Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki bezprzewodowe 300zl nauszne na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam słuchawek do 300zl bezprzewodowych nausznych na wyjście do miasta/komunikacji miejskiej etc.

W tej cenie bardziej stawiam na wygląd niz "audiofilska"jakość dźwięku bo kwota raczej sporo ogranicza.

Z wyglądu podobają mi się sluchawki od audio-techniki takie ath m50 ale wiadomo sporo droższe.

Zależy mi na czymś w rodzaju "płaskiej" konstrukcji, tak jak jest w przypadku ww. słuchawek o ile można to tak nazwać 

Tj. Żeby sama słuchawka byla raczej ciut większa i "płaska" a nie mala i "szeroka"

Możecie coś fajnego polecić?

Z góry dzięki

• Administratorzy
23 minuty temu, Hinczyk napisał:

Tj. Żeby sama słuchawka byla raczej ciut większa i "płaska" a nie mala i "szeroka"

Niestety każde trzeba przymierzyć i chwilę nawet pochodzić aby wyczuć czy są wygodne. 

No i kwota 300 zł ciężki temat jeżeli szukamy czegoś nowego i fajnego. 

Polecam przeglądanie tematów w tym dziale bo ostatnio dość sporo takowych.

A najlepiej to przejście się do supermarketu czy też jakiegoś sklepu w którym można przymierzyć dotknąć i pomacać. 

A jeżeli wtedy cena będzie za duża to szukać tego samego modelu w internecie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
Godzinę temu, Hinczyk napisał:

Cześć, szukam słuchawek do 300zl bezprzewodowych nausznych na wyjście do miasta/komunikacji miejskiej etc.

W tej cenie bardziej stawiam na wygląd niz "audiofilska"jakość dźwięku bo kwota raczej sporo ogranicza.

Z wyglądu podobają mi się sluchawki od audio-techniki takie ath m50 ale wiadomo sporo droższe.

Zależy mi na czymś w rodzaju "płaskiej" konstrukcji, tak jak jest w przypadku ww. słuchawek o ile można to tak nazwać 

Możecie coś fajnego polecić?

Z góry dzięki

A douszne nie nadadzą się ? Aktualnie używam FiiO FH1s i jestem zadowolony przy założeniu że słucha się z tidala lub dobrego źródła. Wiele jest gumek i typów przez co nawet na drażliwe ucho udało mi się coś dobrać. Nie spadają i są wygodne. Cena to 270 zł zależy gdzie się kupi.

Miłego i powodzenia w szukaniu. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

6 minut temu, Espectro napisał:

A douszne nie nadadzą się ? Aktualnie używam FiiO FH1s i jestem zadowolony przy założeniu że słucha się z tidala lub dobrego źródła. Wiele jest gumek i typów przez co nawet na drażliwe ucho udało mi się coś dobrać. Nie spadają i są wygodne. Cena to 270 zł zależy gdzie się kupi.

Miłego i powodzenia w szukaniu. 

Dokanalowe zawsze miałem i ostatni zakup tj xiaomi mi ture do biegania okazały się straszna lipa + mam dość jakiegokolwiek kabla. Dlatego tym razem stawiam na bezprzewodowe i nauszne.

Jak znajdę coś ciekawego będę pisał.

No to tak

poczytałem, poszukałem itd. na  ten moment mam na oku kilka modeli są to:

Audio Technica ath-anc500BT (były oglądane w sklepie, szczerze wrażenie słabe, w dotyku sam plastik, były rozładowane 😞 )

Audio Technica ath-sr30BT (nie wiem)

KOSS Porta Pro (wyglądają nieco sportowo, ale mają fajne opinie i wyglądają na wygodne, boje się że przy słuchaniu muzyki dosyć głośno każdy obok też będzie ją słyszał a tego bym nie chciał)

Bluedio TM ( polecane z audifanatyka)

Sennheiser HD 350BT (gdzieś mi się przewinęły, fajne opinie, dość spore a raczej wolałbym coś mniejszego)

Marshall Major II / III BT (widziałem u znajomego, małe, fajnie grają, dobrze tłumią dźwięk, siedziałem obok i nie słyszałem co w danym momencie kumpel słuchał)

Marshall Monitor I BT  nieco poza budżet, naprawdę fajnie wyglądają, fajne opinie, ANC, ponoć ciut niewygodne i tak jak w przypadku modelu wyżej w ciul podróbek w necie, także jakbym się na nie zdecydował potrzebował bym pomocy w odróżnieniu 😉 oczywiście raczej coś z OLXa)

Na ten moment powiedzmy budżet 400zł

JBL Tune 700BT - żona ma i to gra naprawdę dobrze. Sam czasami słucham a mam całkiem niezły sprzęt więc i punkt odniesienia. Cena niska a jakość dźwięku naprawdę dobra. Trochę kolorują ale w taki sposób że słucha się ich mega przyjemnie. Polecam. Grają lepiej niż moje stare Sennki RS170.

Edytowane przez Funnykris

Pytanko znacie jakąś legit stronę z używanym sprzętem audio na sprzedaż? Aktualnie jestem mega nastawiony na Bose qc35 II ale nowe to +/- 1k zł na taki wydatek nie jestem gotów, ale może coś fajnego się trafi fajnego z drugiej ręki