Skocz do zawartości
IGNORED

Sieciówka Shynyata Diamondback

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety wrażeń odsłuchowych nie bedzie. Wczoraj sprzedałem cały front end - Thete Data Basic II, Thetę Generation Va balanced, Genesis Digital Lens, PS Audio P-300 i wszystkie 3 Shunyaty. Co ciekawe, nowy właściciel najpierw wziął tylko jednego Diamondbacka, ale po posłuchaniu zdecydował się też na 2 pozostałe.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Dalej ... będzie lepiej :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

A może to nie ten ? Albo miał dwie ? :-)

Ej, nie no, ta na Allegro to jest czarna a nie srebrna.

E tam , przecież Wiesz , że yaba po tym felietonie stracił tam pracę , a szkoda tak uzdolnionego pismaka-rozweselacza :(

Czy zawsze musisz się wtrącać w tematach o których niemasz zielonego pojęcia ?

:)

Kolega mnie rozszyfrował :)

W średniej szkółce na warsztatach wysłali mnie po fazę. Polazłem i po pół godzinie przytargałem wiaderko z pokrywką, wręczyłem instruktorowi zawodu z ponurą miną, że fazy nie znalazłem ale za to mam wiaderko elektronów. Ależ była beka.

Ale jaja :))

[obrazekLUKASZ-259245_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaja to bedą, jak będą polecać sieciówkę Nordosta za 4999 zł do Creeka 4330, bo zagra o 4 klasy lepiej i zdekalasuje nawet Gryphona ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Może nie aż tak "hardkorowego", ale zbliżonego tekstu się spodziewam....

zyzio - Raczej nie , ponieważ znając te przewody mogę powiedzieś , że są suche i twarde , brak w nich muzykalności :(

Taką opinię o kablach Nordosta mogę wygłosić po odsłuchaniu i MANIU :) hihi , głośnikowych Nordost Reference SPM i interkonektu xlr Nordost Quattro fil :)

To dziwne, bo Voyt pisał mi na priva, że słuchał nowych sieciówek Nordosta w "EP" w K-cach - test w ostatnim "AV" i bardzo mu się podobały na zwyczajnym CA, a Ty mieszasz je z błotem...czyżby dlatego że ich nie sprzedajesz....Nordost to profesjonalna firma przynajmniej, Velum to DIY w nędznym wykonaniu i choćby nawet te węże ogrodnicze jako tako grały to i tak nie zatrzesz smrodu, który się za nimi ciągnie.....

zyzio - Oj przykro mi to powiedzieć , ale co do przerobu kabli to jestem raczej profi i Twój wpis mi ubliżył , ale niech tam :)

Nowych sieciówek jak i starych nie słuchałem jedynie wypowiedziałem się na temat referencyjnego interkonektu i głośnikowego tej firmy ponieważ je miałem i słuchałem podłączone pod swój sprzęt przez 6 miesięcy :)

O.K - Nordost to profesjonalna firma , ale gdzie jest powiedziane-napisane , że jest ok pod każdym sprzętem , no gdzie ?

I odczep się w końcu od Veluma , słuchałeś czegokolwiek z produktów tej DIY firmy ????????????

To Ci pa zyziu niedowiarku kochany , a 14 lutego są Walentynki :)

A ja mam Veluma i mam Gothama i oba sa swietne. Coscie sie tak tego veluma uczepili. Jest ok a wersje kupowane okazyjnie nie maja zadnej konkurencji. Sluchalem kilku roznych sieciowek i swoje wiem. A ze wyglada jak wyglada:). Ma grac a nie wygladac i po sprawie.

Przeczytamy testa, przeprosimy lelumka za wszystkie niegodziwości i pomówienia, uściskamy brodacza i zapiszemy się w kolejkę (znaczy-złożymy przedpłatę i będziemy czekać cierpliwie na dostawę).

=> BRODA

Jak zwykle piszesz naokoło, czy Ty kiedykolwiek podałeś jakieś konkrety ?? Sprzedajesz lelumki to i zachwalać musisz, tak jak i dealer Fiata musi zachwalać coś co po miesiącu się sypnie (przepraszam właścicieli włoskich aut). W teście Pacuły interkonekt Veluma za 8000 zł się rozpadł, przestał grać.....nawet zwyczajny Profigold za 50 zł się nie zepsuje po paru przełączeniach.....owszem nieważne jak wygląda ale jak gra, ale za tą cenę ma i wyglądać i grać, ma też być sensownie zmontowane, a nie składać się z węża z Castoramy tandetnie zakonfekconowanego....o lutach nie wspominajac......Velum to nie jest nawet DIY, DIY-owcy zazwyczaj przykładają się do tego co robią, Velum to tandetna samoróba rzucona na rynek i nachalnie rozreklamowana i nestety nie zmienisz tego.....

Dobra, to tyle w tym temacie, dam Ci już spokój ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.