Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, mariusz05 napisał:

Zmieniasz temat .Przewodnim tematem było twoje zauroczenie do niejakiej Kepy której zdjęcia w nieprzyzwoitej ilości wklejałeś.

Przewodnim tematem były igrzyska olimpijskie (jakbyś nie zauważył).

Wasze prawackie obsesje na temat płci sprowadziły ten wątek do poziomu mułu i dna (norma w waszych wpisach).

9 minut temu, endriuw napisał:

Amen!

I ,,Nie będziesz brał imienia Pana Boga swego nadaremno".

Mówi to coś prawakowi?

Skoro nie jesteś w stanie się domyśleć, to nie mój problem...

Nie musisz wszem i wobec wypisywać swoich problemów i ich następstw.

To po co cos piszesz a pozniej walisz focha zamiast udzielic odpowiedzi na proste pytanie. Nie, nie bede sie domyslac bo nie siedze w Twojej glowie. Nie potrafisz zachowac ciaglosci wymiany informacji w najprostszej dyskusji.

1 minutę temu, endriuw napisał:

Wasze prawackie obsesje na temat płci sprowadziły ten wątek do poziomu mułu i dna (norma w waszych wpisach).

"Wasze" czyli kogo konkretnie?

4 minuty temu, endriuw napisał:

Maja obsesję na temat gender nie mając o tym bladego pojęcia 🤭

4 minuty temu, Buzzer napisał:

Nie potrafisz zachowac ciaglosci wymiany informacji w najprostszej dyskusji.

Bo jemu nie chodzi o dyskusję, tylko o trolling, w którym zawsze musi paść słowo prawak/prawacki.

Teraz, Buzzer napisał:

To po co cos piszesz a pozniej walisz focha zamiast udzielic odpowiedzi na proste pytanie. Nie, nie bede sie domyslac bo nie siedze w Twojej glowie. Nie potrafisz zachowac ciaglosci wymiany informacji w najprostszej dyskusji.

Napisałem, że jeżeli jesteś niedomyślny, to nie jest moim problemem.

Więc po co twoje fochy? Wy prawaki żeście doprowadzili wątek sportowy do poziomu szamba i macie pretensje, że wam ktoś to wytyka...

Zorganizujcie sobie jakieś gminne zawody w rzucie snopkiem lub widłami i będziecie ukontentowani staropolskimi zwyczajami.

5 minut temu, Buzzer napisał:

"Wasze" czyli kogo konkretnie?

PiSkonfowe (jakbyś nie raczył się domyślić).

2 minuty temu, soundchaser napisał:

Bo jemu nie chodzi o dyskusję, tylko o trolling, w którym zawsze musi paść słowo prawak/prawacki.

W twoim przypadku chodzi o trolling, w którym musisz użyć określenia ,,lewak/lewacki".

5 minut temu, endriuw napisał:

Albo zawody kobiet albo mężczyzn .Mogą wprowdzić mieszane  będzie wesoło i poprawnie 🙂

6550936800_1723470091.png

5 minut temu, Ajothe napisał:

Maja obsesję na temat gender nie mając o tym bladego pojęcia 🤭

Wielki Prezes będąc jednym z 🌈, także nie ma pojęcia.

A może ma, tylko się wstydzi?

2 minuty temu, mariusz05 napisał:

Albo zawody kobiet albo mężczyzn .Mogą wprowdzić mieszane  będzie wesoło i poprawnie 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakiś znamienity, prawacki antropolog, czy inny ,,płciowy" znawca badał zawodniczki?

Np. specjalista J.K., czy T.R.?

13 minut temu, soundchaser napisał:

Dodaj - prawacki.

Jakbyś zgadł.🙂

Ukryta Zawartość

17 minut temu, endriuw napisał:

Kiedy ostatni raz napisałeś coś o igrzyskach?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

6 minut temu, xniwax napisał:

To nie ma znaczenia, fakt jest taki, że Igrzyska w Paryżu się wczoraj skończyły świetnym zamknięciem, ale musieliście jeszcze na koniec tu wleźć z buciorami się zesrać. 

18 minut temu, endriuw napisał:

A ty?

Stronę temu.

15 minut temu, Ajothe napisał:

na koniec tu wleźć z buciorami 

To były twoje buty.
My tu bez tych twoich butów jesteśmy wszyscy pod wrażeniem Igrzysk w Paryżu.

Te twoje...

15 minut temu, Ajothe napisał:

się zesrać. 

...nie jest w stanie popsuć pozytywnych wrażeń ze sportowej rywalizacji na tych Igrzyskach.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

21 godzin temu, soundchaser napisał:

Widziałem. Amerykanki zdobyły złoto bodajże 8 raz z rzędu, a przy ostatnim rzucie na ułamki sekund przed końcem spotkania Francuzka nieszczęśliwie nadepnęła linię rzutu za 3 pkt i kosz został zaliczony za 2 pkt. Inaczej byłaby dogrywka.

