Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, xajas napisał:

Tak, ta 18-ta pozycja to efekt „swiadomosci“

To w skali całego społeczeństwa. Gdyby brać pod uwagę tylko republikanów, bo ci od demokratów nie tylko biedniejsi, gorzej wykształceni ale i grubsi to byliby wyżej. Co nie zmienia faktu, że są najgrubszym zachodnim społeczeństwem, ba to najgrubsze duże społeczeństwo w świecie.

Nie przeszkadzaj sobie, ale nie przeszkadzaj i mnie, proszę. Nie udowadniaj mi niczego - szkoda twej energii. I tak nie potrafisz odczytać czegokolwiek co napisałem i co podaję, więc nie ma sensu, żebym się tobą zajmował. Idż precz!

To jest oczywiste, ze takie owce jak ja nie rozumia takich redneckow jak ty.

Nawet Polskie owce, mimo pierogow i bigosu trzymaja sie na dobrej 56-tej pozycji. Powtorze sie, trzymajcie sie od tej hamerykanskiej „swiadomosci“ z daleka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiele owiec jest niereformowalnych niestety, bez żadnej refleksji nad sobą, więc będą beczeć do usrania. Szkoda mi czasu na ciebie - dołączyłeś do stada.

Parker's Mood

Wiele owiec jest niereformowalnych niestety, bez żadnej refleksji nad sobą, więc będą beczeć do usrania. Szkoda mi czasu na ciebie - dołączyłeś do stada.

tak, malo tego, ja jestem ta czarna owca w stadzie
1 godzinę temu, Chicago napisał:

za dużo owcy w owcy.

Ta twoja owczana fiksacja to jakiś nowy, modny trend wśród wyznawców trampka i prawaków?

"Rada ds. zwolnień warunkowych i ułaskawienia w Teksasie jednogłośnie głosowała za zaleceniem pełnego pośmiertnego ułaskawienia George'a Floyda za przestępstwo związane z narkotykami z 2004 roku, teraz przekazując decyzję gubernatorowi Gregowi Abbottowi. Pewnie im to do kanonizacji potrzebne ;)"

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

I co mamy dzisiaj? Mamy nowe newsy, najświeższe, więc przedstawiam. Gorące wiadomości bezpośrednio od Senatorów i message dla Bidona.

....i co z tego, że coraz więcej senatorów i kongresmenów obudziło się i protestuje...??? Co z tego, że ludzie się budzą...??? Za póżno idioci! Świat jest already zaowczony, a rozpieprzanie Ameryki idzie zgodnie z planem. Będą wpływy chińskie i nowy chiński jazz, nowa chińska myszka miki i nowy chiński kaczor donald. Będzie fajnie. Czekam tylko kiedy chiński desant pojawi się na Tajwanie - nikt nawet palcem nie ruszy, na 100% 😀

Parker's Mood

Sąd federalny zgodził się z wnioskiem departamentu sprawiedliwości w administracji Joe Bidena, by zatrzymać działanie ustawy antyaborcyjnej w Teksasie. Tzw. ustawa o biciu serca niemal całkowicie zakazywała przerywania ciąży, a obywateli wysoko wynagradzała za zgłaszanie przypadków aborcji.

Teksańska ustawa została tak skonstruowana, by możliwie jak najbardziej utrudnić jej zablokowanie. Ciężar wymierzania sprawiedliwości przeniesiono na obywateli, których wezwano, by w zamian za wysokie nagrody pieniężne zgłaszali przypadki pomocnictwa w aborcji - od lekarzy aż po taksówkarzy, którzy przywieźli kobietę do kliniki.

Wiktoria Beczek

Steve Forbes krytykuje posunięcia lewackich szaleńców - kilka komentarzy jest w punkt ->

-> 'You want a better jobs report? Stop firing people!!!'

'I'm not saying I hate biden, but I would unplug his life support to charge my phone.'

'The main reason why there's hundreds of ships parked off the harbors, is because terminals are shutting down completely if there's just one employee with a positive test. This is insanity. In 20 years of being in business, this is the worst shortages and price increases I've ever seen. Most vendors can't even tell you when they'll have materials and parts in stock.'

Parker's Mood

3 godziny temu, Chicago napisał:

Steve Forbes krytykuje posunięcia lewackich szaleńców

A kiedykolwiek nie krytykował? Od swoich nieudanych prezydenckich kampanii wyborczych (republikańskich naturalnie) jeszcze w XXw. począwszy? Pomijam już fakt, ze dziedzic wydawniczego imperium z majątkiem obecnie ok. 0,5 mld (byłby sporo wyższy gdyby nie roztrwonił bezowocnie na owe nieudane kampanie swoje i innych republikanów,) jest w tym udzielaniu dobrych rad nawet jeszcze zabawniejszy od trampka, bo ten choć milioner z urodzenia to został miliarderem (przynajmniej tak twierdzi), a ten odwrotnie.

Socjaliści i różnej maści lewactwo dostało sraczki, rżnie gdzie popadniei, i pali głupa, że wszystko dla dobra ludzkości.

Parker's Mood

4 godziny temu, Chicago napisał:

Gówno administracji bidońskiej płynie doslownie w każdym kierunku.

2 godziny temu, Chicago napisał:

różnej maści lewactwo dostało sraczki, rżnie gdzie popadniei

Od pewnego czasu opowiadasz dokładnie te same pierdoły. Czasami tylko szyk wyrazów w zdaniu się zmienia. Reszta dokładnie ta sama. Jak katarynka.

Mgła covidowa czy jak się tam ta niemoc mentalna nazywa?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.