Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Polska pod rządami PiS nie jest wolna, jest PiS-owska, czyli Prezesa

Prezesa i Spółki.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

3 minuty temu, d-t-x napisał:

Prezesa i Spółki.

tu tesknisz za Niemiecka albo Ruska niewola ,niech twoje dzieci zyja w ruskiej niewoli .moje dzieci maja zyc w wolnej Polsce !!!!!!

Niech moje dzieci i innych Polakow maja prawo do wolnosci slowa i wolnosci pracy narzecz swoich dzieci i niech beda wolni od skorwysynow z Niemiec i z Rosji......

========================

a jakie tam Duda przywiozl wieci z USA ,ano takie ze ......o wlasnie jakie ,jakie Ruscy i szwaby siem pytaja ,a dwa h*je im w dupe ,nie musza wiedzec jakie !!!!!

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, jezz napisał:

W poniedziałek 22 czerwca Krzysztof Bosak w ramach kampanii spotkał się ze swoimi warszawskimi wyborcami. Mieli oni okazję, by zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z kandydatem Konfederacji. W pewnym momencie doszło jednak do drobnego incydentu, który szybko wychwycono w w mediach społecznościowych. Do polityka podeszła dziewczyna, trzymająca w ręce tęczową torbę. Konserwatywny poseł nie podał jej nawet dłoni na powitanie, prawdopodobnie z obawy przed fotografiami, które później trafiłyby do sieci.

– Czy pani na pewno chce zrobić sobie ze mną zdjęcie z taką torbą? – zapytał. – Przepraszam, ja nie akceptuję tego – dodał. 

A z kabana jadłeś?

Nie jadam . A dobra z tego kabana ? Warta popróbowania ? O tym kabanie to już którys raz zapodajesz chyba twój ulubiony gatunek mięsiwa 

Każdy odpowiada za siebie . To czy Bosak toleruje torby czy nie to jego sprawa .

Sytuacja była dwuznaczna jak twoje wypowiedzi . Jak by nie zrobił to przyczepić się można .

=====

bardzo sie ciesze ze dotarlo ze wazne sprawy trzeba zalatwiac cicho ...i super.

=============

Duda wygra ...zonk bedzie po te kretyni napraqwde mysla ze ten gibas -klamca wygra z DudA :)

za kilka dni zaloba wsrod sprzedawczykow Polski bedzie :)idioci ....:)

Tu tez sie wsciekna i zlozeczyc na mnie benda ......:)

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, atmeg napisał:

tu tesknisz za Niemiecka albo Ruska niewola ,niech twoje dzieci zyja w ruskiej niewoli .moje dzieci maja zyc w wolnej Polsce !!!!!!

A Polska była kiedyś wolna ?

Dzisiaj nie jest z pewnością krajem bez wpływów zewnętrznych .

No ale dla PiSowca wedle jego guru białe ni ch*ja białe nie będzie a czarne k**wa też czarnym nie będzie . I tak bez przerwy od pięciu lat .

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

A Polska była kiedyś wolna ?

Dzisiaj nie jest z pewnością krajem bez wpływów zewnętrznych .

No ale dla PiSowca wedle jego guru białe ni ch*ja białe nie będzie a czarne k**wa też czarnym nie będzie . I tak bez przerwy od pięciu lat .

spokojnie ,jako wygrywajaca opcja Polskosci nie usmiercimy ciebie jak to robili twoich zwierzchnicy podczas 2 wojny swiatowej .!!!!

bedziesz zyl i bedziesz mogl dalej chwalic niemcow i ruskich .....

dobra .tam gadu gadu o polityce ale muza Dla Mnie Jest Bardzo Wazna ......Biore sluchafony Fostexa ...i muza ......

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, atmeg napisał:

spokojnie ,jako wygrywajaca opcja Polskosci nie usmiercimy ciebie jak to robili twoich zwierzchnicy podczas 2 wojny swiatowej .!!!!

bedziesz zyl i bedziesz mogl dalej chwalic niemcow i ruskich .....

Trochę dziwnie pojmujesz polskość skoro w Polsce szerzą się banki nie polskiego pochodzenia . Zadłużają państwo i ludzi przy aprobacie najwyższych przedstawicieli władzy .

Zniewolenie , to nam grozi 

bylo juz kiedys ale niewazne cwoki :)

moze byc z 10 razy ....

Trochę dziwnie pojmujesz polskość skoro w Polsce szerzą się banki nie polskiego pochodzenia . Zadłużają państwo i ludzi przy aprobacie najwyższych przedstawicieli władzy .

Zniewolenie , to nam grozi 

Ty tu nie sciemniaj .......ok? jako osoba ktora  nie znosi polskosci nie waz sie wypowiadac w imieniu Polakow .

Riczi75 ,natomiast mozesz ze mna pogadac o muzie !!!

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, atmeg napisał:

bylo juz kiedys ale niewazne cwoki ?

moze byc z 10 razy ....

Ty tu nie sciemniaj .......ok? jako osoba ktora  nie znosi polskosci nie waz sie wypowiadac w imieniu Polakow .

Riczi75 ,natomiast mozesz ze mna pogadac o muzie !!!

