Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, fetek napisał:

możesz udowodnić że jest inaczej

Należy udowodnić, że nie jest się wielbłądem? Chyba żartujesz.

fakty historyczne które przedstawiał film

Nie przedstawiał żadnych faktów historycznych lecz tendencyjnie dobrane strzępy zupełnie niepowiązanych ze sobą informacji dla wywołania określonego wrażenia.

Jestem pełen podziwu że są jeszcze ludzie którzy czytają wyborczą.

O wiele większe zdziwienie budzą ludzie mający takie jak Ty poglądy.

Gość

(Konto usunięte)
Za to Tusk z Sikorem do Moskwy lata bez przeszkód. A na Ukrainę nie wybiera się. Dlaczego? Bo nie. 🫡
Ten Twój wpis przekroczył już wszystkie granice idiotyzmu - w związku z czym, lądujesz w ignorowanych.

Bye.
Taki Karczewski (mimo, że jest nikim) latał do ,,ciepłego człowieka", by uścisnąć mu prawicę.
https://www.se.pl/wiadomosci/newsy/tak-mieszka-karczewski-polityk-pokazal-nam-caly-dobytek-padniesz-z-wrazenia-aa-aAVP-WDGz-EBF2.html

Oszust Karczewski nadal nie oddał wyłudzonych 400 tysięcy złotych.
Też prawda. W Polsce wystarczy klasa robotnicza i obozy... przepraszam, zakłady pracy.

Całe szczęście, że w Anglii tego nie ma.
6 godzin temu, Neon47 napisał:

Wystarczy oglądać serial "Reset" w TVP Info lub w TV Republika.

I na pewno prawdy się stąd nie dowiesz.

Gość

(Konto usunięte)
Szydło rano wywalczona premierka  kwiaty buzi buzi rączka buzi ...o godzinie 18 Morawiecki
Jesteśmy dogadani na całą kadencję.

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-beata-szydlo-jestesmy-dogadani-z-prezesem-na-cala-kadencje,nId,1848319
6 godzin temu, fetek napisał:

Nie ma czegoś takiego jak wolne czy niezależne media.

Bolszewickie myślenie. Oczywiście, że są.

5 godzin temu, asterix1 napisał:

Jak szczujnia zabezpiecza sie prze zwolnieniami

To są umowy świadomie sporządzone z naruszeniem prawa, a więc od początku nieważne. Dlatego będzie można spokojnie wyrzucić je do kosza.

Edytowane przez Bobcat
Gość

(Konto usunięte)
6 godzin temu, costa brava napisał:

Rotacyjny kraj Polska 

Rotacyjny wiek emerytalny 3×70 Ko+3d + nowa lewica tj 210 lat . Jak Tusk podnosił wiek emerytalny śpiewano dwieście lat. I będzie rotacyjny wiek emerytalny 210 lat. Przygotujcie się na nowe formy rządzenia. Takie rotacyjne.

13 godzin temu, Bobcat napisał:

To są umowy świadomie sporządzone z naruszeniem prawa, a więc od początku nieważne. Dlatego będzie można spokojnie wyrzucić je do kosza.

Nie masz podstaw ani uprawień do wydania jakichkolwiek wyroków, przejęcie i likwidacja TVP w trybie jakim zapowiada opozycja również jest bezprawna, podobnie jak zmiana konstytucji rozporządzeniami, może o tym porozmawiamy ? dorzucimy do tego potężne zmiany w służbach które z nas robią drugą Rosje, dosłownie.

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Zakres idiotyzmów wypisywanych przez pisowców ulega stałemu poszerzeniu. Ciekawe czego jeszcze się "dowiemy".

Dla Ciebie wszystko jest idiotyzmem, kłamstwem i manipulacją a jedyne co umiesz z tym zrobić to wyzywać i obrażać innych. 

Edytowane przez Seyv
Godzinę temu, Bobcat napisał:

O wiele większe zdziwienie budzą ludzie mający takie jak Ty poglądy.

Dla takich odszczepieńców jak Ty całkiem możliwe.

36 minut temu, Bobcat napisał:

Bolszewickie myślenie. Oczywiście, że są.

które ?

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Nie przedstawiał żadnych faktów historycznych lecz tendencyjnie dobrane strzępy zupełnie niepowiązanych ze sobą informacji dla wywołania określonego wrażenia.

😅 oglądałeś czy Ci wyborcza napisała ?

Chcesz mi powiedzieć że rząd Tuska fałszował dokumenty ? że nie było morderstw, nie było spotkania w Sopocie a ministerstwo nie dopełniło obowiązków i nie tworzyło notatek służbowych ?

1 minutę temu, fetek napisał:

Nie masz podstaw

Mam.

przejęcie i likwidacja TVP w trybie jakim zapowiada opozycja również jest bezprawna

Jest jak najbardziej zgodne z prawem. Tu trzeba maksymalnie radykalnych rozwiązań.

4 minuty temu, fetek napisał:

podobnie jak zmiana konstytucji rozporządzeniami,

PiS to robił nieustannie przez 8 lat swoich rządów.

