Skocz do zawartości
IGNORED

zmiany na stronie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Mi osobiscie podanie czasu, ktory minal od ostatniego wpisu jest niewygodne. Okazalo sie to w praktyce. Czytasz troszke stronke, potem odswiezasz, nie wiesz ile minut minelo i na dobra sprawe nie wiesz czy soc przybylo. Moze minuty niech zostana a obok niech pojawi sie malutka godzina?

Mi tez sie podoba, i to generalnie nie dlatego ze sie podoba, ale z racji pokrewnego zajecia. Poprostu podziwiam Twoja Łukaszu prace.

A jesli mam cos dodac technicznego to dwie sprawy:

1. jak dodam wpis i wychodze do watku, to mysle ze powinno nas przenosic do ostatnich wpisow na stronie, a niestety przenosi do samego poczatku.

2. jesli juz jestesmy pelnoprawnymi userami tego forum, to mowa byla o jakims autoryzowanym info o kazdym z nas, co zreszta wypelnialismy.

Tak wiec przydalby sie link w lewym okienku na NICKACH, ktory prowadzil by do tego oficjalnego opisu "O mnie".

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Ja mam tylko jedna uwage. Do tej pory przed tymi zmianami moglem strony forum przegladac offline. Czyli otwieralem tematy a pozniej oflline czytalem. Po zmianach na stronie wogole nie mozna przegladac forum offline. Czyli moge czytac tylko online. Jest to duze utrudnienie w przypadku korzystania z modemu.

Czy istnieje mozliwosc aby przywrocic przegladanie offline.

Pozatym zmiany na stronie super. Wielkie dzieki

• Redaktorzy

a jaki masz problem z czytaniem tematow offline? przeciez jesli otworzysz strone z watkiem i potem sie rozlaczysz to nic nie powinno sie dziac ze strona - nie ma czegos takiego ze sama sie przeladowuje po jakims czasie...

mnie to też boli - tryb ofline nie działa. dlatego też już nie korzystam z forum. wcześniej mogłem spokojnie poczytać różne wątki i dokonac wpisów. problem jest w tym, że nie każy ma stałe łącze i może siedzieć na necie 24h...........

Potwierdzam "coś" się zmieniło. Mnie akurat to nie dotyka bo mam łącze co ciągnie jak smok, ale jedną zmianę już zauważyłem. Kiedyś po wyjściu z wątku trzeba było odświeżyć obraz żeby zobaczyć nowy porządek wątków. Teraz zmiany dokonują się automatycznie (nie zmieniałem opcji w Explorerze).

Pzdr.

Mysle, ze najbardziej pocieszajace jest to, o co bylo najwiecej dyskusji. Ja zalogowalem sie tylko raz, od tej pory korzystam z forum jak wczesniej. Super. Wielkie dzieki Lukaszu:)

Tylko jeszcze przegladanie "o mnie" i juz wszystko bedzie lux:)

Rzeczywiście jakiś sajgon...komunikat wyskakuje mi nagminnie a zbliża się 22.00...chyba sporo podglądaczy...a swoją drogą mam wrażenie że trochę mamy nowych forumowiczów albo też powrót starych.

Pzdr.

• Redaktorzy

wiem wiem, ale na razie tyle zdazylem zrobic. Pod koniec tygodnia wracam juz do polski wiec bede mial wiecej czasu i zrobie to tak jak powinno byc. Do tego czasu taka prowizorka...

• Redaktorzy

Chyba sie zalogowalem. Pod warynkiem, ze "zaloz konto" w potocznym jezyku oznacza "zarejestruj sie". Zobaczymy. Za kilka miesiecy zmieni mi sie email, dopiero bedzie...

Hienka, Twój dymek bardzo mnie rozczarował. Myślałem, że napiszesz, że jesteś dobrze zbudowaną blondynką, którą kolega-audiofil będzie mógł zaprosić na wieczorne seanse - odsłuchowe, oczywiście ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.