Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, TomekL3 napisał:

Wystarczą jego własne.

Sam sobie kłamie Przywódca. Stworzył w swym umyśle Polskę, której nie ma. I mówiąc o niej, mówi pisprawdę.

Sam sobie kłamie Przywódca. Stworzył w swym umyśle Polskę, której nie ma. I mówiąc o niej, mówi pisprawdę.

Zaprzeczasz temu, że Tusk kłamał i nadal to robi?
2 minuty temu, TomekL3 napisał:

A który tego nie robi ? Ale co z tych kłamstw wychodzi ? Mam Ci wyszczególnić jak jesteśmy odbierani w Europie dzięki tej bandzie ?

Słyszysz jak sie  wypowiadają pisowscy notable?  usłyszeć od niech słowo prawdy jest naprawdę sztuką jeśli już to mamy słowotok o "dupie Maryni "często przeszkadzając innym  w wypowiedziach

A który tego nie robi ? Ale co z tych kłamstw wychodzi ? Mam Ci wyszczególnić jak jesteśmy odbierani w Europie dzięki tej bandzie ?
Słyszysz jak sie  wypowiadają pisowscy notable?  usłyszeć od niech słowo prawdy jest naprawdę sztuką jeśli już to mamy słowotok o "dupie Maryni "często przeszkadzając innym  w wypowiedziach

To tylko oznacza, że świadomie (?) głosowałeś na kłamcę.
11 minut temu, TomekL3 napisał:

A jakie to ma dla Ciebie znaczenie? Ty uważasz, że kłamie i tego się trzymaj. 

I jeszcze dodatek warto @TomekL3 żebys i ten bełkot przeczytał

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyli jak kłamca sie obudził

Cytat

"Wniosek do TK w sprawie aborcji był błędem"

to też dobre

Cytat

Mateusz Morawiecki w wywiadzie wyraził gotowość pełnienia funkcji w rządzie, na którego czele stałby Władysław Kosiniak-Kamysz

Polityk został zapytany o sześciu przeciągniętych na stronę PiS posłów: — Nie jestem spakowany. Wierzę głęboko, że uda się przemówić do tych posłów innych formacji, pewnie poza KO, dla których ważna jest suwerenność — mówił. Czy wyobraża sobie być w rządzie, w którym hipotetycznie premierem byłby Władysław Kosiniak-Kamysz? Bez wahania odpowiedział, że tak.

Nagle zapałali miłością bezgraniczną do PSL-u bedzie bolesne przebudzenie chodz według mnie kłamca wie jaki koniec bedzie ale do tej pory prowadzi swoje kłamliwą retorykę a nóż prezes wskaże go na następcę ...

aha i na koniec oczywiście Tusk  a nie miekiszon

Cytat

Pytany, czy to politycy Suwerennej Polski są winni temu, że Polska wciąż nie ma pieniędzy z KPO, odpowiedział: — Na pewno Bruksela za każdym razem czekała na głosy radykałów, którzy, w pewnym sensie, podawali sobie ponad podziałami rękę z Donaldem Tuskiem. Bo Tusk marzył, żeby Polska nie dostała KPO i niektóre krótkowzrocznie myślące, radykalne środowiska u nas również — stwierdził.

a że przez cały czas Ziobro pluł na niego tego nie widział

Ukryta Zawartość

I jeszcze dodatek warto [mention=14274]TomekL3[/mention] żebys i ten bełkot przeczytał

Ukryta Zawartość

Czyli jak kłamca sie obudził
"Wniosek do TK w sprawie aborcji był błędem"
to też dobre
Mateusz Morawiecki w wywiadzie wyraził gotowość pełnienia funkcji w rządzie, na którego czele stałby Władysław Kosiniak-Kamysz

Polityk został zapytany o sześciu przeciągniętych na stronę PiS posłów: — Nie jestem spakowany. Wierzę głęboko, że uda się przemówić do tych posłów innych formacji, pewnie poza KO, dla których ważna jest suwerenność — mówił. Czy wyobraża sobie być w rządzie, w którym hipotetycznie premierem byłby Władysław Kosiniak-Kamysz? Bez wahania odpowiedział, że tak.
Nagle zapałali miłością bezgraniczną do PSL-u bedzie bolesne przebudzenie chodz według mnie kłamca wie jaki koniec bedzie ale do tej pory prowadzi swoje kłamliwą retorykę a nóż prezes wskaże go na następcę ...
aha i na koniec oczywiście Tusk  a nie miekiszon
Pytany, czy to politycy Suwerennej Polski są winni temu, że Polska wciąż nie ma pieniędzy z KPO, odpowiedział: — Na pewno Bruksela za każdym razem czekała na głosy radykałów, którzy, w pewnym sensie, podawali sobie ponad podziałami rękę z Donaldem Tuskiem. Bo Tusk marzył, żeby Polska nie dostała KPO i niektóre krótkowzrocznie myślące, radykalne środowiska u nas również — stwierdził.