5 minut temu, fetek napisał:

potężne zmiany w służbach które z nas robią drugą Rosje

Chyba straciłeś kontakt z rzeczywistością. W stronę Rosji pchał nas PiS. Pamiętasz może organizowane z królewską pompą spotkanie europejskich pachołków Putina w Warszawie? A potem uczestnictwo Pinokia w podobnym spędzie w Madrycie? Wszystko w przeddzień napaści Rosji na Ukrainę, gdy rząd PiS miał już informacje od amerykańskiego wywiadu, co się szykuje.

13 minut temu, fetek napisał:

Chcesz mi powiedzieć że rząd Tuska fałszował dokumenty

TVP przedstawiło fałszywie zestawione fragmenty niepowiązanych ze sobą informacji. 

a z rządem Tuska wygrała ?

Już wygrała wybierając taką, a nie inną opcję do rządzenia.

21 minut temu, fetek napisał:

Dla Ciebie wszystko jest idiotyzmem

Nie wszystko. Wyłącznie Wasze wpisy.

10 godzin temu, Bobcat napisał:

PiS to robił nieustannie przez 8 lat swoich rządów.

dajesz przykłady

Mam.

taak ? to dajesz.

Jest jak najbardziej zgodne z prawem. Tu trzeba maksymalnie radykalnych rozwiązań.

Wszystkie 5 propozycji jest rażącym łamaniem prawa

Chyba straciłeś kontakt z rzeczywistością. W stronę Rosji pchał nas PiS. Pamiętasz może organizowane z królewską pompą spotkanie europejskich pachołków Putina w Warszawie? A potem uczestnictwo Pinokia w podobnym spędzie w Madrycie? Wszystko w przeddzień napaści Rosji na Ukrainę, gdy rząd PiS miał już informacje od amerykańskiego wywiadu, co się szykuje.

to jest PROSTE PYTANIE

- Kto nas uzależnił od Gazu z Rosji ?
- Kto umożliwił budowę NS ?
- Za czyich rządów ograniczono certyfikaty NATO ?
- za których rządów generałowie pracowali bez certyfikatów ?
- kto stożył raport że jesteśmy w stanie obronić maksymalnie 15% wschodniej granicy więc należy ją oddać ? 
- Kto torpedował wszystkie plany alternatywne ?
- Kto publicznie mówił ze chcą współpracować z Rosja ?
- Kto na nasze podwórko wpuścił FSB ?
- Kto oddał Smoleńsk ?
- Kto się się spotykał z Putinem i wysokimi ministrami ?
- Za czyich rządów polscy oficerowie oddawali honory agentom Rosyjskim ?
- Kto w Sopocie dostał propozycję rozbiru Ukrainy ?
- Kto do zwijał Polskie wojsko ?
- Kto stworzył raport, który mówił że Rosja nie stawni żadnego zagrożenia ? - 
- ile razy z Putinem spotkał się Duda, Kaczyński czy Morawiecki ? ile razy do nich pojechali ?
- kto nas realnie uniezależnił od Rosji ?
- kto lata temu ostrzegał przed Rosja i przewidział to co się teraz dzieje ?

i tak można książkę napisać...

Edytowane przez Seyv
7 godzin temu, papageno napisał:

że Tusk wykonywał. P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

10 minut temu, Bobcat napisał:

TVP przedstawiło fałszywie zestawione fragmenty niepowiązanych ze sobą informacji. 

Które, KONKRETNIE

10 minut temu, Bobcat napisał:

Już wygrała wybierając taką, a nie inną opcję do rządzenia.

Czyli niemiecko rosyjski but to wygrana dla polski ? Likwidacja Polski (bo ten proces wystartował w środę) to wygrana polski ?

12 minut temu, Bobcat napisał:

Nie wszystko. Wyłącznie Wasze wpisy.

uff. czyli Tomek Lis i Radek S. mówiąc że jesteś głupcami są ok... pozytywnie nie ma co.

2 minuty temu, fetek napisał:

Wszystkie 5 propozycji jest rażącym łamaniem prawa

Żadna nie jest. Możesz być pewien, że to będzie zrealizowane. Czy Wam się to podoba czy nie. To szambo będzie oczyszczone.

6 minut temu, fetek napisał:

Ty jesteś głupi czy bierzesz za to pieniądze ? To nie jest obraza więc niech żaden moderator nie waży się tego usuwać, to jest PROSTE PYTANIE

Pytania dowodzące braku elementarnej wiedzy na temat polityki światowej tamtych lat. 

A chamstwo zgłoszone do Moderacji, która szanownego pana dotyczy kultury.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fetek

Które, KONKRETNIE

Każde. Nie będę'powtarzał zawartości wszystkich audycji.

7 minut temu, fetek napisał:

Czyli niemiecko rosyjski but to wygrana dla polski ?

Pod rosyjski pchał nas PiS. Ręka w rękę w kolesiem Orbanem.