Na ten mecz patrzyłem bo już nie było czego oglądać i to była ostatnia konkurencja a USA ten jeden medal brakował do zwycięstwa w ogólnej klasyfikacji medalowej.....początkowo tylko z tego powodu to oglądałem i im kibicowałem.  
Potem jak Francja pokazała jak należy walczyć o medale (ten rzut prawie z połowy boiska) już nie wiedziałem komu mam kibicować.   🙂

17 godzin temu, Ajothe napisał:

Dlaczego nikt o niej nie pisze?! 

A o czym chciałeś pisać o jej kobiecości?? Czy o tym że przegrała z Julką?

obraz.png.7f4e71f5143b4f6c25fb4424a8e6ea72.png

Ludzie ale wy jesteście monotematyczni......przyznać trzeba że w boksie kobiet jest za dużo babochłopów i dziwne jest że TYLKO w tej dziedzinie jest najwięcej kontrowersji, dziedzinie gdzie z tej racji iż jedna osoba drugiej może zrobić krzywdę nie powinno być ŻADNYCH wątpliwości.

To są fakty!

A to czy z racji predyspozycji, jaką może taki wygląd sugerować, dana osoba ma przewagę fizyczną nad innymi uczestniczkami walk, to powinno być raz na zawsze i jednoznacznie rozstrzygnięte.
I nie pisz tu o zaśmiecaniu wątku gdy sam do tego rękę przykładasz....a jak już w taki sposób piszesz to powołuj się na mnie inaczej,  "nawet Maju" dziwnie zabrzmiało, nie sądzisz? 
Jeszcze głupiej zabrzmiała definicja "prawaków".    🙂

A to dołączanie tu zdjęcia Kempy przez obsesyjnego antypisowca można było SOBIE choc w tym temacie darować.....o ile to w przypadku endriuw w ogóle możliwe.   🙂

11 godzin temu, soundchaser napisał:

kobieta atrakcyjna inaczej

To nie dotrze do takiego który obsesyjnie wkleja zdjęcie gdzie ktoś wyjątkowo źle wygląda, tylko po to by z jej kobiecości drwić.....z takimi szkoda gadać.

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Loew jest koneserem nie tylko zapachów ale też smaków.

Wracamy jak widzę do tematów związanych ze sportem, to dobrze.....pamiętam że krążyły kiedyś nagrania wskazujące na to iż interesowały go smaki i zapachy z prawie wszystkich otworów jakie ma człowiek.    🙂

9 godzin temu, Buzzer napisał:

O jakim prezesie mowa?

Skoro to temat związany z olimpiadą to NA PEWNO chodzi o MKOL albo PKOL.  

W końcu pisze to ktoś kto na pewno w tym temacie nie pisze OT, ani nie trolluje.   🙂

9 godzin temu, xniwax napisał:

Nie czytasz jego wpisów przecież pisał tu o prezesie.....   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

13 minut temu, Maju napisał:

pokazała jak należy walczyć o medale

Wykorzystam swój wpis, bo łatwiej będzie w ten sposób naprawdę choć trochę wrócić do tematu.    🙂

Będzie o Darii Pikulik naszej ostatniej (niedzielnej) medalistce z Paryża która wczoraj znowu pokazała że jak się ma formę to się walczy, tym razem na szosie:

"Zawodniczka grupy Human Powered Health potwierdziła, że znajduje się w znakomitej formie. Pomimo zmęczenia występem na igrzyskach, 27-latka liczyła się w walce o zwycięstwo na premierowym etapie TdF 2024."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

27 minut temu, Maju napisał:

Na ten mecz patrzyłem bo już nie było czego oglądać i to była ostatnia konkurencja a USA ten jeden medal brakował do zwycięstwa w ogólnej klasyfikacji medalowej.....początkowo tylko z tego powodu to oglądałem i im kibicowałem.  
Potem jak Francja pokazała jak należy walczyć o medale (ten rzut prawie z połowy boiska) już nie wiedziałem komu mam kibicować.   🙂

A o czym chciałeś pisać o jej kobiecości?? Czy o tym że przegrała z Julką?

Ukryta Zawartość

Ludzie ale wy jesteście monotematyczni......przyznać trzeba że w boksie kobiet jest za dużo babochłopów i dziwne jest że TYLKO w tej dziedzinie jest najwięcej kontrowersji, dziedzinie gdzie z tej racji iż jedna osoba drugiej może zrobić krzywdę nie powinno być ŻADNYCH wątpliwości.

To są fakty!

