Skocz do zawartości
IGNORED

Xiaomi lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, kostropaty napisał:

które modele?

nie pamiętam, dawno było. Paskudny interfejs, kwadratowe ikony, problemy z aktualizacją, trzeba było przestawiać na szwajcarię bo nie chciało się aktualizować, nakładka MIUI coś okropnego

57 minut temu, kostropaty napisał:

aha...czyli ściemniasz 😄 

Myślisz że tylko ty miałeś xiaomi? Mi nie przypasował, to był na ten czas najwyższy model ale nie pamiętam jaki, równolegle miałem wtedy S10 która była sto razy lepsza.

1 minutę temu, kostropaty napisał:

też miałem s10 i nie uważam, żeby była lepsza od topowych xiaomi 🙂

Ta miałeś, jak byś miał nie pisałbyś że xiaomi jest lepsze.

50 minut temu, kostropaty napisał:

lepsze, tańsze, leje szajsunga na łeb 😄 

Dla mnie chiński badziew na który szkoda kasy ale jak ci nie przeszkadza ten dziadowski interfejs to se uzywaj na zdrowie. Ja wolę szajsunga z nakladka ONE UI którą jest najlepsza że wszystkich na rynku, nie widziałem lepszej. Gesty też w samsung najlepsze, nawet te ajfonowskie to badziew. Szajsung jest niestety albo stety najlepszy na rynku. Dlatego go kupuje.

22 minuty temu, kostropaty napisał:

używałem szajsunga, xiaomi lepsze, bez dwóch zdań 😁

Każdy wie że szajsung jest lepszy od xiaomi wiec nie kłam i.nie wprowadzaj ludzi w błąd, jeszcze ktoś Ci uwierzy i pójdzie to kupi.

7 minut temu, caleb66 napisał:

Ja patrzę na ceny i nie widzę żadnego kompromisu, to jeszcze droższe od szajsunga 

No nie, zwłaszcza jeśli mowa o telefonach do 2 tyś.

Pytanie jeszcze do czego ma to służyć bo jedyny sens pchania się w szajsunga / jabłko to imitacja aparatu.

Mi wystarczają telefony do 1000 zł, teraz mam x6 pro i nie potrzebuje niczego więcej.

Edytowane przez fetek
23 minuty temu, fetek napisał:

Pytanie jeszcze do czego ma to służyć bo jedyny sens pchania się w szajsunga / jabłko to imitacja aparatu.

No nie tylko aparat, ale to trzeba samemu sprawdzić a wtedy powrót do takich za tysiaka może zaboleć. Teraz szajsung dodał AI, taki bajer do tłumaczenia rozmow na żywo, przeróbki zdjęć i takie tam różne. 

10 godzin temu, caleb66 napisał:

taki bajer do tłumaczenia rozmow na żywo

wystarczy znać języki 🙂 

szajsung dodał AI

jak brakuje swojej, to się trzeba sztuczną posiłkować?

przeróbki zdjęć i takie tam różne

jakie to ma zastosowanie?

5 godzin temu, kostropaty napisał:

wystarczy znać języki 🙂 

To naucz się mandarynskiego albo suahili, teraz jak Tusk zaprosił braci z Afryki będziesz mógł z nimi gadać. 

19 godzin temu, caleb66 napisał:

Dla mnie chiński badziew na który szkoda kasy ale jak ci nie przeszkadza ten dziadowski interfejs to se uzywaj na zdrowie. Ja wolę szajsunga z nakladka ONE UI którą jest najlepsza że wszystkich na rynku, nie widziałem lepszej. Gesty też w samsung najlepsze, nawet te ajfonowskie to badziew. Szajsung jest niestety albo stety najlepszy na rynku. Dlatego go kupuje.

Ja wolę nakładkę z Oppo czy Oneplus niż od Samsunga. Ale też ma parę, nazwijmy to niedociągnięć. 

17 godzin temu, caleb66 napisał:

Ja patrzę na ceny i nie widzę żadnego kompromisu, to jeszcze droższe od szajsunga 

Może chociaż ładowarki dają? 😁

?👈

31 minut temu, rafal735r napisał:

Może chociaż ładowarki dają? 😁

Nie dają już od dawna.

33 minuty temu, rafal735r napisał:

Ja wolę nakładkę z Oppo czy Oneplus niż od Samsunga. Ale też ma parę, nazwijmy to niedociągnięć.

Jedyna sensowna konkurencja dla szajsunga to goole pixel, reszta nie ma nawet dobrze przetłumaczonego menu.

4 godziny temu, kostropaty napisał:

znaffca 😄 😄 😄 

No chyba. 

5 godzin temu, caleb66 napisał:

Nie dają już od dawna.

Do porządnych telefonów dają. Do przereklamowanych wydmuszek nie. 

?👈

7 minut temu, rafal735r napisał:

Do porządnych telefonów dają. Do przereklamowanych wydmuszek nie. 

Które to te porządne? Vivo, oneplus, xiaomi, oppo. 

Telefony w których żeby zrobić aktualizacje trzeba podaczac kablem do komputera, w których producent da ci dwie aktualizacje i się bujaj. Miałem i nie chce tego dziadostwa za darmo.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.