Teraz, Bobcat napisał:

Żadna nie jest. Możesz być pewien, że to będzie zrealizowane. Czy Wam się to podoba czy nie. To szambo będzie oczyszczone.

Co wszystkie 5 na raz ? Wiesz co będzie realizowane ? NIC, wymienią klika osób i to będzie wszystko.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Pytania dowodzące braku elementarnej wiedzy na temat polityki światowej tamtych lat. 

A chamstwo zgłoszone do Moderacji, która szanownego pana dotyczy kultury.

Dlatego nie umiesz na nie odpowiedzieć ? Czy może nie chcesz bo nie jest to zgodne z Twoimi kłamstwami ?

To nie jest chamstwo ani brak kutry jak wy to mówicie to stwierdzenie faktów.

Każde. Nie będę'powtarzał zawartości wszystkich audycji.

Podaj jakiekolwiek, wybierz dowolne.

9 minut temu, fetek napisał:

Likwidacja Polski (bo ten proces wystartował w środę) to wygrana polski ?

Jaka likwidacja? Co za brednie.

Pod rosyjski pchał nas PiS. Ręka w rękę w kolesiem Orbanem.

Podstawy, argumenty cokolwiek

Teraz, Bobcat napisał:

Jaka likwidacja? Co za brednie.

😅 a wiesz co było w środę ? podpowiem... TVN o tym nie mówił.

Co wszystkie 5 na raz ?

Jedno będzie wybrane.

Ten chwast będzie wyrwany z korzeniami.

2 minuty temu, fetek napisał:

Podstawy, argumenty cokolwiek

Jeżeli sądzisz że będziesz że mną rozmawiał metodą rżnięcia głupa to jesteś w błędzie.

3 minuty temu, fetek napisał:

a wiesz co było w środę ?

Wiem. I co?

9 minut temu, fetek napisał:

To nie jest chamstwo ani brak kutry

Owszem. Jest. I zostało zgłoszone.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Jeżeli sądzisz że będziesz że mną rozmawiał metodą rżnięcia głupa to jesteś w błędzie.

hehe czyli obrona swoich tez, przedstawienie faktów i konkretów to rozmowa "metoda rżnięcia głupa" ? Czyli podstawy filozofii, teza, argument, dowód etc to głupota ?

czyli dla Ciebie normalne to tylko rzucanie bzdurnych haseł ? takie to europejskie co ?

Nie liczyłem na żadną rozmową ani odpowiedź z Twojej strony, nigdy nie odpowiadałeś na żadne pytania i nigdy nie potrafiłeś uargumentować swoich wypowiedzi.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Jedno będzie wybrane.

Ty nawet nie wiesz jakie są, to była prowokacja, moja bujda na kółkach.

😅 to już mam odpowiedź.

13 minut temu, Bobcat napisał:

Wiem. I co?

to proszę napisz 🙂

Edytowane przez fetek

A to jesteś w błędzie. Bo jest kilka pomysłów na uporządkowania szamba pod nazwą TVP. Jeden bardziej radykalny od drugiego.

Cenckiewicz?

"Cenckiewicz jesteś największym łajdakiem, jakiego w swoim długim życiu spotkałem, nadchodzi czas, za te perfidne kłamstwa, książki paszkwile, gdzie wszystko ohydnie zmyśliłeś, zmontowane Teczki Kiszczaka. ODPOWIESZ"

(Lech Wałęsa)

Tego samego typu umowy z FSB miały FBI, MI6 i inne służby krajów Zachodu.

13 minut temu, fetek napisał:

nigdy nie odpowiadałeś na żadne pytania i nigdy

Na głupie, prowokacyjne pytania nie mam zwyczaju odpowiadać.

15 minut temu, fetek napisał:

nigdy nie potrafiłeś uargumentować swoich wypowiedzi

Nie. Po prostu Ty nie przyjmujesz do wiadomości żadnych argumentów, jeśli przedstawiają punkt widzienia odmienny od Twojego.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, fetek napisał:

hehe czyli obrona swoich tez, przedstawienie faktów i konkretów to rozmowa "metoda rżnięcia głupa" ? Czyli podstawy filozofii, teza, argument, dowód etc to głupota ?

czyli dla Ciebie normalne to tylko rzucanie bzdurnych haseł ? takie to europejskie co ?

Nie liczyłem na żadną rozmową ani odpowiedź z Twojej strony, nigdy nie odpowiadałeś na żadne pytania i nigdy nie potrafiłeś uargumentować swoich wypowiedzi.

😅 to już mam odpowiedź.

to proszę napisz 🙂

Anna Walentynowicz podczas legendarnego zebrania Solidarności w gdańskiej hali Olivii wspomniała o kutrze marynarki wojennej i osobie która została przez ten kuter dostarczona. Miało to dużo wspolnego ze sławnym skokiem przez płot. Anna Walentynowicz zginęła w katastrofie lotniczej samolotu prezydenckiego lecącego do Smoleńska na katynskie uroczystości. Ciekawy zbieg okoliczności. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.