Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Chicago napisał:

'globalokomunizm', to fajna sprawa...???

Nie komunizm, ale dla ciebie, to nie do pojęcia.

I nie taki super, tylko prawacka, nie prawicowa bo to zupełnie co innego, wizja świata całkiem do dupy.

1 godzinę temu, Adalbert95 napisał:

tylko prawacka, nie prawicowa bo to zupełnie co innego, wizja świata całkiem do dupy.

Taki standard, wszystko, co złe to lewactwo, komunizm. 

Jak LGBT, to lewactwo. Ale ksiądz pedał, zabawiający się z dziećmi im nie przeszkadza 🙂

4 godziny temu, Adalbert95 napisał:

Nie komunizm, ale dla ciebie, to nie do pojęcia.

Raczej nie do przyjęcia. Tutaj nie ma co pojmować drogi Alberciku, ale ja rozumiem sympatie do NRD, więc spoko - nie przejmuj się. 😘

Parker's Mood

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trump zapowiadał "ważne obwieszczenie". Okazało się, że chodzi o kolekcję kart kolekcjonerskich z jego podobizną: w roli Supermana, szeryfa, astronauty etc. Dla zainteresowanych - 99 $ /sztuka. Za to można wygrać kolację z nim albo partyjkę golfa

Opinie z GW:

Trump moze nam wszystkim oddac jeszcze wielka przysluge rozbijajac partie republikanska na dwa wrogie obozy i zapewniajac tym samym spokojne sprawowanie wladzy przez Demokratow. Amen. Great job Don!.

Nie wiem czy się śmiać czy płakać... W niektórych krajach tego typu osobniki mają po 30% poparcia - nieważne jakie głupoty po drodze zrobią...

W USA na całe szczęście wygląda na to, że radykalny populizm/trumpizm powolutku schodzi do podziemia... Mam nadzieję, że Trump już o tym wie i te tandetne karty są właśnie tego przejawem - chce przynajmniej jeszcze trochę zarobić zanim wycofa się z polityki...

Pszenno buraczany prostak.

Keep up the good work Don!
Naprawde trudno sobie wyobrazic ze ktos moglby osmieszyc siebie (i popierajacych go Republikanow) bardziej. Ale nie tracmy nzdziei! Donald potrafi!

To jest nieprawdopodobne jaki to jest kretyn i że był prezydentem USA. Te tokeny rozeszły się w parę godzin, parę milionów wpadło, nie wiem czy rzeczywiście ludzie to kupili, czy to jakieś pranie pieniędzy.

Ukryta Zawartość

....ale padaka 🤣

Mam nadzieję, że nasz własny narodowy d*bil podłapie pomysł i wyda karty z super kaczką 🤣

Edytowane przez Ajothe
10 godzin temu, Chicago napisał:

Tutaj nie ma co pojmować drogi Alberciku

A nie dziwię się, że nie potrafisz pojąć, ale to już wyłącznie twój problem i zmartwienie Drogi Chicago.

I jak już prawimy sobie dusery to byłbym zobowiązany, żebyś pamiętał, że nie jestem Albert, a Adalbert. Celowe przekręcanie nicków nie świadczy wcale o dowcipie, a niestety jedynie o braku kindersztuby...

4 godziny temu, toptwenty napisał:

Okazało się, że chodzi o kolekcję kart kolekcjonerskich z jego podobizną: w roli Supermana, szeryfa, astronauty etc.

Wyobrażacie sobie któregokolwiek byłego jankeskiego prezydenta wydającego takie coś? Po prostu żenua. Jaki idol taki wyborcy i odwrotnie...

Spoko. Jakoś tak mi się skojarzyło z Albertem, a przecież wiem, że jesteś Adalbert. Nie przekręcłem twojego nicka celowo, i nie przekręcam nicków z premedytacją - wyszło to z rozbiego. Sorry.

I na gwiazdkę mam dla was Klausa. Człowiek wyrażnie lubi Wladimira 🙃

Klaus o ustawieniu świata - spojrzenie na globalne zarządzanie. Nieżle.

Parker's Mood

40 minut temu, Chicago napisał:

Without free speech we gonna be fucked.

Racja, tylko, że ów free nie oznacza, że wy możecie opowiadać dowolne bzdury, a jak inni coś mówią to jest komuna lewactwo i kopytkowanie. O, tak jak wy to pojmujecie free speech, możecie zapomnieć. 

Każdy może opowiadać własne i dowolne 'bzdury' - ty swoje, ja swoje, inni swoje. Niekoniecznie trzeba się z nimi zgadzać i je akceptować. Na tym polega free speech i w ogóle wolność. Najważniejsze, żeby nie rzucać w siebie kamieniami w realu. 

