Skocz do zawartości
IGNORED

Stary Marantz Model 2220b Receiver

Gość Krystian majerk@box43.pl

Rekomendowane odpowiedzi

(Konto usunięte)

Czy mozecie mi powiedziec czy cena 450 zl za sprawny dzialajacy model w dobrym stanie jest dobra..?

oto link: http://www.classic-audio.com/marantz/2220b.html

dzieki

https://www.audiostereo.pl/topic/1521-stary-marantz-model-2220b-receiver/

Na giełdach elektronicznych takie "rarytasy" chodzą od 50 do 200zł , w zależności od giełdy.Większość z nich przyjeżdza do Polski zza zachodniej granicy i pochodzi z procederu zwanego "wystawka".

(Konto usunięte)

Tez mi sie wydaje ze drogo. A sprzet taki wlasnie wypatrzylem na takiej gieldzie. Jedyne co musze przyznac ze swietnie wyglada jak jest wlaczony i sie jarzy na niebiesko.

Wypatrzylem jeszcze gramofon Lenco L744dd. Czy ktos moze cos powiedziec na temat gramofonow tej firmy.

Gość PAWEŁ G

(Konto usunięte)

Jeśli chodzi o marantza jest to b.dobry model ,ale cena za wysoka -też jestem bywalcem na takich giełdach- lenco,mam taki tuner satelitarny ok ,ale chyba faktycznie kiepsko z serwisem poszukaj czegoś innego

Co to znaczy za wysoka cena? Wszystko zalezy od stanu w jakim jest receiver. W załączeniu link który już kiedyś podawałem na ceny używanych Marantzy z rynku amerykańskiego. Opisywany model osiąga tam w zależności od stanu od 40 do 160 USD. Jeśli wszystkie części są oryginalne, nie ma uszkodzeń mechanicznych, a receiver jest całkowicie sprawny to cena jest ok. To nie jest rynek regulowany, tu się nie ustala odgórnie cen jak na chleb. Dana rzecz jest tyle warte ile ktoś się zgodzi za nią zapłacić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pzdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.