Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, bubusia napisał:

Widze, ze macie nowego wroga, hehe.

Jakiego nowego?

Patrykowski sobie nowe konto założył (pewnikiem poprzednie za dobre sprawowanie zbanowane)

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Jakiego nowego?

Patrykowski sobie nowe konto założył (pewnikiem poprzednie za dobre sprawowanie zbanowane)

Nie znam sie na tych manewrach.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jakiego nowego?

A3Dzoszu jest kluczem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, janunio napisał:

PiS to takie Gówno co niszczy Naród i Ojczyznę. 

Jak możesz! Przecież PiS to PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
Oni nawet nie wiedzą jak łamać prawo i być niesprawiedliwym. Brzydzą się tym.

1 godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

Nie najważniejszego ale reszta się zgadza

No jak to. Dla stetryczałego, zakompleksionego kurdupla to sprawa życia i śmierci by Budyń został na kolejną kadencję jego pachołkiem. A tu lekarzyna  ze Szczecina wypyrtkował kisielo-rodeo-kociarza promującego PRLowskich prokuratorów.

Coś podobnego.

A tak wierzyłem Sasinowi, że wybory na 100% będą 10 maja. A tu taki klops. Ze też Sasin nie dał rady - przecież to wybitny państwowiec, który czego sie dotknie to spierd!@i .

Onegdaj tłumaczył mieszkańcom Legionowa, że się pomylili w referendum i w 90% pomyłkowo pokazali fucka  Sasinowi i PiSowi - i nie zechcieli się przyłączyć do Warszawy.

Ale pech.

Teraz Jaruś z rękawa powinien wyciągnąć kolejnego asa  - wybitnego intelektualistę, mega umysł, totalnego giganta intelektu - Wielce Czcigodnego Pana Ministra Suskiego - on przegoni tego całego Grodzkiego gdzie pieprz rośnie.

Godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

To bardzo proste. Do tego o czym piszesz potrzebna była zmiana w Konstytucji ale opozycja się na to nie zgodziła.

Rysiu, ja po prostu wiem co pisze ?

No patrz. Ale ta opozycja krzyżuje plany Pisiulakom. Nie zgodziła się. Jak to możliwe.

Jaruś  i PIS ma taką moc, takie kadry ociekajace intelektem, że niemożliwe żeby jakaś tam opozycja mogła zmienić plany piso-prlowskiej elicie.

Co to się dzieje ?

No i pytanie - kto odwołał wybory ? 

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

O... coś nie wyszło...

Ukryta Zawartość

A podobno Polska tak dobrze se poradziła z kryzysem...

Ukryta Zawartość

Ach te elity PISu.

A3D - jesteś zorientowany to może nam tu wytłumaczysz jak to było z tym Zaradkiewiczem. Wyborcza napisała, że biegał w nocy w pizdzamie po ulicach w stanie upojenia grzybkami halucygennymi w dodatku po kłótni z konkubentem.

Wyborczej nie wierzę ale akurat w Gazecie Polskiej nic na temat tego przedstawiciela elity pisowskiej doczytać nie mogę. A obecnie to p.o. I Prezesa Sądu Najwyższego. To mnie troszkę niepokoi więc podziel się z nami jak to naprawde było.

Edytowane przez babatular

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

co do kryzysu gospodarczego zwiazanego z epidemią To Polska i Polacy radza sobie z tym dobrze .

Nie upadnie Gospodarka Polski z tego powodu co by chcieli dzialacze PO oraz inni ,ich czarny plan dla Nas Polakow nie sprawdzi sie .

kochane Szwaby i kochani Ruscy bracia niestety musza poczekać z swoimi grabiami.

Edytowane przez atmeg

Przypominam tu oco idzie gra obliczona na wiele lat .O ponowe rozbicie Polski i "dolonczenie ziem utraconych do Niemiec" A i Ruscy też na tym wygrają ....O to chodzi .

To wcale nie jest śmieszne .......Tu nie trzeba być świetnym analitykiem sytuacji polityczno-gospodarczych aby o tym nie wiedziec .Tu wystarczy podstawowa znajomość Historii oraz prosta analiza wydarzeń z ostatnich powiedzmy 15 lat.

A sorki ,podobno to Zydzi nas okradali od zawsze i teraz :) Kto i dlaczego rozpowszechnia te klamstwa?Dokładnie Ci co chcą odwrócić uwage Polaków od prawdziwych niebezpieczenstw.

----------------------

Zmienie odrobine temat ....

Pan Korwin M. Od lat stara sie zogniskować najbardziej wartościowych Prawicowców Polskich a potem bardzo skutecznie neutralizuje ich .

ta maszyna działa doskonale od wielu lat i nadal nabiera na to Mlodych aktywnych Polaków .

Taka ciekawostka Polityczna :)

Stary chwyt polityczny znany od 400lat , jesli masz wrogów ,muszisz ich zwabić miodem a potem zneutralizowac jest latwo bo już wiesz kogo :) Tak działali Niemcy i Ruscy od lat okupując Polske i nadal ludzie mlodzi daja sie na to nabrac .