Parker's Mood

No cóż, to sfanatyzowani i do cna skretyniali zwolennicy pomarańczowego i republikanów napadli na Kapitol, więc z tym nie rzucaniem kamieniami na twoim miejscu tak bym się nie chwalił...

26 minut temu, Adalbert95 napisał:

No cóż, to sfanatyzowani i do cna skretyniali zwolennicy pomarańczowego i republikanów napadli na Kapitol, więc z tym nie rzucaniem kamieniami na twoim miejscu tak bym się nie chwalił...

No chyba, że w NRDowców - w tym przypadku nie ma wyjścia jak tylko solidne yebnięcie. Dla otrzeżwienia i refleksji - żeby w przyszłości głupie pomysły nie wpadały im do łba.

Parker's Mood

2 godziny temu, Chicago napisał:

Dla otrzeżwienia i refleksji - żeby w przyszłości głupie pomysły nie wpadały im do łba.

Masz rację. Prewencyjne autojebnięcie ogromnie by się wam przydało. Ale, że na refleksję i otrzeźwienie nie ma co u was liczyć, to w końcu dostaniecie fachowy wp#$%ol. Tylko uprzejmie proszę potem nie mieć pretensji do mnie, że nie uprzedzałem.

Kto dostanie? Jakie wy? Co ty mnie tu znowu udowadniasz? Ja jestem spokojny, ale nie za spokojny. Zawsze można się o tym przekonać. Pokaż swoją facjatę i korpus, a powiem ci kim jesteś i co możesz...??? Pozdrawiam szlachetnie. 😘

Parker's Mood

Gębę mam tak szpetną, że na sam widok byś uciekł, a korpus - 194 wzrostu, w tej chwili 95 kg i szybko spada, albowiem "moim" Ukraińcom których mam w domu od marca, urządziłem całkiem solidną siłownię i po latach wróciłem do fiskultury (niegdyś trenowałem wioślarstwo i pływanie). "Mój" Ukrainiec trenuje mordobicie znaczy, MMA i choć jak na 16 latka to naprawdę duży, to jak zaproponowałem, że zrobimy sobie sparing to strach w oczach miał taki, że odpuściłem. Nie specjalnie mu się dziwię, bo on taki duży worek treningowy załatwia w jakieś 3 miesiące, mnie (do tego porządniejszy) zajęło to miesiąc.  Co więcej to sportowanie mi się spodobało i jeśli masz ochotę na jakieś solo to musisz się pospieszyć, bo u mnie coraz mniej tłuszczu, a coraz więcej mięśni i myślę że do połowy przyszłego roku dojdę do swoich najlepszych życiowych parametrów czyli 195/89 i 11 % tkanki tłuszczowej. A i tego mordobicia już jestem trochę poduczony, a poduczę się jeszcze bardziej 🙂

Ślę całuski!

Edytowane przez Adalbert95

Wow! Supper, cieszę się. Pewnie pływasz na bezdechu po dnie Atlantyku, a spadochron otwierasz 50 metrów przed ziemią skacząc z księżyca. Ale mnie nie chodziło o twój życiorys, życie na osiedlu, Ukraińców i twoje opowieści. Po prostu ukaż mordkę. That's it!

Parker's Mood

Być może tam u was hamerykańskich prawaków zamieszczanie swoich zdjęć po forach i innych twarzoksiążkach normalne, albo i modne, ale ja nie jestem ani hamerykański, ani tym bardziej prawak. To po pierwsze. Po drugie; tak cię interesowała moja gęba i korpus, to już wiesz, a że forma i styl mojej podpowiedzi ci nie odpowiada - a to już wyłącznie twoja zgryzota. The matter is over.

Być może, być może... i kamieni kupe. A mordki i korpusu jak nie było, tak nie ma. Nie ściemniaj chłopie złoty. Ulep sobie bałwana i porzucaj śnieżkami.

Parker's Mood

6 minut temu, Chicago napisał:

Ulep sobie bałwana

A po cóż mi lepić bałwana (zresztą nie ma z czego) skoro tu mam ciebie, Drogi Chicago.

A, już nic. Z piaskownicy wyrosłem już dawno temu...

Jawohl der Onet! Amerykańskie lewactwo obawia się Trumpa, więc musi coś zrobić, żeby nie startował w 2024. We will see what's gonna happens...??? Jak jest winny, to niech się martwi on. Ja nie muszę. Ale widać, że ty Adalbert95 męczysz worek, oj męczysz.

Parker's Mood

8 minut temu, Adalbert95 napisał:

Ukryta Zawartość

Będzie bolało jak cholera.

Ametykańscy pisowcy przy pomocy polskich pisowców zintensyfikują tylko napaści na "lewactwo". Do meritum nie odniosą się. Już ostrzą raciczki.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.