Skocz do zawartości
IGNORED

DIONY pojechały do...

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nie można. Cały czas mamy problem z brakiem głośników wysokotonowych - Seas KT25F.

W sierpniu zamówiliśmy 100szt w fabryce i dopiero teraz je wysyłają.

Myśle, że po Audio Show pierwsze kolumny będą trafiać do większych miast.

paulinka jak rzeczywiscie jestes kobita to ja ci ten upgread tylko po kosztach czesci wykonam plus mnostwo bonusow ekstra.

Powód mojej dobrodusznosci---nareszcie udowodnie mojej nieznośnej cycatej babie że istnieją tez audiofilki i gadanie (niemalze codzienne ) o babach głuchych jak pien nie bedzie (nareszcie) miało racjii bytu:-)

Coprawda mocno poza kolejką bo dzis odmowiłem jednemu panu ze szczecina aż na styczen ale:Pakuj w paczke i przysyłaj swoja Yamahę:)Kontakt w "o mnie"

Czy będzie możliwość odsłuchu PHOEBE II w Krakowie?

Co z wykończeniem tych kolumienek? Jest tylko jedna wersja kolorystyczna, czy może więcej??

A może ktoś już jest posiadaczem tych kolumienek i umożliwiłby jakiś odsłuch?

Pozdrawiam

>>dinus

Phoebe II w sklepach będą nie dostepne, bo by musiały kosztować ze 2000zł. Teraz kosztują 1650 i są w fornirach naturalnych: buk, sapeli i orzech.

Jak by co, to zapraszam do Łodzi, niestety.

:):):):):):)

Qrczak ptaszydło ty moje jak tylko Paulince zrobie upgread to napisze do Cie na priva i mi klocusia podeslesz obiecuje cene upgreadu potraktowac naprawde dla ludzi:):)

Rany Samo Pis zaczał rzadzic i ten nowy fajny minister pan Ziobro a jeszcze niedawno jeden z premierow nazywał go zerrem a teraz chyba bedzie za to musiał na kajmany wyjechac...:):)

Zaraz nas Pan Michał z AA pogoni za te wpisy o cedekach bo kolumny Diony to konstrukcje WIELCE SZACOWNE i godne polecenia!!

Jak poznałem moja Małzonke 4 lata temu (rany jak to mineło...) to słuchała (boze chron ojczyzne drogą!) "ich troje" i jarał ją ekscentryczny wokalista MichałW(nazwa podobna do AndrzejaL lidera znanego zespołu "Samoobrona") a obecnie słucha popu lat 80 kilka razy nawet zaczeła nucic swingowe kawałki Natalie Cole....zakup kolejnych płyt cd kwituje:dobra tylko zeby mi sie podobało:):)

• Redaktorzy

paulinka - po odbiorze i przesłuchaniu upgradowanej Yamahy będę wdzięczny kilku Twoich spostrzeżeń dot zmian w brzmieniu tego bużetowego playerka. Oczywiście, żeby nie zaśmiecać tego proponuję założyć nowy wątek.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Frantz no pomysł gicio załuje tylko ze nie mam tzw cyfrówki bo bym foty porobił....załozymy post pod tytułem "klub posiadaczy yamaha CDX393/6"...bedzie to wielce szacowny klub z wieloletnia tradycją porozumiewający się tylko i włacznie w języku zulu -gula:-)

• Redaktorzy

Właśnie sprawdziłem listę wystawców na AS2005 i już się niecierpliwię. W pokoju z Audio Academy wystawiają się (ale to brzmi) Albedo i Amparo. Szczegolnie ciesze sie z tego ostatniego bo z czecia poslucham zestawu Enigma (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). A tak by the way to tak specjalnie producenci sie dobrali? Bylo już 3 x TAK teraz będzie 4 x A ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.