Skocz do zawartości
IGNORED

Prywatny import DIGITRAC

conri

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie naruszę zasady forum , ale to ostatnia "deska ratunku" Poszukuje osoby rezydującej w Stanach lub mającej zamiar powrócić w najbliższym czasie do Polski ,która podjęlaby się zakupu igły gramofonowej do wkładki Digitrac.Mam namiar internetowy miejsc sprzedaży . Rozliczenie po przywiezieniu igły do kraju.Problem w ty,że jest to unikat nie produkowanej juz serii , mają na stanie magazynowym tylko 4 sztuki.Koszt ok 59$.Kontakt prosze na mail z zakładki 'O mnie "

RAZ JESZCZE PRZEPRASZAM ZA NARUSZENIE ZASAD ALE MAM "NÓŻ NA GARDLE"- Szanowny Adminie -jeśli nie masz serca ;-( wyrzuć ten tekst.Ok.

https://www.audiostereo.pl/topic/15779-prywatny-import-digitrac/

Tak z ciekawosci zapytam o jaki model wkladki chodzi? Zapas igiel do wkladek ciagle jest dosc znaczny i nie chce mi sie wierzyc, ze zostaly tylko 4 igly na swiecie do jakiejs wkladki. Igla to mala rzecz i moze warto ja zamowic przez internet.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dzięki za zainteresowanie tematem. Niestety Doktor igła nie posiada tego typu w astrtymencie. W poszukiwaniach google tylko 1 raz natrafiłem na oferte sklepu internetowegoz igłami do Digitrac'a,To stary ale o ładnym brzmieniu Ortofon.,nie ma jej w ofercie. Znalazłem zródło gdzie wymieniaja informację że posiadają 4 sztuki .Kuriozalne -nieprawdaż.Stąd moja prośba . Do tej pory nie robiłem zakupów płaconych z konta , gdyz takowego nie posiadam.Preferuję casch.

A to czego szukam znajduje się tu:

Ukryta Zawartość

pod hasłem digitrac

Ukryta Zawartość

Podobnie myślałem , nawet próbowałem założyć od 5E ale to jednak nie to samo.Inny minimalnie rozmiar oprawy cewki i ortofony wciskać trzeba na siłę . A jak zachowa się w tym przypadku cantilever? Wolę nie ryzykowąć. Poza tym jestem zwolennikiem oryginalnych zamienników

Czy wkladka (jaki to model?) do, ktorej potrzebujesz igle warta jest te prawie $70, ktore zaplacisz za wkladke i przesylke na terenie USA? Kosztow w Polsce nawet nie licze. Moze warto zainwestowac te pieniadze w inna wkladke?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.