========================================================

co do Kukiza nie mam zdefiniowanej opinii swojej ....niewiem dlaczego tak postepował i tak dalej .

Nie wiem .Narazie .Mam domysły ale to za mało ......

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Faktem jest iż Wielka Polityka wymaga nie tyle wielkiego umyslu co wielkiego stabilnego serca .

Wiary.

UMIEJETNOŚCI przewidywania jak postąpią wrogowie .....Tu nie wolno być naiwnym .tu nie chodzi o miłość Polsko Niemiecką ani Polsko Ruska ? napewno nie oto chodzi ...

jesli już wiemy że niema tu miłości co jest stabilne ? Co może być podłożem stabilności jesli robisz interesy z typem co chce cie zjeść ?

Musisz zaprosić do tanca kogoś bardzo silnego .....czyli USA .....Musisz zaprosić USA na swoja ziemie zanim tam wejdą Niemcy i Ruscy .....Itak sie dzieje .

-----------------------------------------------------

Moje prywatne zdanie na temat Polityki Polski  .POWINNIŚMY wystąpić do USA z rezolucją Narodową o wstąpienie w związek Stanów Zjednoczonych .....

co by sie stało jesli Polska bylaby przyjeta do USA? posypałyby sie natychmiast wszelkie plany Niemieckie i Ruskie a i Chinskie . Wolny świat byłby większy ,....

a wiem chodzi o klamstwa ze to niby USA sa tymi zlymi ,a kto jest tymi dobrymi w takim razie ,no kto?

POTOMKOWIE HITLEROWCÓW ? Potomkowie Lenina i stalina ? a moze Chiny ktore sa nadal rezimem komunistycznym bez wolnosci dla swoich obywateli?

===============================

Niestety idiotyzm jednostki nadal pozwala na wszelkie manipulacje ta jednostką .....taka smutna prawda ....ja tego nie zmienie :) Nie nawróce swiata ......Moge jedynie zapodać muzyke i jej bronić .

============================

Wielu z pozoru inteligentnych ludzi zadaje pytanie poco ten temat i nikt niewie dlaczego .....

to jest brzydkie pisać takim typom dlaczego jest ten temat i dlaczego Duda wygra .

Ludzie chwala sie swoim słowotokiem oraz pseudo inteligencja i potem kupa wielka .

jest tu takich na setki .....

to oczywiste co sie stanie :)

Wielka proba wysadzienia Prawicy przez tajnego agenta Gowina nie udala sie ....

dlaczego?no wlasnie to jest najciekawsze dlaczego nie udalo sie rozwalic prawice .

nikt o tym nie pisze ,cisza jakas ,oco chodzi ? gowin chcial jawnie rozwalic prawice . I co sie stalo .:)

I nikt tu nic nie pisze co sie stalo :) tacy znawy tu są :).....

A powstał temat "Polityka" zalozony przez ....kogoś z administracji audiostereo .Super .

Przeprasza chlopaki ale ja bede bredzil w swoich tematach .OK .Bez urazy .

OK muza ,musi być ,polityka bez muzy .Nie ,Nigdy . Nie tu .

Muza musi być ...

zakladam te nauszniki Takstara planarne "tak zwane planary niskobudrzetowe  "i slucham.

muzyka i odrobina sprzetu......

co lepiej brzmi ,klasyka Fostexa tp50 czy Takstary ?

lepiej brzmią bez watpienia Fostexy za okolo 0,6k zl od Takstarow za okolo plus 1k zl ...

OK? ale dlaczego słuchasz teraz na Takstarach ? Bo mam je i nie sa zle .....to oczywiste ....

AAAA tu nikt nie slucha muzyki na słuchawkach ..........To zacznijcie sluchac ......

dlaczego Duda ma przegrać ? dlatego że wygra ,dokladnie ,taka logiczna zasada .

uwielbiam taką muze ,jest fantastycznym probiezem sluchu typow co ze mna rozmawiaja .

a bardziej opluwajaq :)

Tu wcale sie nie smieje ,okolo 50 procent piszacy cierpi na brak umiejetnosci odbioru muzyki .nie ze glusi ,nie glusi tylko nie kumaja styli itp.to dla nich czarna magia .....

Ale ja im zawsze bede pomocny i wcale nie smieje sie z tego .

odkryłem to niedawno ......wczesniej myslalem iz czesc ludzi moze nie postrzegac jakiś wybitnych aspektow muzyki .............ale okazuje sie ze wiekszosc to glusi ludzie .owszem beda bredzic jak to znaja sie na muzie ale jak im sie przedstawi muze nie rozpoznają jej .....pobredza cos i jak maja sami przedstawic muze to .....ok , niewazne .....

