Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD do 1tys

Rekomendowane odpowiedzi

No tak CD6000 jest zmulony na srednicy, ale ja bym za niego 500 nie dal.

NO TAK co kraj to obyczaj bo u mnie akurat 6000ose nie grał zamuloną średnicą :)

szczerze mówiąc bedąc na forum już jakiś czas i mając za sobą kilkanaście klocków z róznej półki cenowej i róznych marek dochodzę do wniosku że CAŁE TO FORUM TO SZIT ! każdy pisze co innego bo każdy słuchał w innym systemie, w róznym pomieszczeniu, z różnym doświadczeniem itp itd.

NIGDY NIE KUPIE SPRZĘTU NA PODSTAWIE BZDUR KTÓRE SIĘ TU WYPISUJE !

jakoś tu mają inne zdanie o tym CDeku niż w polsce :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i jeszcze recenzja ze strony www. tego cd, uwazam bardzo dobrze odzwierciedla faktycznie brzmienie tego cd

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I to jest prawda! Dlatego najlepiej posłuchać w swoim systemie!

Proponowałem sansui bo jest to bardzo uniwersalne urządzenie i z pewnością sprawdzi się w wielu systemach. Miałem go wpiętego pod różne wzmacniacze i dawał sobie radę.

Przy kupowaniu jego w ciemno jest mniejsze ryzyko niezadowolenia.

Najlepszym rozwiązaniem jest posłuchanie sprzętu i żadna opinia tego nie zastąpi!

Przede wszystkim każdy z nas ma inne upodobania co do dźwięku. Co jednemu się podoba drugiemu wcale nie musi.

I to jest prawda! Dlatego najlepiej posłuchać w swoim systemie!

Proponowałem sansui bo jest to bardzo uniwersalne urządzenie i z pewnością sprawdzi się w wielu systemach. Miałem go wpiętego pod różne wzmacniacze i dawał sobie radę.

Przy kupowaniu jego w ciemno jest mniejsze ryzyko niezadowolenia.

Najlepszym rozwiązaniem jest posłuchanie sprzętu i żadna opinia tego nie zastąpi!

Przede wszystkim każdy z nas ma inne upodobania co do dźwięku. Co jednemu się podoba drugiemu wcale nie musi.

szczerze ? straciłem wiarę w forum ...

może wrócimy do oryginalnego tematu tego tematu. zastanawiam się nad pioneerami takimi jak pd-s707, lub pd-s702 macie coś do powiedzenia na ich temat??

P.S. mam jeszcze dostępny odtwarzacz lampowy AMC cd6b. co wy na to?? czy nie jest to czasem najlepsza opcja??

który odtwarzacz byłby najlepszy????

Pioneer pd-s 707, amc lampowy cd6b czy może jakiś NAD lub Rotel????? (do moderatorów proszę aby szybko dodać ten post)

proszę o SZYBKĄ!!! odpowiedź

Witam

Wiem, że takich tematów jest pełno, ale ktoś musi pomóc mi w wyborze. Chciałbym kupić wreszcie jakieś CD, na początek mieszczące się w budżecie 200-300zł. Na oku mam Marantza CD 57 MKII i Denona DCD 1400, który nie czyta płyt i do wymiany ma prawdopodobnie uszkodzony laser. Który z tych CD warty jest wiekszej uwagi i ile za nie można dać??

Otwarty jestem również na inne propozycje.

Witam

Wiem, że takich tematów jest pełno, ale ktoś musi pomóc mi w wyborze. Chciałbym kupić wreszcie jakieś CD, na początek mieszczące się w budżecie 200-300zł. Na oku mam Marantza CD 57 MKII i Denona DCD 1400, który nie czyta płyt i do wymiany ma prawdopodobnie uszkodzony laser. Który z tych CD warty jest wiekszej uwagi i ile za nie można dać??

Ech, tego działającego. Prawdopodobnie laser a może coś innego. A Marantz lepszy z tej dwójki bo działa, ale i tak nie jest w cale taki fajny. Ale będzie Ci fajnie wyglądał, bo rozumiem, że ma wyglądać skoro nie piszesz do czego Ci CD (jaki rodzaj muzyki). A wystarczy poczytać wątek stereo i w swoim pytaniu zawrzeć wszystkie potrzebne informacje.

Witam

Aktualnie z tego co jest teraz na Alegro to DCD-980, 960, 735, 655. DCD-1400 tez niezly, tylko troche starawy. I czy masz pewnosc czy to napewno laser jest do wymiany??

Z Marantza CD63, 67. O ile trafisz do 300zl.

?👈

Aktualnie z tego co jest teraz na Alegro to DCD-980, 960, 735, 655. DCD-1400 tez niezly, tylko troche starawy. I czy masz pewnosc czy to napewno laser jest do wymiany??

Z Marantza CD63, 67. O ile trafisz do 300zl.

Głównie słucham rocka, ale i nie tylko w związku z czym chciałbym coś co sprawdzi się również w muzyce elektronicznej. Będę patrzył za tymi które podałeś. Dodam jeszcze ze miało by to grać z Ax-700 i Maestro S.

powiedz Rotel RCD-02 czy ten będzie lepszy?

nie sądzę aby rotel 02 był lepszy od tego arcama, ewentualnie szukaj rotela rcd 971

Ukryta Zawartość

ten musical jest bezkonkurencyjny brzmieniowo. poszedł ostatnio taki za prawie 2 tys. ten kosztuje 1100 bo ma padnięty wyswietlacz. bez niego mozna sie obejść, a jesli jest nie drogi kiedys wymienisz. ja chyba bym wziął

Ukryta Zawartość

ja potrafię ale twoje wypowiedzi są połowiczne skoro się mylę to podaj przykład!

przeciez wyslalem Ci WP wiec o co sie jeszcze pytasz ??? nasluchales sie , naczytales sie i z tad Twoj wniosek ze nie ma porzadnego cd do 1000zl ??

Edytowane przez slaw123

przeciez wyslalem Ci WP wiec o co sie jeszcze pytasz ??? nasluchales sie , naczytales sie i z tad Twoj wniosek ze nie ma porzadnego cd do 1000zl ??

Co sie tak bulwersujesz. To bylo tylko pytanie z jego strony, zapewne dlatego ze nie dostal zadnych konkretnych odpowiedzi.

?👈

no dokładnie wchodząc sobie na portale aukcyjne widzę jakie są CD do tysiąca tylko chodzi mi o perełkę czyli model który rzeczywiście zasługuję na taką kasę

no dokładnie wchodząc sobie na portale aukcyjne widzę jakie są CD do tysiąca tylko chodzi mi o perełkę czyli model który rzeczywiście zasługuję na taką kasę

DENON DCD 1450ar kupilem go za 300zl McG zrobil za 600zl lampizacje i cd do 10tys sie umywaja :) kolega z forum byl z cd Arcam Alpha9 szkoda opisywac co bylo.....moze sam tu opisze ??

Edytowane przez slaw123

DENON DCD 1450ar kupilem go za 300zl McG zrobil za 600zl lampizacje i cd do 10tys sie umywaja :) kolega z forum byl z cd Arcam Alpha9 szkoda opisywac co bylo.....moze sam tu opisze ??

no ciekawa sprawa nie myślałem w ten sposób o tuningu

• Pokaż nowe odpowiedzi