No przecież wy PiSowcy i tylko wy macie prawo mówić kto Polak a kto nie . Zapomniałem .

O muzie to nie tutaj . 

Duda gadal z Trumpem i zonk wielki .poraz pierwszy jest tajemnica o czym rozmawiali i bardzo dobrze ,zadne Ruskie i Szwaby nie moga wiedziec o czym .......

No przecież wy PiSowcy i tylko wy macie prawo mówić kto Polak a kto nie . Zapomniałem .

O muzie to nie tutaj . 

No a ty Miosnik Niemiec i Ruskich to co jestes ? Gnuj  ......nie jestes Polakiem to jasne .......

jestes jednym z wielu sprzedawczykow ........Polski .....

Juz nie piszac ze identyfikujesz sie i kontunuujesz droge zbrodniazy .......tak , idziesz ta linia ....

Riczi75 zawezwalem ciebie do muzyki ale widze ze wazniejsze dla ciebie sa klamstwa .....

splyw .......dla ciebie ....

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, atmeg napisał:

Duda gadal z Trumpem i zonk wielki .poraz pierwszy jest tajemnica o czym rozmawiali i bardzo dobrze ,zadne Ruskie i Szwaby nie moga wiedziec o czym .......

No a ty Miosnik Niemiec i Ruskich to co jestes ? Gnuj  ......nie jestes Polakiem to jasne .......

jestes jednym z wielu sprzedawczykow ........Polski .....

Ja za handlem jestem i Polską która prowadzi biznes ze wszystkimi aby Polakom żyło się lepiej . Bo sama Polska nie pociagnie długo .

Oni nie rozmawiali o niczym . Spotkali sie żeby zdjecie sobie zrobić . To jedyny efekt tej wizyty . 

A jeszcze jeden efekt , wizyta wyborcza Dudy sponsorowana z budżetu .

Tu sie handluje Polską hipoktyto i sprzedawczyku .

Ja za handlem jestem i Polską która prowadzi biznes ze wszystkimi aby Polakom żyło się lepiej . Bo sama Polska nie pociagnie długo .

Oni nie rozmawiali o niczym . Spotkali sie żeby zdjecie sobie zrobić . To jedyny efekt tej wizyty . 

A jeszcze jeden efekt , wizyta wyborcza Dudy sponsorowana z budżetu .

Tu sie handluje Polską hipoktyto i sprzedawczyku .

i bardzo dobrze sprzedawczyku ze sie zdenerwowales ,i tak ma byc !!!!sprzedawczykow trza jebac .

ja nie prosilem ciebie zebys tu wlazl ,sam to zrobiles .inne cwansze suki nie wlaza tu .....

Ja juz przywyklem iz okolo 70 procent ludzi tu piszacych to ludzie calkowicie pogubieni ,nie wiedza za co walczyli ich dziadowie .Nie maja honoru tylko szukaja kto im zaplaci .......

mam swiadectwa ludzi co wyjechali do Niemiec i uzyskali obywatelstwo Niemieckie ...prywatnie po latach mowia ,,,zle zrobilem ........jak juz wyjezdzalem z Polski to trzeba bylo do Anglii nie do Niemiec .

No chyba ze jestes twardy i jak ci pluja to im naplujesz trzy razy tyle ,tacy tez sa co daja sob ie rade wsrod Szwabow .

ale tu na forum dominuja tacy co za psie pieniadze sie sprzedaja !!!

Witamy na forum Ruskich i Niemieckich sprzedawczykow !!!!!

======================

kawalek fajnej muzy ...ta muza tez dla tych cwokow ,niech sie ucza ...

Godzinę temu, atmeg napisał:

Oćpałeś się porannym przemówieniem prezesa? Bo ciężko jest uwierzyć, że można tak pier*olić na trzeźwo.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

=============================

na tym forum jest kilku ludzi ktozy jawnie nienawidza Polakow i dzialaja na ich oszukanie ,upodlenie itp.

Zastatanawiam sie nad tym czy nie pisac w ich tematach tych zlozeczacych Polakom.....Nikt sie nie odwaza bo to miejscowe krezusy a szuje tez ,pierwszej klasy ......

3 minuty temu, d-t-x napisał:

Oćpałeś się porannym przemówieniem prezesa? Bo ciężko jest uwierzyć, że można tak pier*olić na trzeźwo.

typowe szwabskie bredzenie ,zero konkretow tylko pruba obrzydzania .

d-t-x ,ty cokolwiek ogarniasz poza swoja nienawiscia?

========================

no dobra ci co nienawidza niech nienawidza :) a muza swoja droga ...

===========================

tyle wysilku ,tyle klamst ,tyle straszenia i wszystko w dupe psu ,nawet pies na to sie nie nabral:)

nawet pies powiedzial nie ruchajcie mnie :)

I co ? co sie stanie ? kto wygra :) a wiadomo kto wygra ......i ta wscieklosc zlodzieji ze nie moga okradac Polakow .........

obserwujac wpisy czesci z was mam spora satyswakcje ......idzie dobre !!

a co tam duda ustalil z Trumpem ? a to nie wasza sprawa ,dowiecie sie za jakis czas .:)

floydzi ,strasznie ich lubie ...ale 

mam kilka nagran wysmienitych ,ktore sa wybitnymi nagraniami .....i ktorymi uwielbiam wkor...wi..ac beton miejscowy :)

a sam beton wiadomo ,jak to beton ,twardy i glupi ...

