Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Riczi75 napisał:
31 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Proponowałbym ci, zanim zaczniesz publiczną dyskusję, żebyś nauczył się poprawnie posługiwać j. polskim, bo w tej chwili wygląda to, jakbyś był jakimś ruskim trolem. Nie twierdzę, że jesteś ale po tym się ich m. in poznaje.
Nie zapytanie tylko pytanie z tezą a tę się stawia a nie wnosi.

A ja wnoszę o to, żebyś dla własnego dobra przestał już się publicznie ośmieszać...

A z Kimami i Polpotem też?
Zajmij się dzieciaku czymś pożytecznym, z czego będziesz miał chleb w przyszłości, bo do polityki/publicystyki to ty talentu nie masz...

Oj ty jesteś bardzo utalentowany . Ośmieszasz się ty swoją idiotyczną wyniosłością . Nic kompletnie sobą nie reprezentujesz dziecko jedyne o co ci chodzi to się przychrzaniać. 

Rysiek - ja nie wątpię, ze ty możesz być fajny chłopak ale... daj już spokój ?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, A3Dzoszu napisał:

CO SIĘ ZMIENIŁO, że już można zmieniać prawo później, niż sześć miesięcy przed wyborami? Rozumiesz pytanie czy będę musiał jeszcze raz powtórzyć?

A skąd ta pewność kiedy te wybory się odbędą .

Teraz, A3Dzoszu napisał:

CO SIĘ ZMIENIŁO, że już można zmieniać prawo później, niż sześć miesięcy przed wyborami? Rozumiesz pytanie czy będę musiał jeszcze raz powtórzyć?

Powtórz jeszcze 10 razy. Może być 15.

A ty skąd znasz termin wyborów? A jak wodzowi się spodoba urządzić je za 9 miesięcy, to co wtedy powiesz? 

Że w PO biją Murzynów?

KTO odwołał wczorajsze wybory ?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

1 minutę temu, Jewdokia Timofiejewna napisał:

Powtórz jeszcze 10 razy. Może być 15.

A ty skąd znasz termin wyborów?

Ja z Konstytucji, a ty?

2 minuty temu, babatular napisał:

KTO odwołał wczorajsze wybory ?

Grodzki. I nie odwołał, tylko uniemożliwił ich przeprowadzenie, stąd uchwała PKW.

6 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Ja z Konstytucji, a ty?

Grodzki. I nie odwołał, tylko uniemożliwił ich przeprowadzenie, stąd uchwała PKW.

Grodzki ? A to ciekawe. Myślałem, że karty w Polsce rozdaje Kaczyński wraz pisowskimi przydupasami - a tu Grodzki im odwołał wybory ? PIS jest az tak slaby, że taki Grodzki ich załatwił. No weź.

Mógłbyś podać podstawę prawną na mocy której Grodzki odwołał wybory ? 

Załącz dokument z podpisem Grodzkiego potwierdzający odwołanie wyborów

Edytowane przez babatular

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Gość

(Konto usunięte)

Ja z Konstytucji, a ty?

Od 5 lutego wiadomo kiedy mają się odbyć wybory, mamy ustalony kalendarz wyborczy. Od początku marca trwa epidemia. W tym czasie podejmuje się szereg działań zmierzających do zmiany prawa wyborczego i to w sposób rażąco sprzeczny z konstytucją, a w dodatku nieracjonalny. Do ostatniej chwili utrzymuje się, że wybory się odbędą. Fatalnie świadczy to o stanie działalności konstytucyjnych organów państwa. Wszystko kończy się tym, że dwóch prezesów partii uzgadnia orzeczenie Sądu Najwyższego.

Myślę ze tylko Grodzki poruszał się w obrębie prawa 

Edytowane przez Riczi75
6 minut temu, Jewdokia Timofiejewna napisał:

A ty skąd znasz termin wyborów? A jak wodzowi się spodoba urządzić je za 9 miesięcy, to co wtedy powiesz? 

Ja bym powiedział że narodził się nowy - stary  Prezydent .?

KALIBER vel rydz .

Teraz, babatular napisał:

Ja z Konstytucji, a ty?

Grodzki ? A to ciekawe. Myślałem, że karty w Polsce rozdaje Kaczyński wraz pisowskimi przydupasami - a tu Grodzki im odwołał wybory ? PIS jest az tak slaby, że taki Grodzki ich załatwił. No weź.

