Skocz do zawartości
IGNORED

Elac Concentro S 507

Meloman

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.04.2020 o 21:42, bolo_senor napisał:

Nie dziwię się , że salon wypożyczyć nie chce  , wychodzą z założenia , że pewnie wrócą.

Ale co to w ogóle za dziwne myślenie? Jeżeli nawet wychodzili by z takiego założenia, to po pierwsze każdy szanowany sprzedawca powinien potencjalnemu klientowi wskazać możliwe problemy i np. wyjaśnić, że to może nie być "dobry krok naprzód", a nie to, że mając świadomość, że może być problem stawiać klientowi takie warunki.

Przecież tutaj nikt nikogo nie chce oszukać... Chyba.

12 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Z jednej strony rozumiem dystrybutora bo są to drogie rzeczy i każde wypożyczenie wiąże się z ryzykiem uszkodzenia/eksploatacji. 

Nie wiem czy wiesz, ale wpłacasz pełną kaucję. To ryzyko więc i tak jest prawie w całości po stronie kupującego.

10 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Napchacie tylko kieszonki innym Panom. 

Nie rozumiem. To mam nic nie kupować?

10 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Czasami lepiej zadzwonić a niż pisać mail...Gdybym był poważnie czymś zainteresowany, to bym raczej zadzwonił do tego sklepu, nie raz a pięć...

Ciekawa konkluzja. Znaczy się, że skoro piszę tylko emaile, to nie jestem zainteresowany?

15 minut temu, Ghotti napisał:

Z ciekawości kupując je w ciemno przez internet za 40k nie obowiązuje 14 dni na odstąpienie od umowy zgodnie z prawem? ?

podejrzewam , zrobią wszystko by przez internet ich nie sprzedać.  

Dokładnie. Powiedzą ci że nie mają. Albo że to jest jedynie ogłoszenie. Na allegro ich nie widziałem .tam by było gorzej bo prowizje musieli by zapalić i to wysoka. 

PS telefon do Krakowa nic nie da ? przerabiałem temat kilka razy. Szkoda bo fajne brandy mają w tym top hi fi a kontakt wola o pomstę do nieba. 

6 godzin temu, Meloman napisał:
18 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Z jednej strony rozumiem dystrybutora bo są to drogie rzeczy i każde wypożyczenie wiąże się z ryzykiem uszkodzenia/eksploatacji. 

Nie wiem czy wiesz, ale wpłacasz pełną kaucję. To ryzyko więc i tak jest prawie w całości po stronie kupującego.

16 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Napchacie tylko kieszonki innym Panom. 

Nie rozumiem. To mam nic nie kupować?

16 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Czasami lepiej zadzwonić a niż pisać mail...Gdybym był poważnie czymś zainteresowany, to bym raczej zadzwonił do tego sklepu, nie raz a pięć...

Ciekawa konkluzja. Znaczy się, że skoro piszę tylko emaile, to nie jestem zainteresowany?

Koleś napiszę Ci tak. Jesli jesteś tak zamożny, że stać Cię na kolumny za 40 K to wsiadaj w swoje Porsche i jedź do sklepu. Po co tracisz czas na forum? 

1 godzinę temu, Tonnii99 napisał:

Koleś napiszę Ci tak. Jesli jesteś tak zamożny, że stać Cię na kolumny za 40 K to wsiadaj w swoje Porsche i jedź do sklepu. Po co tracisz czas na forum? 

Ja ebie jaki tekst ? kazdy ma inne hobby znajomy jeździ 8 letnim citroenem, a audio ma za 150k także no ... Szkoda słów na twój prostacki post.

Audioklan w bardzo grzecznościowy sposób odpowiedział mi dzisiaj emailem, że obecnie nie ma możliwości posłuchania ich w warunkach domowych. Szkoda. Poczekamy do lepszych czasów...

5 godzin temu, Ghotti napisał:

Ja ebie jaki tekst ? kazdy ma inne hobby znajomy jeździ 8 letnim citroenem, a audio ma za 150k także no ... Szkoda słów na twój prostacki post.

Dziwne... to pewnie spodnie też kupuje raz na pięć lat, no bo kupił "audio za 150K"

-Prostacki? A może trafiony w 10-tkę? -Ghotti jesteś rzecznikiem Pana "Meloman"?

3 godziny temu, Meloman napisał:

Audioklan w bardzo grzecznościowy sposób odpowiedział mi dzisiaj emailem, że obecnie nie ma możliwości posłuchania ich w warunkach domowych. Szkoda. Poczekamy do lepszych czasów...

Czyli warto było poczekać na odpowiedź.

11 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Czyli warto było poczekać na odpowiedź.

Ale czy ktoś mówił, że nie? Zobaczymy czy coś jeszcze odpowie sam producent. Jak nie to czekamy do lepszych czasów...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.