1 godzinę temu, Riczi75 napisał:

Nie jadam . A dobra z tego kabana ? Warta popróbowania ? O tym kabanie to już którys raz zapodajesz chyba twój ulubiony gatunek mięsiwa 

Nie jadłem, choć będąc w Lublinie przechodziłem obok kebaba u prawdziwego Polaka, czy jak on tam się zwie. I prawdziwy Polak był na otwarciu, to pewnie jest pyszny.

Tu uwaga ,dlaczego stanie sie tak jak ja pisze ?

dlatego ze reszta ma poparane muski ideologia ......rowniez w kwestiach muzyki...

Im slabsza psycha ,mniej rozwinieta tym bardzie chce byc lepsza od innych ,tym bardziej nienawidzi innych .......

a muzyka? a sama muzyka niezna zadnych podzialow ....

dedykuje to wszystkim snobom na tym forum!!!

Sytuacja była dwuznaczna

Jaka znowu dwuznaczna, przecież jest wolność i tolerancja.?

Sorki, że tak późno odpisuję ale byłem na kluskach u Chińczyka.

Trochę dziwnie pojmujesz polskość skoro w Polsce szerzą się banki nie polskiego pochodzenia

No jak to, a repolonizacja?

Edytowane przez jezz

Drobna zmiana klimatow ,od ludowego Barda do Ludowego wirtuoza ....

Co ich laczy ? Polskosc i milosc Muzyki ....

Edytowane przez stench
zaczepka
Gość

(Konto usunięte)
36 minut temu, jezz napisał:

Jaka znowu dwuznaczna, przecież jest wolność i tolerancja.?

Sorki, że tak późno odpisuję ale byłem na kluskach u Chińczyka.

No jak to, a repolonizacja?

Dwuznaczna , myślę że znowu chcesz się chwycić szczegółów . To proste i myślę że tobie nie trzeba tego tłumaczyć .

Wolnosć i tolerancja to jedno a swoje poglądy to drugie .

A sprawdzałeś jak stoją zrepolonizowane spółki ? Ich wartość jest dużo po niżej wartości zakupu czyli Polska na nich straciła. 

Oczywiście jestem za , tylko zarządzanie kuleje . Fachowców menadżerów brak .

Mam wrażenie że zrepolonizowano kilka firm pod publiczkę  , wydano na nie kupę kasy a przez kiepskich włodarzy firmy te są grubo pod kreską i nie dba się o nie należycie .

Ale Polska powinna mieć swoje własne firmy zwłaszcza w strategicznych kierunkach . 

Edytowane przez Riczi75

fajne .klimatycznie podobne do Szopena ale bardziej wspolczesne ......

drobna zmiana klimatow ......

jezz sluchaj dobrej muzyki ....

sorki odpuszczam rozmowy ,klutnie ...tylko muzyka ....

46 minut temu, Riczi75 napisał:

Ich wartość jest dużo po niżej wartości zakupu czyli Polska na nich straciła. 

Na giełdzie rak bywa.

Za to na JSW Polska zarobiła, ze hej.

8 minut temu, jezz napisał:

Myślę, że już czas, żeby takimi twoimi postami zajął się ktoś inny.

nie skacz ...bo skoczysz do garnka z wrzatkiem...

ale muza .....czeka ...i to jaka .....ku...wysmienita ?

Godzinę temu, atmeg napisał:

moze jest wkurzony bo daje slaba muze

To jest tylko rzecz gustu. Dawno już wyrosłem z tego, żeby przejmować się opiniami innych.

56 minut temu, Riczi75 napisał:

Wolnosć i tolerancja

To jest ta wolność i tolerancja?

"Osoby afiszujące się ze swoim homoseksualnym stylem życia nie powinien mieć prawa do bycia nauczycielem - powiedział. "

Gość

(Konto usunięte)
16 minut temu, jezz napisał:

Osoby afiszujące się ze swoim homoseksualnym stylem życia nie powinien mieć prawa do bycia nauczycielem - powiedział. "

Jeżeli on tak uważa to jego sprawa . Właśnie wolność i tolerancja pozwala mu mieć inne poglądy niż twoje czy moje. 

Co do JSW to cztery miesiące temu było z goła inaczej a w 2016 roku inne spółki państwowe mocno dofinansowywały JSW .

https://spidersweb.pl/bizblog/jsw-gielda-notowania/

Edytowane przez Riczi75
15 minut temu, atmeg napisał:

nie skacz ...bo skoczysz do garnka z wrzatkiem...

Twoja opinia na ten temat zupełnie mnie nie interesuje.

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Jeżeli on tak uważa to jego sprawa . Właśnie wolność i tolerancja pozwala mu mieć inne poglądy niż twoje czy moje. 

On z tymi poglądami chce być prezydentem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.