Skocz do zawartości
IGNORED

High-end - w pełni znaczeniu tego słowa.

Uznam

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem czy to lista najbogatszych ludzi na świecie czy audiofili z najdroższym sprzętem na świecie? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Widzialem te stronke juz jakis czas temu. Teraz "polatalem" po niej z godzinke i ... rozbolala mnie glowa. Ide zarabiac pieniadze, tzn spac:)

A tak juz na powaznie. Ogladalem systemy z calego swiata, jednak ciekawe, ilu audiofili jest w samym Istanbule.

Swiezo po wycieczce:) nasunelo mi sie pare wnioskow. Kolumny rozne, bardzo czest pojawiaja sie elektrostaty i glosniki tubowe. Zadnych "Utopii":)

Najczesciej wzmacniacze to monobloki o duzej mocy, raczej tranzystory, SE nie stwierdzilem:)

PRawie wszyscy maja gramofony, znakomita wiekszosc z nich jest "highly modificated":). Trafiaja sie szpulowce i dobre decki np Akai.

To tyle, pozostaje zyczyc wszystkim grubych portfeli, duzej wiedzy, dobrych znajomych i dobrze przygotowanego pomieszczenia. Jak mniemam wszystkie te elementy sa wymagane.:)

Kurcze, nawet w Turcji jak ktoś zrobi szmal, to zaczyna bawić się w kupowanie/słuchanie wysokiej klasy audio. W Polsce stawia się gargamela z wieżą, kupuje samochód typu jakieś gangsterskie audi i do tego kino domowe, może być LG. Szczytem szczytów jest postawienie pod lusterkiem zdjęcia Michała Wiśniewskiego z jego autografem. Co za dno...

Jak by się sąsiedzi dowiedzieli ile dałem za słuchawki to by powiedzieli że jestem nieźle p.... co innego fura albo kino domowe z wielgachnymi kolumnami i pikielnym dudnieniem.... to budzi szacunek.

• Redaktorzy

Tatulo fura jezdzili, to i synus jezdzi, jeno innej marki. A i huknac tez sobie przodkowie lubili, tylko nie z kina domowego, tylko tak sobie, w leb sztacheta. Niech im na zdrowie pojdzie, moze juz trzecie pokolenia na poetow sie wyksztalci, a przynajmniej teksty dla hiphopowcow bedzie ukladac...

A ja tam mysle że tak jest dobrze...wystarczy że wstyd mieć bemkę, merola lub audi, bo człowiek jest brany za jakiegoś bandziora lub abesa...jakby kupowali dobry sprzęt audio to przekleństwo padłoby również na nasze klocki.

Pzdr.

Pół roku temu to ja mniałem technicsa i jak widziałem lampe to mówiłem że gościa nie stać na nic lepszego dlatego dałem ten adres bo wtedy to mnie jeszcze tu niebyło. pzdr :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.