a że przez cały czas Ziobro pluł na niego tego nie widział

Wybrałeś kłamcę/ców i liczysz, że nagle przestanie/ną kłamać?!

Ukryta Zawartość

To tylko oznacza, że świadomie (?) głosowałeś na kłamcę.

Wiedziałem że niektóre punkty programu nie da sie przy obecnej koalicji niestety (mogę sie mylić) spelnic

A propos na kogoż to tym razem kolega głosował ?

1 minutę temu, TomekL3 napisał:

Wybrałeś kłamcę/ców i liczysz, że nagle przestanie/ną kłamać?!

Gdzież  tym obecnie wybranym do twoich idoli ?

Wiedziałem że niektóre punkty programu nie da sie przy obecnej koalicji niestety (mogę sie mylić) spelnic
A propos na kogoż to tym razem kolega głosował ?

Nie brałem udziału w głosowaniu.
6 minut temu, TomekL3 napisał:

Pokrętna logika.

To po co ten temat o kłamstwach ? Olałeś bo mam to gdzieś czyli może gówno lecieć z nieba mnie to nie interesuje ?

Znaczy teraz gówno nie poleci?!

Znaczy teraz my będziemy pilnować żeby nie leciało -przez te 8 lat wiele sie nauczyliśmy dzięki "pis-owi"

Wyślizgnąłeś sie od odpowiedzi ?

Edytowane przez asterix1
14 minut temu, asterix1 napisał:

To po co ten temat o kłamstwach ? Olałeś bo mam to gdzieś czyli może gówno lecieć z nieba mnie to nie interesuje ?

1 minutę temu, TomekL3 napisał:

Był poruszony temat kłamstw bierzących rządzących. Tymczasem kłamią wszyscy.

Zadałem Ci konkretne pytania ale widząc to użyłeś sposobu pisowskiego nie odpowiadając na poprzednie zadajesz swoje

z mojej strony odpowiedzi otrzymałeś w drugą stronę pokretnie to widzę 

Ok teraz moja propozycja

Zadałem Ci konkretne pytania ale widząc to użyłeś sposobu pisowskiego nie odpowiadając na poprzednie zadajesz swoje
z mojej strony odpowiedzi otrzymałeś w drugą stronę pokretnie to widzę 
Ok teraz moja propozycja

Przytocz to konkretne pytanie zamiast kluczyć.
47 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie brałem udziału w głosowaniu.

43 minuty temu, asterix1 napisał:

Czyli nie przeszkadzały ci kłamstwa pis-u

42 minuty temu, TomekL3 napisał:

Pokrętna logika.

34 minuty temu, asterix1 napisał:

Masz tutaj cały "ciąg tych swoich odpowiedzi"

2 godziny temu, TomekL3 napisał:

Muszą być orzeczenia?

Tak. Bez prawomocnego postanowienia sądu to to wyłącznie pomówienia i insynuacje.

Tak. Bez prawomocnego postanowienia sądu to to wyłącznie pomówienia i insynuacje.

Te nagrane przez kamery także?
Tak  juz jesteśmy coraz bliżej prawdy...

Tzn?
2 minuty temu, TomekL3 napisał:

Tzn?

Wygrałeś...Mam takiego kolegę -czasem do mnie wysle sms-a w tresci takowej  jest tyle pytań że mając mu odpowiedzieć musiałbym wysłać mu 5 o podobnej ilości słów... a najczęściej finałem jest że dzwonię do niego....

Wygrałeś...Mam takiego kolegę -czasem do mnie wysle sms-a w tresci takowej  jest tyle pytań że mając mu odpowiedzieć musiałbym wysłać mu 5 o podobnej ilości słów... a najczęściej finałem jest że dzwonię do niego....

Chyba się nie rozumiemy, skoro nie głosuję to m.in. dlatego, że wszystkie strony kłamią, z pisem włącznie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.