Skocz do zawartości
IGNORED

Do sprzedania monobloki WBAMP

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania 2 monobloki w klasie A produkcji pana Piotra według konfiguracji:

- lampy mocy KT150 po 2 szt. na monoblok

- lampy sterujące 6N30P DR - 2 szt

- wejście RCA

- wyjście - terminale głośnikowe WBT-0730.11 4 szt.

- obudowa jak w przypadku modelu Thunderbird Monoblock

Po około roku w monoblokach zmieniłem lampy na sterujące-6N30Pi  Electro-Harmonix Gold, oraz mocy KT 170 Tung Sol. Na tych lampach grałem około 100 godz. Jak zdecydowałem się sprzedać monobloki zostały przetestowane i dostrojone do lamp KT 170 przez pana Piotra. Od tej pory nie używane. Zaineresowanych proszę o kontakt telefoniczny: 600 003 756

IMG_0961.JPG

IMG_0962.JPG

IMG_0964.JPG

IMG_0962.JPG

https://www.audiostereo.pl/topic/166287-do-sprzedania-monobloki-wbamp/
Opublikowano (edytowane)

Kolumny też mam do sprzedania. Zostały wykonane na przetwornikach pełnopasmowych DavisAcoustics 20DE8 przez polską firmę YB Audio. Obudowy, okleina orzech baltimore, terminale WBT Nexgen 703, przewód linka Neo Tech 14AWG miedź UP-OCC w teflonie, nóżki superspike standard. 

IMG_0948.JPG

Edytowane przez Zbych579
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.