Przypominam tu oco idzie gra obliczona na wiele lat .O ponowe rozbicie Polski i "dolonczenie ziem utraconych do Niemiec" A i Ruscy też na tym wygrają ....O to chodzi

Nie, tu chodzi o to, ze zbyt wczesnie cie wypuscili

Moje prywatne zdanie na temat Polityki Polski  .POWINNIŚMY wystąpić do USA z rezolucją Narodową o wstąpienie w związek Stanów Zjednoczonych .....

co by sie stało jesli Polska bylaby przyjeta do USA?

Mial bys pasujacego do ciebie prezydenta

6 minut temu, xajas napisał:

Nie, tu chodzi o to, ze zbyt wczesnie cie wypuscili

no widzisz ,i wedlug ciebie "wariat " wie wiecej niz ty .....

ty natomiast nic nienapiszesz co sie sprawdzi w polityce .pozostanie tobie tylko wyzywac innych od wariatow .ale spoko ....mam toleracje dla takich jak ty a ty nie bedziesz wiedzial dlaczego.....

JEST MI MILO bYC "WARIATEM" .......I CHETNIE NIM POZOSTANE :)

14 minut temu, xajas napisał:

Mial bys pasujacego do ciebie prezydenta

ODPOWIEM inaczej ,prosto z byka .......od razu po 10 latach bylibysmy jednym z najbogatrzych krajow na swiecie .Ale zakute mózgi oraz zaszczute tego nie kumaja .....za h...j..a tego nie zkumają ...

dalej jacys kretyni beda wierzyc ze to jacyś żydzi ich okradają .........

zupełnie nie pamietajac kto zabijał ich ojcow i matki .......

sorki za tak mozcne slowa ale ...przynajmniej prawdziwe .

muza ,ona przynajmniej jest prawdziwa ....

dobra ,mniej dobra ,kichowata ale jest ....i nie poddaje sie .

W tym potoku bredni ,które raczyłeś napisać zaciekawił mnie passus jakoby to przy okazji epidemii i restrykcji to PO chciała wykończyć polską gospodarkę .Czyżbyś nie wiedział ,że to nie PO obecnie rządzi ?

panie wojciech iwaszczukiewicz wiem ze według ciebie nadaje prosta muze ale kiedys zmiezymy siem muzycznie , ale nie poto aby sie pozabijać ,nie ...........

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W tym potoku bredni ,które raczyłeś napisać zaciekawił mnie passus jakoby to przy okazji epidemii i restrykcji to PO chciała wykończyć polską gospodarkę .Czyżbyś nie wiedział ,że to nie PO obecnie rządzi ?

mam odpowiedzieć tobie prosto po swojemu ,czy w regulach kretaczy i klamcow ?

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

dobra , opcja pierwsza . Po jaki h,u,j  sciemniasz tu , nic z tego co piszesz nie sprawdza sie .

Jak mam ciebie nazwać ? Po co sciemniasz tu jak i tak nic o czym piuszesz nie sprawdzi sie ?

jak ja mam ciebie ,twoja osobe widziec ? jak?

ok wiem jako sobe ktora nie cierpi PISu ...

Co się ma sprawdzać ?Ja nie jestem wróżką .Piszę o tym co myślę .To nie nic wspólnego z wróżeniem .

do atmega

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Ja nie kocham PISu ale jestem za nimi . Z wielu powodów ......Już kiedyś wspominałem iż nawet nie jestem Wierzacym Chrzescianinem .

obserwuje co sie dzieje , jak spoleczenstwo Polskie broni sie przed zdemolowanie swojego Panstwa przez Niemcy ......

Od 15 lat pracuje sie nad tym jak podzielic Polakow , chodzi o wprowadzenie poczucia ze ty zostaniesz zdradzony i na nic nie mozesz liczycz jesli nie donieszesz na kolege .

stary hitlerowski system sprawowania wladzy .....

To idzie od Niemiec a ruscy przyklakuja .

to jest system lamania kregoslupa narodu .to sie dzieje .

na szczescie mamy wojska USA ktore wiedza co robic .

sam prezes Pisu jest popierdolencem i nie ukrywam tego ......

plan 500 plus to nie jego pomysł .

generalnie on sam niema zadnego pomyslu na rozwoj Polski bazyje jedynie na pomyslach innych ludzi a potem ich zdradza i odsyla .

dla mnie sam Kaczor powinien odejsc ,nie ty;lko on .

Najawartosciowszych ludzi z PISu sam kaczor odwolał z rzadu .

zakladam iz wiekszość z ludzi co zapracowali na sukces Pisu zostali zdegradowani przez Kaczora .

kaczor zostal dopuszczony do okraglego stworu jako swoj czlowiek ,przez ubekow ....

jego brat zginol bo mial jaja .jego brat jaj niema ,umie jedynie manipulowac ludzmi.

ale na dzis niema zadnej innej alternatywy ,prawdziwa Prawica jest calkowicie rozbita i zamatoczona przez sluzby obych panstw .

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Idź się wyspać .

muze musze posluchac wac panie .....

takie sobie ale moze byc .

niezle ale ,nie w moim stylu ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.