Skocz do zawartości
IGNORED

Radmor- dziewczyna szuka dla chłopaka ;)

zielonypawel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, szukam informacji o Radmorku. Chcę zrobić maleńki prezent mojemu chłopakowi właśnie w postaci informacji, bo na wiecej mnie niestety nie stać :) Niestety, jako przedstawicielka płci nie znającej się na sprzęcie muzycznym, nie potrafię odnaleźć tego w wyszukiwarce, choć próbowałam. Z góry przepraszam, jeśli odpowiadacie na takie samo pytanie po raz piąty :P

Zaczynamy z moimi informacjami do wyszukania:

1. Ile modeli Radmorów wyprodukowała gdyńska firma? (wzmacniacze) I czy można prosić o ich segregację od najstarszego do najnowszego...?

2. Który z nich jest, wg was, najbardziej wart zakupu? (to już takie ogólnikowe pytanko...)

To właściwie wszystko jak na razie. Jesli wpadnę jeszcze na jakieś pytanka, to na pewno dam tutaj znać:)

Pozdrawiam serdecznie!

ano zapomniałam się przedstawić- Kasia jestem :)

(żeby nikt nie pomyślał, że hmm.. gej szuka dla swego chłopaka.)-to tak na marginesie. I od razu zaznaczam: "Nie, nie mam nic do gejów" :)

Polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak będziesz kupować tuner / amplituner to zwróć uwagę żeby miał porządnie przestrojony UKF !

Gryzoń

Ukryta Zawartość

Kasiu ... polecam zajżeć do tematu nr 10049 w zakładce stereo. Znajdziesz tam na 1 stronie tego tematu wszelkie informacje m.in. tomektoon`a na temat Radmorów z najstarszej serii 5100 i 5102, które wg opinii dużej części formułowiczów warte sa największego zainteresowania. Sam posiadam model 5102TE (fot.) i jestem zachwycony jego dźwiekiem. Późniejsze modele 5412, A-5512 mają swoją rzeczę fanów, choć różnią się od siebie dość znacznie. W 2 połowie lat dziewięćdziesiątych wytwarzano jeszcze Amplifikator ... nie znam symbolu .. ale to podobno cenowy kosmos;) Ale to juz kwestia gustu. Pozdrawiam.

Luxmany i winyle 

A oto foto

[obrazekLUKASZ-247566_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Luxmany i winyle 

Też chcę taką dziewczynę A zamiast tego wszyscy się patrzą jak na wariata (chociaż tyle, że nie jestem w tym odosobniony ;-) Niestety prawie wszyscy audiofile się z tym spotkali).

moja Ania kupiła mi słuchawy Tonsila...trzeba wiercić,wiercić,wiercić...i wtedy są efekty:)

a tak na serio: przybliż nam, czego Twój chłop słucha, jakie ma do tego kolumny, jaki pokój (metraż), czy lubi starocie czy woli coś nowszego.

Ja bym polecał wersję 5102 (bez T, TE). U mnie z altusami120 lub space'86 (w zal. od humoru) potrafi cały dom w posadach ruszyć. A jak imprezkę się rozkręca to włączasz kontur i jest dyskoteka :))

obydwoje słuchamy poezji śpiewanej :P

a także Kultu, T-Love itp.

Ale audiofilstwo to choroba, na którą Paweł choruje:) Ale mi na szczęście nie przeszkadza:P

Pokój ma naprawdę maleńki- 9 m2. Kolumny ma eh.. gdybym jeszcze wiedziała jakie:) = mogę powiedzieć jedynie, że czarne :P

Jutro Paweł wpadnie do mnie, to go o wszystko wypytam i wszystko tutaj napiszę:) Buziaki dla was! Debeściaki jesteście,ze odpowiadacie hehe

Dobranoc od Kasi!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tutaj nowa płyta z cudownym utworem "Dróżnik" (znam z "Gitarą i piórem", jeszcze nie kupiłem) a tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) składanka z "Boschem", której też jeszcze nie kupiłem :-) ale po tym, co usłyszałem na koncercie Kleyffa w Gdyni kilka tygodni temu kupię napewno..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.