Skocz do zawartości
IGNORED

lepsza zmiana - obserwowane tematy

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już mowa o zmianach...

Myślę , że w związku z coraz większą ilością wątków porzekraczających kilkaset , a nawet kilka tysięcy wpisów , przydatna byłaby możliwość bezpośredniego wpisania poszukiwanej strony danego tematu.

Moze troche przeorganizowac prawy pasek np: najpierw reklama :) potem logowanie, ostatnie wpisy, obserwowane tematy i reszta w dowolnej kolejnosci. No chyba, ze ktos ma jeszcze lepszy pomysl;)

Lukar

Zastanawiam sie czy w tym wstepniaku na stronie głównej sformułowanie "linki podzielone kategorycznie..." jest poprawne. Wydaje mi sie, ze lepiej by brzmiało "linki podzielone według kategorii..." ale moge sie mylic.

w deche .. ale :)

Warning: open(/var/run/php/sess_aab26ad63179ef659b872d467bd59e44, O_RDWR) failed: Brak miejsca na urządzeniu (28) in /home/httpd/virtual/detekt.pl/lukar/www/audio/php.php on line 34

Warning: open(/var/run/php/sess_aab26ad63179ef659b872d467bd59e44, O_RDWR) failed: Brak miejsca na urządzeniu (28) in Unknown on line 0

Warning: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/run/php) in Unknown on line 0

• 3 lata później...
  • 10 miesięcy później...

Moze mnie ktos oswiecic i pwoiedziec jak oznaczyc dany temat jako obserwowany?

Czasem napisze jakis post i po kilku dniach chce zobaczyc czy ktos dopisal cos i szukam go za dlugo.

A powinno byc rach ciach i juz widze wszystkie watki, w ktorym zabieralem glos (np jesli odchacze je jako obserwowane)

I find your lack of faith disturbing...

blaszka, prócz wspomnianych przez marcin316 gwiazdek...

spójrz nieco w dół, tam drobnymi niebieskimi literkami napisano "Dodaj temat do obserwowanych (lista na prawym pasku oraz w Twoim profilu)". Po prostu klikasz w to i... gotowe ;-) Gdy przejdziesz do widoku głównej strony wybranego forum, np. STEREO, temat powinien się wyświetlić, jako obserwowany w "tabelce" po prawej stronie (pod rubryką "ostatnie wpisy"). Obserwowane tematy są też pokazane, gdy wejdziesz w ustawienia swojego profilu... wszystko to możliwe jest oczywiście po zalogowaniu ;-)

mam nadzieję, że nie namotałem za wiele ;-)

k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.