66

a ,to naprawde bedzie dobry gulasz .

jakby kogoś interesowalo jak?

kilogram lopatki i jedna cala piers z kurczaka .

piers kroi sie w paski po 6m i smaży , cale mieso smaży sie lekko , tak aby zarumienila sie tylko czesc mieska ,z 1/3  ,porcjami i odklada do garnka takiego 3 litrowego

43 minuty temu, Riczi75 napisał:

Lata mi to miłośniku krętactwa i jebania narodu przez miernoty. 

Nie USA tylko Trump.

Jestem Europejczykiem.

Ten niedobry trump wyprowadził USA z kryzysu w który to go wprowadził poprzedni prezydent Obama

To tak jak z PIS em u nas .

mozna posłuchać nawet muzy ale trzeba pilnować mieska ,nie wolno niczego przypalic .

dlatego nie polazlem po flaszke .

To najdłuzszy etap .to smazenie ,co potem ,

zalewamy gar z miesem i cebulka podsmazona woda i gotujemy ,godzine przynajmniej . nic specjalnego .

oczywiscie to nie koniec gotowania gulaszu.

po godzinie do gara dajemy okolo litra sosu pomidorowego ,takiego z pudelka z sklepu ,nic niezwyklego , doprawiamy przyprawami sola cukrem .I ...gotujemy dalej .teraz utrzymujemy gestość calosci ,musi byc taka gestosc jak lubimy .Oczywiscie całość gotujemy delikatnie.Inaczej przypali sie .

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
56 minut temu, caleb66 napisał:

Lepiej być kolonią USA niż ruskich albo Niemiec.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu

To ty stwierdziłeś że lepiej być kolonią USA więc chcesz gospodarczego i politycznego uzależnienia od stanów . Ja tego nie chcę . Co robi Japonia i Korea to jest ich sprawa . Stany na pewno nie zapewnią nam żadnej ochrony jak się rozpęta rozpierducha tego jestem pewien . Nie jesteśmy dla nich strategicznym krajem . Mamy puki co wsparcie na zasaszie poklepania po ramieniu . To budujące 

Edytowane przez Riczi75

muza ,tak sobie biegam po znanych utworkach .znaczy od gara do słuchawek.

po okolo lacznie 2 godzinach do gulaszu Ja dodaje warzywa , co kto lubi ,nie trzeba ale ja bardzo lubie .warzywa z mrożonek , ja daje marchewke ,groszek zielony i fasolke szparagowa . i to musi dojsc ,na koniec doprawiam jescze przyprawami ,dosalam itp .

Lacznie czas wykonania okolo 3 godziny.

gar w którym wszystko sie gotuje można oczywiscie wstawić na grzanie jak wzucamy pierwsze miesko ,wlewamy z 1/2 litra wody i juz niech sie gotuje ...

polecam na kolacje z wybranką ale nie jesli robisz to pierwszy raz ,znaczy gulasz ,:)

poprawnie zrobiony robi piorunujacy efekt , dziewczyny to uwielbiaja jak facet cos dla nich ugotuje .

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

To PiS będzie rozdawał gulasz wyborczy? Patrzę na tytuł wątku i zastanawiam się czy wszyscy tutaj zdrowi?

a ty nie jesteś głodny ? bo Ja tak ,i chce cos dobrego zjesc .

miałem ci odpisać złośliwie ale poco ?

głodny jestem wiec gotuje .

1 godzinę temu, atmeg napisał:

sam napisałeś ze kraina PISu ,ech czyli juz wiesz ze pozostanie PISowa.i poco te sprzeczki?

Ein moment - jak powiedziała wróżka Kaczyńskiemu, gdy ją spytał jak długo porządzi....

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

To załóż sobie wątek o nocnym żarciu. Ten jest o czymś innym.

Ty załóż jak to spac nie możesz przez PIS .

Odwal sie .Masz problem ,załatwiaj go w swojej rodzinie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.