A to czy z racji predyspozycji, jaką może taki wygląd sugerować, dana osoba ma przewagę fizyczną nad innymi uczestniczkami walk, to powinno być raz na zawsze i jednoznacznie rozstrzygnięte.
I nie pisz tu o zaśmiecaniu wątku gdy sam do tego rękę przykładasz....a jak już w taki sposób piszesz to powołuj się na mnie inaczej,  "nawet Maju" dziwnie zabrzmiało, nie sądzisz? 
Jeszcze głupiej zabrzmiała definicja "prawaków".    🙂

A to dołączanie tu zdjęcia Kempy przez obsesyjnego antypisowca można było SOBIE choc w tym temacie darować.....o ile to w przypadku endriuw w ogóle możliwe.   🙂

To nie dotrze do takiego który obsesyjnie wkleja zdjęcie gdzie ktoś wyjątkowo źle wygląda, tylko po to by z jej kobiecości drwić.....z takimi szkoda gadać.

Wracamy jak widzę do tematów związanych ze sportem, to dobrze.....pamiętam że krążyły kiedyś nagrania wskazujące na to iż interesowały go smaki i zapachy z prawie wszystkich otworów jakie ma człowiek.    🙂

Skoro to temat związany z olimpiadą to NA PEWNO chodzi o MKOL albo PKOL.  

W końcu pisze to ktoś kto na pewno w tym temacie nie pisze OT, ani nie trolluje.   🙂

Nie czytasz jego wpisów przecież pisał tu o prezesie.....   🙂

Jak myślisz, że zostawię bez odpowiedzi kretyńskie hejty prawaków to się grubo mylisz 😃 

30 minut temu, Maju napisał:

Tak, tak, ale żadnemu prawakowi w innych sportach przewaga genetyczna jakoś kompletnie nie przeszkadza 😃

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, Ajothe napisał:

Igrzyska w Paryżu się wczoraj skończyły świetnym zamknięciem

Takim samym świetnym jak otwarcie?
Czytałem, że Tom Cruise zepsuł całą uroczystość. No ale pewnie prawaki to napisały. 😉

Edytowane przez soundchaser
5 minut temu, soundchaser napisał:

Takim samym świetnym jak otwarcie?
Czytałem, że Tom Cruise zepsuł całą uroczystość. No ale pewnie prawaki to napisały. 😉

Jak nie oglądałeś to się nie wypowiadaj 🙂

Na czym polegsja te hejty? 

Jeden co wszystkich, z ktorymi sie nie zgadza nazywa prawakow, nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie, wyzywajac przy okazji od prawakow. Cyrk. Samo geste.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@Ajothe
Nie wiem o jakiej "przewadze genetycznej" do mnie piszesz i po co......tak jak mało mnie interesują (za mało ze sportem mają wspólnego) przedstawiania, szopki na rozpoczęcie czy zakończenie igrzysk.

5 minut temu, Maju napisał:

@Ajothe
Nie wiem o jakiej "przewadze genetycznej" do mnie piszesz i po co......tak jak mało mnie interesują (za mało ze sportem mają wspólnego) przedstawiania, szopki na rozpoczęcie czy zakończenie igrzysk.

Wcale się nie dziwię, ale łatwo znaleźć. Bierzecie się za sprawy gender, o których nie macie zielonego pojęcia, bo dla Was prawaków to tylko wroga ideologia podobnie jak "tęczowa zaraza". Zwyczajnie Was to przerasta i się ośmieszacie czytając kremlowską propagandę. 

25 minut temu, Buzzer napisał:

Na czym polegsja te hejty? 

Jeden co wszystkich, z ktorymi sie nie zgadza nazywa prawakow, nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie, wyzywajac przy okazji od prawakow. Cyrk. Samo geste.

Ukryta Zawartość

Oto doskonały przykład 😃

Ukryta Zawartość

Trzeba było trenować przy kolektorze "Czajka"! 🤣

Irlandczyk Daniel Wiffen, mistrz olimpijski na 800 metrów, a także brązowy medalista na 1500 metrów stylem dowolnym igrzysk w Paryżu trafił do szpitala. To konsekwencje startu w olimpijskim maratonie pływackim w Sekwanie - poinformował dziennik L’Équipe.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Teraz, Buzzer napisał:

Dysponujesz innymi danymi od firm/organizacji zajmujacych sie tematem?

Nieźle jaja, wnioskujesz że skoro tylko kremlowską IBA zrobione jakieś badania, które są niejawne to jest to pewna informacja?

W Algierii panuje konserwatyzm, nie ma tranzycji płci, a jak się urodzi dziecko z penisem to jest chłopcem, jak z waginą to jest dziewczynką. 

14 minut temu, Ajothe napisał:

Bierzecie się za sprawy gender, o których nie macie zielonego pojęcia, bo dla Was prawaków to tylko wroga ideologia podobnie jak "tęczowa zaraza". Zwyczajnie Was to przerasta i się ośmieszacie czytając kremlowską propagandę.

Najważniejsze, że Ty masz o wszystkim najwłaściwsze pojęcie, nic Cię nie przerasta i zawsze to Ty masz rację.
Z taki stanem ducha i wysokim morale możesz czuć się dobrze i o to w życiu chodzi. 😉 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.