Mógłbyś podać podstawę prawną na mocy której Grodzki odwołał wybory ? 

Uniemożliwił. Napisałem uniemożliwiał a nie odwołał. Następny z deficytami...

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Fatalnie świadczy to o stanie działalności konstytucyjnych organów państwa.

Masz na myśli Senat? Zgadzam się w 100%.

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, Jewdokia Timofiejewna napisał:

Powiem i to już teraz, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Zostawiam cię z Ryśkiem, na pewno się dogadacie  ?

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Masz na myśli Senat? Zgadzam się w 100%.

Senat postąpił wbrew PiSowi ale nie wbrew prawu . 

No widzisz Patryk jak na siłę nie wciśniesz komuś swojego punktu widzenia to się zaczynasz mocno denerwować . I próbujesz pokazać jakim to nie jesteś mądralą . 

Edytowane przez Riczi75
3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Kto owołał wybory , poniżej .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pokaż dokument/oficjalną decyzję dotyczącą odwołania wyborów.

Senat postąpił wbrew PiSowi ale nie wbrew prawu . 

Zgadza się ale to spowodowało nieodbycie się wyborów. 
Dobra, po resztę informacji zapraszam do gógla, nie będę was tu edukował, w dodatku za darmo ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez A3Dzoszu
3 godziny temu, A3Dzoszu napisał:

Nie porównuj profesora prawa do laleczki-maskotki znanego reżysera.
I do tego:

Ukryta Zawartość

Dziecko, wracaj do książek ?

Nie no co ty, Duda gorzej bełkocze :)))))))))))))

Kużwa.

Jak nic TY musisz być tutaj przez kogoś nasłany .

Nikomu bez obowiązku nie chciało by sie bawic w wyszukiwanie fotek sprzed lat .

Ile Ci tam placą żeś taki gorliwy?

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, A3Dzoszu napisał:

Uniemożliwił ?

Grodzki działający zgodnie z prawem uniemożliwił przeprowadzenie najważniejszego dla Pisiorów głosowania. W dodatku Pisiury złamali prawo i konstytucję by je przeprowadzić. No weź, to niemożliwe że PIS jest tak beznadziejnie słaby że mając Napoleona z Żoliborza,  ,Premiera, Prezydenta, Upartyjnione wszystkie instytucje, w dodatku łamiąc prawo i konstytucję dał się ograć jakiemuś lekarzowi, który tylko działał zgodnie z prawem.

To jest niemożliwe.

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, A3Dzoszu napisał:
7 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Pokaż dokument/oficjalną decyzję dotyczącą odwołania wyborów.

Zgadza się ale to spowodowało nieodbycie się wyborów. 
Dobra, po resztę informacji zapraszam do gógla, nie będę was tu edukował, w dodatku za darmo ?

Nikt od ciebie edukowania nie oczekuje . Chyba za dużo wymagasz od siebie . 

Pytając tutaj o dokument z odwołania wyborów , myslisz ze rozmwiasz z kierownictwem PiS . 

Masz artykuł to poczytaj 

11 minut temu, babatular napisał:

Grodzki działający zgodnie z prawem uniemożliwił przeprowadzenie najważniejszego dla Pisiorów głosowania.

Nie najważniejszego ale reszta się zgadza. Cieszę się, ze w końcu zrozumiałeś.

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Nikt od ciebie edukowania nie oczekuje . Chyba za dużo wymagasz od siebie . 

Pytając tutaj o dokument z odwołania wyborów , myslisz ze rozmwiasz z kierownictwem PiS . 

Myślałem, że wybory ogłasza się lub odwołuje oficjalnymi dokumentami ale widzę, że jest inaczej. Dziękuję, chociaż raz dowiedziałem się czegoś konkretnego od ciebie ?

Gość

(Konto usunięte)

Ok szkoda czasu . Mam nadzieję że nadchodzace wybory , które odbędą się ?? nie wiadomo kiedy , odbędą się zgodnie z prawem , bezpiecznie i uczciwie . Mam nadzieję że tak przeprowadzone wybory wyłonią prezydenta zgodnie z prawem i konstutucja a my jak dotąd oddamy swoje głosy w tajnych wyborach i wrzucimy głosy do urny a nie do skrzynki pocztowej .

Tyle e temacie cyrku jaki ma dotąd miejsce pod naciskiem rządzacych .

