Skocz do zawartości
IGNORED

Gramofon do 2000 zł

jacckowski

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.12.2019 o 19:56, Paweł C napisał:

To ja ci napisze prościej, żebyś zrozumiał. Technics to prawdziwy cud techniki. Reloop to prawdziwe gówno. 

A może Ci żona nie dała ?

Sory za ostry dowcip, bez urazy, ale przegiąłeś chłopie, to forum dla audiofili a nie dzieciaków którzy chwala swoje zabawki.

PS- powinieneś uważać z takim chwaleniem Technicsa na tym forum, tutaj to oficjalnie najgorsza firma świata.

Ja jak pisałem miałem kiedyś oryginał Technicsa, miałem też Reloopa, mam porównanie a Ty zachowujesz się jak rozkapryszony dzidzia.

A może masz wystawionego Technicsa jak to zwykle bywa i boisz się konkurencji ?

Jeśli tak to nie jesteś uczciwy.

Po przeczytaniu trzech stron odpowiedzi wiem tyle, że nic nie wiem. Jedni się kłócą o to, czy Technics czy Reloop lepszy i zaraz będą się napierdalać pod blokiem, inni że za dwa tysie to gówno można kupić, nie gramofon.

Czy ktoś może polecić z czystym sumieniem Rega P2? Być może uda mi się dołożyć trochę i kupić właśnie ten model. Wszędzie czytam zachwyty, jak u was? I czy zagra to z Yamaha R-N602 + Dali Zensor 3?

Chciałbym posłuchać jak gra, bez tego nie kupię - ma ktoś może w Warszawie możliwość odsłuchu w takiej konfiguracji?

J

12 godzin temu, jacckowski napisał:

Po przeczytaniu trzech stron odpowiedzi wiem tyle, że nic nie wiem. Jedni się kłócą o to, czy Technics czy Reloop lepszy i zaraz będą się napierdalać pod blokiem, inni że za dwa tysie to gówno można kupić, nie gramofon.

Czy ktoś może polecić z czystym sumieniem Rega P2? Być może uda mi się dołożyć trochę i kupić właśnie ten model. Wszędzie czytam zachwyty, jak u was? I czy zagra to z Yamaha R-N602 + Dali Zensor 3?

Chciałbym posłuchać jak gra, bez tego nie kupię - ma ktoś może w Warszawie możliwość odsłuchu w takiej konfiguracji?

J

Temat to do 2 tysi, to co chcesz dokładać bo spokojnie można kupić ten gramofon za 1950, no chyba że lepsza wkładka, preamp, pasek, mata to robi już trochę wyższa cena, ale na start to naprawdę jest ok. Ja słuchałem z yamaha 803d i zensor 7 i powiem Ci, że jest ok. Muszę przyznać, że w porównaniu do Teac TN-3B  to ogromny krok do przodu w tym przedziale cenowym. Trochę droższy thorens 240, ale też duża różnica na plus  w stosunku do teac-a. Niestety jak chodzi o technics, relup to nie słuchałem i nic nie powiem. 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.