Skocz do zawartości
IGNORED

Układ forum - zmiany?

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To może jeszcze dorzucę swoje "2 grosze", struktura drzewa, w wersji z samymi nagłówkami jest mocno nie poręczna bo się człowiek musi naklikać jak cholera, a tak tylko rolką kręci... :-) poza tym rzutem oka można ogarnąć dużą część dyskusji a nie klikać, klikać i jeszcze raz klikać...

jeśli chodzi o układ forum uważam że jest git i nie trzeba nic zmieniać... :-D

pomysł inżyniera z:

>Lukar, 27 Sty 2005, 10:31

>jesli nie zauwazyliscie to............

wydaje mi się dobry, bo będzie wiadomo do którego wpisu się odnosimy i wtedy może być to bardziej przejrzyste (przy założeniu że będziemy to wklejać) niż drzewo....

Nie wiem czy jest jakas trudnosc techniczna ale drzewo mogloby byc opcjonalne - tak byloby najlepiej. Przelaczany widok. A cytaty moze dac mniejszym fontem i na przyklad na szarym tle, zeby oko odrazu moglo przeslizgnac sie do meritum, jesli ochota.

Nie wiem czy wiecie, lae na stronce jest szpiegujące cookies, niezbyt szkodliwe, lae jednak ;-(

Tracking Cookie Object Recognized!

Type : IECache Entry

Data : user1@please[1].txt

Category : Data Miner

Comment : Hits:1

Value : Cookie:[email protected]/please/

Expires : 2005-12-27 17:52:12

LastSync : Hits:1

UseCount : 0

Hits : 1

Ja drzewka chyba nie chcę, ale inna rzecz byłaby przydatna: jakiś wyraźny separator między wpisami, które dzieli np. miesiąc czasu (czas do ustalenia), ewentualnie różne separatory zależnie od czasu (miesiąc mały separator, pół roku wielki separator, albo kolory inne)

...

[obrazekLUKASZ-254496_1.png]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem czy to jakaś ironia? Jeśli nie, a czcionka różni się od twojej, to możesz włączyć "ClearType" u siebie (Control panel -> Display -> Appearance -> Effects -> use the following method to smooth...), działa to jednak tylko na Win XP i jest raczej przeznaczone dla wyświetlaczy LCD.

Chodziło jednak o separatorek, żeby było widać gdy wątek jest odźwieżony po roku zastoju...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.