Skocz do zawartości
IGNORED

DAC - nie słyszę różnic - POMOCY!!!

lete

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, Allmr napisał:

... a wracając do pierwszej strony wątku - jak wypadły te daki z innym transportem (Pionieer). Są większe różnice, czy nadal nie za bardzo?

Za wcześnie (podłączyłem dopiero wczoraj wieczorem). Muszę trochę posłuchać, ale dam znać niebawem.

W dniu 19.02.2020 o 12:51, lete napisał:

O co chodzi? Czy te DAC naprawdę aż tak mało się różnią? Czy może system u mnie jest mało wrażliwy na kwestię użytego DAC'a? Dodam, że jakość dźwięku w każdym przypadku - jak dla mnie - jest bardzo dobra, wręcz rewelacyjna. Nie mam się do czego przyczepić. Na każdym z tych DAC wszystko brzmi świetnie... Ale chyba nie powinno tak być? ?

TAK , TU NIE MA SPECJALNIE ROZNICY :

1. TE DAC  TOPPINGI SA PODOBNEJ KLASY, OPARTE NA M.IN. DAC CIRRUS (JAK NP W MARANTZ), ORAZ 

OPAMPY BURR BROWN  - TO SPOKO B. DOBRE KOMPONENTY WŁOZONE PRZEZ CHINOLI

2. TO ZE MASZ KOLUMNY PO TUNINGU KTÓRY POLEGA  NA WYMIANIE KOMPONENTÓW - TO ZA MAŁO ,

KONKRETNE ZMIANY WNOSI ZMIANA FILTROWANIA W ZWROTNICY - TO JEST EWIDENTNA PRZYCZYNA

WPŁYWU NA ODSŁUCH - MUSISZ SPRAWDZIC SCHEMAT ELEKTRYCZNY

3. TWOJ OPIS  POTWIERDZA TAKZE ZE TE GRAJACE" KABLE TO  AUDIO VOODO, NIC NIE DAJE

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.