4 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Myślałem, że wybory ogłasza się lub odwołuje oficjalnymi dokumentami ale widzę, że jest inaczej. Dziękuję, chociaż raz dowiedziałem się czegoś konkretnego od ciebie ?

To zadaj pytanie odpowiednim organom. Tyle w temacie . Oczekujesz że ja ci pokażę te dokumenty . Nie bądż śmieszny . ?

Edytowane przez Riczi75
5 minut temu, A3Dzoszu napisał:

To zadaj pytanie odpowiednim organom

To ty twierdzisz, że są odwołane, myślałem, że wiesz na jakiej podstawie, Chyba, że słyszałeś od sąsiada ?

Gość

(Konto usunięte)

To ty twierdzisz, że są odwołane, myślałem, że wiesz na jakiej podstawie, Chyba, że słyszałeś od sąsiada ?

W telewizji powiedzieli . 

A może uznajmy za prezydenta tego który miał według CEBOS najwięcej % i po sprawie ?

Edytowane przez Riczi75
4 minuty temu, Riczi75 napisał:

Mam nadzieję że nadchodzace wybory , które odbędą się ?? nie wiadomo kiedy

Ależ wiadomo, najpóźniej 60 dni od daty ogłoszenia przez MS, który ma na to 14 dni od dzisiaj. Wszystko wiadomo Rysiu ?

Rysiek, otwórz lepiej piwo i odpocznij. Zapewniam cię, że rano mi podziękujesz ? 
Do miłego ? 

16 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Nie twój interes zasrańcu ?

Gówniarzu?

Miarkuj kapkę .

Wymądrzasz się na potegę .

Wez debilu otwórz Konstytucje i tam jest wyrażnie zapisan co to sa wybory , kto , keidy i jak je robi..

Od Pana Grodzkiego chłoptasiu totanie sie odwal.

Za kaczuszke sie weż

Widze, ze macie nowego wroga, hehe.

A dulon to nawet wariuje na jego punkcie:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

5 minut temu, janunio napisał:

PiS to takie Gówno co niszczy Naród i Ojczyznę. 

Pozostaję przy nadziei, że Pan Chołownia jako Prezydent RP rozpędzi to towarzystwo.  

A ktory to?

PS janunio, jak juz znalazles idola(tzn znalezli ci), to naucz sie, jak sie jego nazwisko pisze, z laski swojej.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, A3Dzoszu napisał:

Ależ wiadomo, najpóźniej 60 dni od daty ogłoszenia przez MS, który ma na to 14 dni od dzisiaj. Wszystko wiadomo Rysiu ?

Rysiek, otwórz lepiej piwo i odpocznij. Zapewniam cię, że rano mi podziękujesz ? 
Do miłego ? 

Nie pochlebiaj sobie . Taki teoretyk prawa wyborczego jesteś a tu się okazuje że coś poszło nie tak . Że Sasin na siłę chciał do wyborow doprowadzić i nie poszło .

Skoro twierdzisz że terminy są jak napisałeś wyżej to po co były jakieś próby odłożenia wyborów na jesień czy za rok albo dwa . Widzisz chcesz błyszczeć i masz rację formalnie tak to powinno się odbyć . Ale to przecież panowie Jarosławowie ustalili na lipiec albo sierpień więc jak to się ma do tego co napisałeś . Kto tu rządzi i jak tl sie ma do prawa .

Takie państwo stworzył PiS prawo swoje , władza swoje . 

7 minut temu, janunio napisał:

Pozostaję przy nadziei

O prosze, mamy chlopa w ciazy, brawo, nagroda twoja

17 minut temu, Riczi75 napisał:

Skoro twierdzisz że terminy są jak napisałeś wyżej to po co były jakieś próby odłożenia wyborów na jesień czy za rok albo dwa .

To bardzo proste. Do tego o czym piszesz potrzebna była zmiana w Konstytucji ale opozycja się na to nie zgodziła.

17 minut temu, Riczi75 napisał:

Nie pochlebiaj sobie .

Rysiu, ja po prostu wiem co pisze ?

Edytowane przez A3Dzoszu
Gość

(Konto usunięte)

To bardzo proste. Do tego o czym piszesz potrzebna była zmiana w Konstytucji ale opozycja się na to nie zgodziła.

Rysiu, ja po prostu wiem co pisze ?

Z tego co ja się orientuję to opozycja już wielokrotnie nawoływała do zmian w konstytucji . To PiS był niezainteresowany . Czego wiec oczekiwał PiS obenie ? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.