Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusje na luzie o wszystkim i niczym | Bez audio | Bez polityka

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawym przypadkiem była już śp Erin: w niedziele ma śniadanie nigdy jej nie budzono, bo każdej soboty późnego popołudnia wymyka się zdomi dtsrców i wracała na bombie w środku nocy, więc po prostu miała kaca. Jeździła na wózku, miała chyba 93 lata.

W dniu 13.02.2024 o 23:42, pantagruel napisał:

Byłem przy śmierci mojego ojca, chorującego na raka, cierpiącego. Jednym z ostatnich zdań, jakie wykrzyczał resztką sił i oddechu, bo już nie mówił w ogóle, było: "ja chcę żyć". Tyle.

Mój oiciec umierając też jakoś nigdy nie pożegnał się na zawsze a tylko z nadzieją, że zdzwonimy się jutro. Choć słuchanie... a może tylko słyszenie moich dzieci, było ostatnim skrawkiem jego człowieczeństwa i ogromną radością.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Woooow!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Espectro odpiął/ęła ten temat
  • 1 miesiąc później...

Kometa 67P w porównaniu z Los Angeles, CA.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Tamara Czartoryska ujawnia kolejne kulisy transakcji sprzedaży kolekcji z "Damą z gronostajem" da Vinci. Sugeruje, że jej podpisy pod uchwałami Rady Fundacji były fałszowane. "Nadszedł czas, aby (...) umożliwić sądom i organom dochodzeniowym działanie mające na celu doprowadzenie do zwrotu pieniędzy do Fundacji XX. Czartoryskich" - pisze w oświadczeniu.

Córka Adama Karola Czartoryskiego rozesłała do mediów drugie oświadczenie, w którym zdradza nie tylko kulisy transakcji Fundacji Czartoryskich ze skarbem państwa, ale też ujawnia motywy, jakimi kierował się jej ojciec i macocha.

Tamara wkracza do gry

Pierwsze oświadczenie Tamary Czartoryskiej pojawiło się pod koniec ubiegłego tygodnia. Córka Czartoryskiego poinformowała w nim, że przelanie środków z transakcji (100 mln euro) było z góry zaplanowane.

Panie Gliński. Czas na pana.

Prokuratura rusza ze sprawą!

Minister #Gliński działał niezgodnie z prawem - uważa jego poprzedniczka Małgorzata Omilanowska. Gliński popędzał też sąd, by jak najszybciej zaakceptował zmiany w fundacji, które umożliwiły transakcję.

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.