Skocz do zawartości
IGNORED

indiana tesi 262 czy tannoy m2

LukaszDamian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pokój 15m2 ,zależy mi na "ciemnym"graniu , wzmacniacz CA640,cena raczej tańsze audiofilem nie jestem najlepiej do 1tyś ale może być i 2tyś,używki oczywiście 

Może jakiś inne propozycje?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/150336-indiana-tesi-262-czy-tannoy-m2/

Revolution R2 w 15m² powinno być git, to kolumna dwódrożna 2x13cm,czyli z grubsza jak 1x18cm. Ja mam R3 w niecałych 20m² i nie narzekam. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

45 minut temu, LukaszDamian napisał:

No tak to może by dało radę,ale nie mam miejsca na podłogówki ,tylko monitory.

Monitor żeby mógł zagrać poprawnie musi stanąć na porządnej podstawce. Wtedy zajmuje tyle miejsca co kolumna podłogowa.

De gustibus non est disputandum

Jest druga opcja: wciskasz monitory w półkę, puszczasz hity z radio eSka, a kumple szukają subwoofera. Ehhh... Ile razy trzeba pisać, że to nie jest dobra opcja?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

A może System Audio Saxo 5, to świetne monitory, grające równo, dociążonym dźwiękiem, bardzo plastycznym. Powinny Cię w pełni dźwiękowo usatysfakcjonować. W dodatku to bardzo elegancki, prosty, skandynawski projekt.

Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

17 godzin temu, szymon1977 napisał:

Jest druga opcja: wciskasz monitory w półkę, puszczasz hity z radio eSka, a kumple szukają subwoofera. Ehhh... Ile razy trzeba pisać, że to nie jest dobra opcja?

To jest bardzo dobra opcja....?

De gustibus non est disputandum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.